Ce este un Masaj Tantric? 7 Metode pentru a-l incerca la tine acasa

Mulți oameni cad în capcana de a urma aceleași scenarii sexuale. Sexul arată la fel de fiecare dată, implicând, de obicei, niște sărutări, poate ceva oral și apoi o persoană cu un penis care împinge agresiv într-o persoană cu vagin până când prima are orgasm.

Învățând să te îndepărtezi de aceste scenarii, poți debloca domenii complet noi de plăcere, noi tipuri de senzații și experiențe mai exclusiv conective.

O modalitate de a arunca toate regulile pe ușă este de a explora sexul tantric și, mai exact, masajul tantric. Iată ce se întâmplă în timpul unui masaj tantra și cum să îi oferiți unul partenerului dvs.

Ce este masajul tantric?

Masajul tantric este un stil de masaj sau de lucru corporal care se bazează pe principiile tantrei, o practică spirituală străveche originară din Asia Centrală și de Sud-Est.

În majoritatea practicilor moderne din Occident, masajul tantric implică masarea și stimularea întregului corp, cu accent deosebit pe zonele sensibile, cum ar fi penisul și vulva.

Uneori este denumit pur și simplu masaj erotic, deși un masaj tantra încorporează, de asemenea, elemente de respirație, meditație și conștientizare și nu este neapărat sexual.

Masajul tantric are, de asemenea, o componentă spirituală și energetică, în care practicianul sau cel care îl oferă ajută la deplasarea energiei receptorului în tot corpul pentru a promova vindecarea interioară.

Spre deosebire de alte forme de masaj, această practică sacră încorporează esența tantrică a shakti, sau energie. Atunci când încorporează cu îndemânare această forță universală într-un masaj, acesta poate atinge cele mai profunde straturi și aspecte ale ființei umane și poate fi un instrument profund de vindecare spirituală și emoțională.

Tantra provine din vechile tradiții hinduse, budiste și jainiste, deși cea mai mare parte a tantrei predate și practicate în Occident poate fi denumită neotantra, o adaptare modernă care se concentrează în mod specific pe sexualitatea sacră, spre deosebire de celelalte elemente spirituale și religioase ale tantrei tradiționale.

Experiența pe care o oferim nu este destinată puristului tantric. Dacă cineva dorește să exploreze și să se angajeze în învățăturile mai tradiționale ale tantrei, atunci această experiență poate servi ca o platformă de început.

Rezumat

Masajul tantric, denumit în mod obișnuit masaj erotic, este un stil de masaj sau de muncă corporală care se bazează pe principiile tantrei, o practică spirituală străveche originară din Asia Centrală și de Sud-Est. Acesta presupune masarea și stimularea corpului, concentrându-se în primul rând pe zonele sensibile, cum ar fi penisul și vulva.

Ce se întâmplă în timpul unui masaj tantric?

Ceea ce se întâmplă în timpul unui masaj tantra oferit la un studio de masaj sau la un centru spa va varia foarte mult în funcție de unitatea respectivă.

În general, masajul tantric implică masarea și stimularea întregului corp al unei persoane, inclusiv a organelor genitale, în timp ce se face respirație, meditație și alte practici spirituale sau muncă energetică.

Unele forme de masaj tantric includ masajul yoni (axat pe vulvă), masajul lingam (axat pe penis) și masarea punctului sacru (aka prostata).

Masajul tantric poate fi, de asemenea, practicat acasă cu un partener și poate fi o modalitate de a introduce o formă mai lentă, mai intenționată și mai intimă de sexualitate în viața sexuală a unui cuplu.

Oamenii pot avea orgasm în timpul unui masaj tantra, deși nu acesta este scopul. Masajul tantric se referă mai mult la aplecarea spre plăcere, la eliberarea blocajelor energetice și a tensiunii și la conectarea spirituală cu o altă persoană.

Actul sexual nu face parte, de obicei, dintr-un masaj tantra, deși masajul tantra poate fi încorporat într-o experiență sexuală tantrică între un cuplu.

Rezumat

Deși este posibil să ai orgasm în timpul unui masaj tantric, este vorba mai mult despre a te apleca asupra plăcerii, eliberarea blocajelor energetice și a tensiunii și conectarea spirituală cu o altă persoană.

Cum să faci un masaj tantric

Înainte de a încerca să oferi un masaj tantric, este util să înveți câte ceva despre principiile tantrice în general, deoarece te vei asigura că abordezi experiența dintr-o perspectivă de conexiune sacră și plăcere intenționată.

