Top 6 vibratoare realistice: Clasamentul experților

Am fost destinată să scriu un ghid al celui mai bun dildo realist. Propria mea călătorie prin lumea jucăriilor sexuale a început ca o vânătoare pentru un vibrator mai realist. Fără vibrații, fără funcții suplimentare (cu excepția poate a unei ventuze?). Doar cel mai realist dildo – pentru a face sex cu el. Pe măsură ce am continuat să caut, mi-am dat seama că nu toate dildo-urile sunt create la fel. De exemplu, PVC-ul de obicei *miroase* și elimină substanțe chimice în organism. (Sex cu clor? Nu, mulțumesc.)

Descoperirea dildourilor din silicon, și apoi a celor cu dublă densitate, a fost un adevărat punct de cotitură în viața mea. Densitatea dublă este o mare chestie pentru că SI MAI REALIST. Cu o compoziție în două straturi, ai un exterior moale (care păcălește creierul să creadă că este „piele”) peste un miez dur în interior (pentru acea senzație de erecție). Siliconul poate fi amestecat în toate duritățile diferite – este singurul material neporos care poate fi moale SAU dur! și jucăriile cu mai multe straturi profită la maximum de acest fapt.

După ani de testare și colecționare de jucării, am acumulat o gamă completă de dildo-uri cu dublă densitate din silicon 100%. Sunt un expertă în dildo-uri din silicon și o specialistă în senzații: Descriu echilibrul fermității, finisajul siliconului, liniile delicate vs. texturile striate. Ca întotdeauna, vreau să știi cât de asemănătoare și cât de diferite sunt opțiunile verificabile și sigure pentru corp; să poți să îți cântărești alegerile (și preferințele tale unice) înainte de a cumpăra. Siliconul este, de asemenea, mult, mult mai ușor de curățat! NU vă voi recomanda un King Cock din PVC toxic; sau vibratorul realist Lifelike Lover Classic de la Lovehoney (TPR/TPE poros care poate dezvolta bacterii); sau o jucărie din silicon tare ca piatra și să pretind că un grup de experți crede că este cel mai bun. Toate dildo-urile mele din topul celor mai realiste vibratoare sunt moi și cărnoase!

Acest ghid clasifică cele mai bune și mai realiste vibratoare din 2024, toate *nontoxice* & sigure pentru corp. Am testat sute de dildo-uri de-a lungul carierei mele! Este rezumatul listei mele completă cu dublă densitate. Toate jucăriile menționate sunt compatibile cu hamurile.

Blush Neo Elite – Opțiunea accesibilă

Neo Elite de la Blush este cea mai ieftină gamă de dildo-uri cu dublă densitate în care aș avea încredere că este 100% silicon platinum-cure (chestia sigură pentru corp!). Blush a reușit să facă aceste dildo-uri cu două straturi – a căror producție necesită mai mult timp și muncă decât jucăriile cu un singur strat. Iar senzația este destul de bună!

Neo Elite include acum 8 forme de jucării. Neo Elite NON-glow, toate alcătuite din aceleași silicoane, fiecare este un dildo cu ventuză, dar cu siguranță nu se simt la fel. (Din cauza diferitelor forme, mărimi ale miezului și texturi de suprafață!) Și Neo Elite Glow arată cool: dar siliconul este un pic mai ferm în exterior, așa că nu se simt la fel de bine în interiorul corpului.

BMS Naked Addiction Dual Density – Cel mai realist Dildo sub 500 de lei

Nu puteți discuta cu adevărat despre o senzație asemănătoare pielii fără a acoperi finisajul de silicon. Siliconul de platină poate fi lucios sau aderent, la fel cum poate varia de la super-ușor până la duritate aproape plastică.

Dildoul Naked Addiction Dual Density are un finisaj încântător, 9/10 senzație reală pentru mai puțin de 300 de lei. Se simte intrigant în mână, îmi vine să-l tot mângâi, mai ales textura moale, de scrot, a acestui vibrator cu testicule. Atât de multe linii mici de piele, plus o *umflătură* în mijlocul scrotului pentru a vă freca părțile externe.

