Nu vreau să sperii pe nimeni, dar se pare că Poti Ramane Insarcinata Prin Haine

Astăzi este o zi monumentală, pentru că am aflat în sfârșit cum pot avea loc concepțiile imaculate. Conform ultimelor cercetări științifice care ne-au provocat o catastrofă, este de fapt posibil să rămâi însărcinată în urma unei partide de sex prin haine.

Oh, ce bine.

Da, chestia aia de simulare a sexului, adesea complet îmbrăcată, pe care o faceți de obicei în club, când nu vă puteți lua mâinile de pe celălalt, ar putea avea ca rezultat faptul că sunteți însărcinată. Ceea ce este departe de a fi ideal.

Cei de la Daily Mail sunt cei care ne aduc această veste proastă, după ce au vorbit cu un expert în concepție, și probabil că va băga frica lui Dumnezeu în toți locuitorii de 18 ani din toată țara.

Pentru că, dacă tipul de care te macini cu furie are doar pantaloni subțiri pe el, este teoretic posibil ca acest lucru să ducă la o sarcină. Sigur, este neverosimil, dar un expert a explicat cum s-ar putea întâmpla acest lucru:

„Dacă sperma a intrat în contact cu vaginul tău, atunci există riscul de sarcină. Materialul seminal se poate impregna chiar și prin lenjeria intimă și poți, deși este rar, să rămâi însărcinată și din această cauză”, ne-au informat aceștia.

Morala poveștii? Ai grijă unde îi pui lenjeria intimă îmbibată de spermă. Cu siguranță nu o plimbați nicăieri în apropierea organelor voastre genitale, oricum, pentru că următorul lucru pe care îl știi, ai putea aștepta un micuț și nici măcar nu ai apucat să ai parte de distracția de a face copii, care este de obicei implicată.