Contact

Email: contact@IubesteTiCorpul.ro

Materialele de promovare sau sugestiile de articole pot fi transmise catre redactie la email content@IubesteTiCorpul.ro.

Pentru propuneri de colaborare privind promovarea, va rugam sa contactati departamentul de vanzari la email sales@IubesteTiCorpul.ro.

Dacă intampinati dificultati tehnice, va rugam sa trimiteti un email la support@IubesteTiCorpul.ro. Vom face tot posibilul pentru a remedia problema cat mai curand posibil.

Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email dpo@IubesteTiCorpul.ro In 3 zile lucratoare ne angajam sa va oferim un raspuns. 

Articolele IubesteTiCorpul.ro sunt redactate de:

  • Alexandra Dumitru - Alexandra are o vastă experiență în jurnalism și consiliere relațională. Ea este cunoscută pentru capacitatea sa de a aborda subiectele complexe cu empatie și înțelegere, oferind perspective inovatoare și bine documentate.
  • Andreea Ilie - Cu o carieră solidă în jurnalism și un interes profund pentru relațiile interpersonale, Andreea este considerată o resursă valoroasă pentru cei care caută sfaturi bine fundamentate și inspirație în dragoste.
  • Cristina Iacob - Cristina este cunoscută pentru dedicarea sa în a ajuta oamenii să construiască relații mai sănătoase și fericite. Ea folosește o abordare practică și bazată pe cercetare, oferind sfaturi valoroase și realiste.
  • Diana Ciobanu - Diana este apreciată pentru abordarea sa holistică și empatică în tratarea subiectelor de dragoste și relații. Ea combină cunoștințele sale jurnalistice cu o pasiune pentru dezvoltarea personală, oferind cititorilor articole inspiratoare și bine fundamentate.
  • Elena Radu - Elena are o expertiză remarcabilă în domeniul psihologiei relaționale, fiind cunoscută pentru abordările sale inovatoare și eficiente. Ea oferă cititorilor perspective clare și aplicabile pentru îmbunătățirea relațiilor personale.
  • Gabriela Stoica - Gabriela aduce o combinație unică de jurnalism și psihologie relațională, fiind apreciată pentru capacitatea sa de a comunica idei complexe într-un mod accesibil. Articolele ei sunt considerate resurse esențiale pentru îmbunătățirea relațiilor de cuplu.
  • Ioana Munteanu - Ioana este recunoscută pentru abordarea sa empatică și integrativă în problemele de dragoste și relații. Este apreciată pentru abilitatea sa de a oferi soluții practice și bazate pe cercetare, menținând un ton accesibil și prietenos.
  • Larisa Negoita - Larisa aduce o viziune proaspătă și inovatoare în domeniul relațiilor, combinând cunoștințele sale jurnalistice cu o înțelegere profundă a psihologiei interpersonale. Contribuțiile ei sunt apreciate pentru claritatea și aplicabilitatea lor.
  • Maria Popa - Maria își aduce contribuția cu o pasiune autentică pentru psihologia relațiilor și dinamica interumană. Expertiza ei se bazează pe ani de studiu și practică în domeniul consilierii de cuplu și dezvoltării personale.
  • Raluca Enache - Raluca are o vastă experiență în consilierea relațională și în jurnalism, fiind cunoscută pentru abordările sale echilibrate și bine documentate. Ea oferă cititorilor perspective valoroase pentru navigarea relațiilor de cuplu.