Naked Addiction este un echilibru excelent între neted și trainic – chiar la mijloc. Are un nivel de aderenta perfect. Împingeți-l cu mâna sau călăriți-l folosind baza puternică cu ventuză – cu un lubrifiant bun, acest silicon realist va aluneca minunat. Cu lungimea sa realistă de 14 cm, nu este prea lung pentru a sta pe el (dacă, la fel ca mie, nu vă place penetrarea în profunzime).

Deci, este cel mai bun ultrarealist pentru mai puțin de 500 de lei. Dar singurul lucru care face ca Naked Addiction Dual Density de la BMS să nu fie *perfect* pentru mine? Capul este conic, un pic mai subțire decât cea mai groasă lățime a arborelui (4 cm diametru). Acest lucru îl face mai ușor de introdus pe cale anală, dar pe cale vaginală îmi plac acele ciuperci mari pentru mai multă stimulare a punctului G.

VixSkin Mustang – dildo realist pentru anal

Parte a celei mai bine vândute game VixSkin, Mustang este de departe jucăria preferată de fani de la Vixen Creation. Arborele lui Mustang este un echilibru delicat, destul de realist atunci când este lubrifiat. (Ca un penis acoperit cu lubrifiant siliconat care alunecă frumos.) Și, deși Mustang este favoritul publicului, s-ar putea foarte bine să fiți atras de Vixen Creations Outlaw, impresionant de mare, sau de subțirele Spur.

Glandul (capul penisului) este moale ca o gumă. Și dacă capul unei jucării este atât de moale, am nevoie ca și acesta să fie MARE și să iasă mai mult în afară. Punctul meu G vrea atenție; mai proeminent = o mai bună stimulare a punctului G. Iar Mustang oferă asta, cu o curbă mare de ciupercă. Natura extra-pronunțată a crestei și a arborelui curbat al lui Mustang contracarează efectul „ușor flasc” pe care îl obțin frecvent de la dildo-urile Vixen VixSkin.

Capul lui Mustang este cel mai potrivit pentru penetrari dure și rapide. Dacă ești sensibilă, poți merge cât de repede vrei, tot fără disconfort. Iar Mustang alunecă atunci când este lubrifiat, atât de neted. Măcar dacă ventuza lui slabă-șoară ar fi mai puternică, ca să se lipească bine de o mașină de sex!

Dildouri artizanale Uberrime Realistic Dual Density

Uberrime Dildos a îmbunătățit cât de realiste arată jucăriile lor în ultimii 2 ani: cu o gamă mai largă de silicon cu dublă densitate.

Aceste jucării cu două straturi se remarcă deoarece au miezuri ferme mai groase, ceea ce le face mai stabile – mai constant erecte, dacă vreți – în timpul penetrarii mai rapide. Ele se îndoaie mai puțin decât Neo Elite, sau VixSkin Mustang.

Confecționate manual, vibratoarele realiste Uberrime au pigmenți sclipitori (și siguri), chiar și în culorile în tonuri de carne! Producătorii independenți rareori reușesc să producă dildo-uri în două straturi – există prea mult potențial de eșec. Dar Marco de la Uberrime a petrecut ani de zile perfecționând procesul. Splendid de la Uberrime a fost prima jucărie cu densitate dublă pe care am avut-o vreodată de la un mic producător artizanal – capacitatea de a realiza jucării cu două straturi în mod constant este foarte rară!

Rețineți că modelele Uberrime sunt falice în general, dar fiecare dintre ele are unele detalii care nu sunt exact ca un penis uman: coroana netezită a lui Maxime, crevasa de pe spatele capului de la Optimo, unde ar trebui să fie un frenulum, excesul de piele înghesuită de la Divo etc. Aceste detalii pot fi o stimulare interesantă, dar nu sunt tocmai realiste.

