Cum să fii un Fuck Buddy fără să fii nesuferit

În ultima săptămână am auzit povești care întruchipează ambele capete ale spectrului „Fuck Buddy-nesuferit” (da, acesta este termenul clinic).

Una dintre clientele mei încerca să fie fuck buddy cu un tip care, în cele din urmă, s-a comportat ca un nesimtit.

O alta clienta (tot o femeie) încearcă în prezent să fie un fuck buddy fără să se comporte ca o nesuferita.

Ambele cliente mi-au dat permisiunea de a mă inspira din poveștile lor în speranța că și alții ar putea evita pericolele acestui dificil act de echilibru.

La fel ca în cazul multor reguli in relații, noi, masele, suntem lăsați să învățăm prin încercare și eroare.

Urmează o listă de ce sa faci si ce sa NU faci.

Ce sa NU faci

Nu dormiți peste noapte. Chiar dacă ești lesbiană. Mai ales dacă ești lesbiană. De asemenea, dacă ești un tip heterosexual. Sau orice tip. Sau orice femeie.

Nu te angaja în PDA-uri. E ca și cum ți-ai marca teritoriul. Și nu sunt teritoriul tău dacă vrei doar să faci sex.

Nu continua dacă partenerul tău dezvoltă sentimente. Sentimentele descalifică pe cineva de la a fi un fuck buddy. Nu fiți egoiști. Nu te poți culca cu fuck buddy când ea dezvoltă sentimente pentru tine fără să fii în același timp un dobitoc. Nu primești tot ce vrei. Nu suntem la grădiniță.

Nu te îmbrățișa. Fă sex, fumează o țigară / un ultim pahar, uită-te puțin la televizor / Netflix, și pleacă la drum.

Nu trimite mesaje sentimentale. Acest lucru include, dar nu se limitează la: „Mă gândesc la tine” sau „Ți-e dor de mine?”.

Iată cum i-am explicat asta clientei mele de astăzi (cea care vrea să fie fuck buddy drăguț):

„Eu mă gândesc la tine (clienta mea) în timpul săptămânii. Uneori văd ceva amuzant la care știu că ai râde, dar nu cedez impulsului și nu-ți trimit un mesaj. De ce? Pentru că ar trebui să păstrez o limită profesională. Așa că aștept (a se citi: întârzii gratificarea) până la ședința noastră. În acest fel, îți trimit în mod constant mesajul că îmi pasă de tine și, de asemenea, că aceasta este o relație profesională.”

Nu faceți prezentări. Fuck buddy-ul devine confuz atunci când începi să îl/o prezinți oamenilor din viața ta. El poate începe să spere că relația voastră de situație va trece la o relație. Cheia pentru casualitate este să o păstrezi ocazională.

Nu-l/îl invitați la sărbători sau la ziua dvs. de naștere. Pentru numele lui Dumnezeu – ai crede că unele lucruri sunt evidente. Se pare că nu este așa.

Nu lăsa obiecte la ei acasă/permite-le să lase obiecte la tine. Este ciudat să-i dai cuiva un pachet când observi că a lăsat o periuță de dinți și lenjerie curată în sertarul de la baie? Bineînțeles că da. De aceea nu mi-aș dori niciodată un fuck buddy. Asta a fost alegerea ta.

Ce sa faci

Pleacă la scurt timp după ce ai făcut sex. La scurt timp = 30-60 de minute după sex.

Asigură-te că acțiunile și cuvintele tale sunt în concordanță. Dacă spui că nu vrei o relație (ceea ce comunică acest tip de situație), asigură-te că comportamentele tale nu îl determină pe partenerul tău să se întrebe dacă vorbești serios.

Cunoașteți-vă rolul în structura de putere. Persoana care nu dorește o relație sau care a proclamat prima acest lucru este, aproape întotdeauna, cea care deține puterea. În calitate de persoană aflată la putere, trebuie să vă verificați pentru a vă asigura că nu abuzați/abuzați de puterea dumneavoastră sau că nu vă exploatați partenerul.

Acceptați și stabiliți limite. Nu vă leneviți cu limitele. Dormiți în propria casă. Ia-ți lucrurile cu tine. Și asigurați-vă că partenerul dvs. își ia rahaturile când pleacă.

Nimeni nu ne învață cum să ne descurcăm în astfel de situații, dar navigarea lor este esențială pentru a obține ceea ce ne dorim în relații fără a fi niște dobitoci.