Acestea sunt cele mai esențiale elemente ale unui masaj tantra:

 • Pentru cel care primește plăcerea, posibilitatea de a primi plăcere fără a se simți obligat să răspundă la fel.
 • Pentru cel care oferă, să fie dispus să ofere plăcere fără a avea nevoie de aceeași plăcere în schimb.
 • Pentru cel care oferă, învățarea de a citi limbajul corporal al partenerului și înțelegerea importanței atingerii.
 • Pentru amândoi, să uite de timp.
 • Fiecare partener având o dorință puternică de a-l mulțumi pe celălalt.
 • O igienă personală puternică în pregătirea pentru această experiență.

Este adesea dificil pentru cineva să exprime cum vrea să fie atins și cât de mulți oameni sunt inepți în modul în care se ating unii pe alții. Atingerea cuiva într-un mod în care dorește să fie atins necesită timp, experiență și deschidere.

Mai jos sunt instrucțiuni pentru tipuri specifice de masaj tantra. Le puteți face cu un partener sau de unul singur.

Masajul Lingam

Un masaj lingam se concentrează pe onorarea și plăcerea penisului:

 1. Faceți ca proprietarul penisului să fie relaxat, întins pe spate într-o poziție confortabilă, cu picioarele depărtate și genunchii îndoiți. Amintiți-i să respire adânc pe tot parcursul experienței.
 2. Exersați respirația în energia lor de excitare pe măsură ce inspirați și trimiteți-le energie iubitoare pe măsură ce expirați.
 3. Lubrifiați și masați zonele penisului, începând prin a vă aluneca mâinile pe coapsele lor, pe osul pubian și pe perineu.
 4. Masează ușor, încet, testiculele. Poți să le tragi ușor, să le iei în mâini pentru a le mângâia sau să îți folosești ușor unghiile pe ele.
 5. Masați axul, variind aderența, secvențele de mângâiere și mișcările de răsucire. Variați de la o mână la două și de la lent la rapid.
 6. Nu-i lăsați să atingă punctul culminant. Țineți-l la marginea orgasmului, cunoscută și sub numele de edging.
 7. Dacă se simte confortabil, stimulați-i punctul sacru, cunoscut și sub numele de prostată.
 8. Când sunt pregătiți, permiteți-i partenerului dvs. să atingă punctul culminant cu un orgasm de ejaculare.

Masajul yoni

Un masaj yoni se concentrează pe onorarea și satisfacerea vulvei:

 1. Puneți proprietarul vulvei să se întindă pe spate într-un loc confortabil, cu o pernă sub șolduri, cu genunchii în sus și picioarele pe pământ.
 2. Ghidați-i să se conecteze la respirația lor.
 3. Încălziți-vă cu un masaj corporal sau cu un masaj tantric al sânilor (vezi mai jos) pentru a crește încet excitarea.
 4. Treceți la vulvă și începeți să stimulați clitorisul, alternând între încercuire, împingere și tragere, tragere și rostogolire, bătaie și masaj al punctului G.
 5. Încurajați-vă partenerul să exerseze edgeging, sau să se aplece pentru a experimenta mai multe valuri de orgasme.

Masajul tantric al sânilor

Masajul tantric al sânilor sau masajul sfârcurilor aplică pur și simplu principiile masajului tantra la sâni:

 1. Pregătiți scena cu lumânări, tămâie sau muzică care îl face pe partenerul dvs. să se simtă sexy.
 2. Amintiți-i să se concentreze asupra respirației, respirând lung și adânc pe tot parcursul experienței.
 3. Picurați puțin ulei în centrul inimii lor, între sâni, precum și peste burtă.
 4. Începeți prin a masa burta pentru a stârni energia sexuală înainte de a trece la sâni.
 5. Înconjurați sânii folosind o atingere ca o pană, apoi treceți la masarea și stoarcerea lor.
 6. Odată ce corpul lor o cere, treceți la sfârcuri folosind trasarea, ciupirea și rularea.
 7. Pe măsură ce se apropie de orgasm, masați-le corpul până la gât, cap și scalp. Puneți-i să își unduiască coloana vertebrală și să își legene șoldurile pentru a crea excitare în tot corpul, creând valuri de plăcere.

Tehnici tantra bonus

Iată alte câteva tehnici pe care să le adăugați la un masaj tantra sau la orice practică sexuală tantrică:

 • Orgasmul întregului corp
 • Masturbarea tantrică
 • Orgasmul energetic
 • Retenția spermei

Ce trebuie luat în considerare

Sexul tantric este la fel de mult legat de mentalitate ca și de tehnicile fizice: Este vorba despre celebrarea din toată inima a sacralității corpurilor și dorințelor noastre, aducând în același timp o calitate de conștientizare atentă la exprimarea comună a plăcerii.