Pleasure Tailor Triarx Triple-Density

Sunt trei straturi mai bune decât două? Eu așa am crezut, cel puțin în cazul Pleasure Tailor Triarx. Odată ce lubrifiez bine Triarx-ul… pot să-mi dau drumu aproape imediat, deoarece realismul + stimularea sunt foarte bune. Pentru acest dildo cu densitate triplă, Pleasure Tailor și cu mine am corespondat prin e-mail timp de luni de zile, perfecționând forma lui Triarx și echilibrul său cu trei straturi; apoi oferindu-i un finisaj mai aproape de piele și o ventuză. Prin trei runde (cum se cuvine!) de prototipuri și teste, au creat pentru mine un dildo realist cu aceste 3 straturi:

  1. miez ferm, astfel încât să fie în erecție
  2. Strat intermediar pentru o senzație de carne moale și moale
  3. Un strat subțire de „piele” care acoperă carnea de dedesubt

Triarx-ul meu vine cu un finisaj mat care este menit să imite ușoara rezistență a pielii, și este de culoarea bronzului. Este destul de mătăsos, dar are o textură care dispare atunci când adaug lubrifiantul meu gros preferat pe bază de apă. Dacă sunteți fane ale jucăriilor mai lucioase și mai netede (ca în cazul siliconului VixSkin), atunci puteți selecta în schimb finisajul Candy Gloss, care este super alunecos.

Pleasure Tailor Triarx este curbat, cu o creastă proeminentă, pentru că îmi place stimularea punctului G. Liniile prepuțului de dedesubt arată în principal cool; ele adaugă o mică senzație sub cap în timp ce împing. Între timp, venele lui Triarx (în special cea mare din centru) se freacă de-a lungul podelei mele pelviene.

Ventuza depășește cu adevărat puterea bazelor de vibratoare cu ventuză Vixen VixSkin de la Vixen (ca la Mustang). Am avut orgasm de la Triarx chiar și în timp ce stăteam în picioare la duș, ceea ce este foarte rar, deoarece am depășit acrobațiile cu dildo. Dar arcul și aspirația puternică a lui Triarx funcționează.

RealCock 2: Cel mai real vibrator?

Am reușit în sfârșit să fac acest ghid *definitiv* odată ce am obținut un RealCock 2, cea mai premium erecție falsă din producție. Fără dubii, este cel mai realist aspect. Este fenomenal de simțit și la exterior; foarte cărnos. Eram total înnebunită după Dirk, modelul original RealCock 2, un RealCock realist extra-femural, când l-am primit în 2020. (Începând cu 2024, există 6 forme RealCock.) Nu am putut rezista să nu ating și să nu mângâi siliconul asemănător pielii. Ca să nu mai vorbim de testiculele plutitoare, care se mișcă în interiorul scrotului. Apoi au început să apară și dezavantajele.

După câțiva ani, ceva a devenit ciudat, iar RealCock-ul meu a dezvoltat bășici pe boașe. Ca și cum ceva se scurgea din bilele plutitoare și moi. Urrrhmmmmmm. Nu, niciunul dintre dildo-urile mele de nici 2500 de lei nu a făcut asta vreodată: chiar și dildo-urile depozitate chiar lângă RealCock Dirk. Jucăriile din silicon depozitate în contact cu Dirk nu au fost afectate.

Așadar, RealCock 2 este cel mai realist în ceea ce privește aspectul și pentru texturile detaliate ale pielii. Cu toate acestea. Are dezavantaje majore, mai ales pentru prețul ridicat. Mă face să mă întreb dacă este complet din silicon, sincer.

Un alt dezavantaj al Real Cock 2 (în afară de preț, și bilele care curg)? Baza este super-mare, incomod de împins rapid cu mâna. Toate RealCock2-urile vin acum echipate cu o gaură Vac-U-Lock, astfel încât să le poți pune pe o mașină de sex și să nu mai trebuiască să te descurci singură cu împingerea bazei mari. Totuși, RealCock-ul meu se balansează, iar mărimea bazei + testicule este în general incomodă. Nici acesta nu este un dildo pe care îl poți purta cu ușurință într-un ham; cade dacă nu ai un ham de piele foarte suportiv.

Am folosit acest vibrator ultrarealist foarte temeinic timp de puțin peste un an, ceea ce cred că justifică prețul de 2500 de lei. Cu toate acestea, eu personal am trecut de atunci mai departe pentru că, sincer, este prea greu să împingi RealCock 2 cu mâna, în mod regulat.