Cel mai bun Afrodisiac Femei (+5 alternative naturale)

Ziua Sfântului Valentin a fost concepută din mituri și legende într-o zi în care să schimbăm mesaje de dragoste și cadouri cu iubiții noștri. Sfântul Valentin este acum sfântul patron al îndrăgostiților. Această perioadă a anului ne oferă o ocazie unică de a pune în lumină modalitățile prin care ne susținem sinele sexual și sănătos.

Sexul în sine are, de fapt, multe beneficii: Poate ajuta la susținerea prostatei la bărbați, la ameliorarea simptomelor asociate cu sindromul premenstrual la femei, la îmbunătățirea circulației, la stimularea sistemului imunitar, la scăderea colesterolului și la încurajarea eliberării de endorfine care fac bine.

În departamentul nostru de wellness, avem o selecție unică de amestecuri pentru îmbunătățirea libidoului și echilibrarea hormonilor. Ne putem revendica corpurile ca temple sacre și ne putem reînnoi angajamentul de a ne trăi plăcerile într-un mod conștient și sincer. Următoarea este lista mea de amestecuri și tratamente pentru a vă ajuta în căutarea sănătății sexuale:

  • Women’s Jing, un amestec puternic de la Dragon Herbs, este o formulă afrodisiacă de top. Această formulă susține circulația pelviană și reproducerea sănătoasă a femeilor. Am avut un feedback excelent din partea clienților care au folosit această formulă pentru susținerea generală a energiei și pentru stimularea libidoului, în special după menopauză.
  • Gaia Herbs Macaboost cu Cacao și Ginger Spice este o modalitate delicioasă de a vă imbunatati smoothie-urile și de a obține o doză de Maca, plantă pentru reglare a hormonilor. Această rădăcină vegetală peruviană este foarte apreciată pentru capacitatea sa de a spori fertilitatea, libidoul, rezistența, de a ușura depresia ușoară și de a oferi sprijin atât la menopauză, cât și în timpul sindromului premenstrual.
  • V Magic este un adjuvant minunat pentru ritualul dumneavoastră de înfrumusețare pentru zonele intime. Această cremă topică spumată este liniștitoare pentru pielea sensibilă și delicată. Uleiurile organice din fructe de măsline, avocado, cătină de mare se combină cu medicina vindecătoare a albinelor: Miere organică, ceară de albine și propolis. O puteți utiliza ori de câte ori pielea dumneavoastră are nevoie de puțină dragoste. Aburul V este un alt lux minunat pentru corp. Acest tratament pentru femei curăță delicat, tonifică și revitalizează centrul femeii, oferind o multitudine de beneficii, de la calmarea crampelor menstruale până la încurajarea fertilității.
  • Tinctura de trandafir de la EZ Herb este un afrodisiac clasic. Trandafirii au fost folosiți de secole pentru a evoca spiritul iubirii în inimă și în minte. Cleopatra își punea servitorii să adune petale de trandafir pe care să le împrăștie în budoar pentru a atrage afecțiunea alesului ei. Parfumul este cunoscut pentru că se adresează unei inimi închise sau frânte și ori de câte ori vă confruntați cu sentimente constrânse.
  • Ciocolata mea preferată pe care trebuie să o am la îndemână de Ziua Îndrăgostiților (sau în orice zi) este Great Bean’s Love, o ciocolată neagră 80% cu zahăr de nucă de cocos cu indice glicemic scăzut. Această ciocolată este infuzată cu ierburi care îmbunătățesc libidoul: Damiana, Yohimbe, Maca, Vanilie și Scorțișoară. Damiana este una dintre plantele mele preferate dintotdeauna. Numele său latin, turnera aphrodisiaca, este asociat cu zeița greacă a iubirii, Afrodita, și este o dovadă a efectelor sale afrodisiace. Nu numai că poate îmbunătăți capacitatea orgasmică, dar promovează și rezistența fizică, reglează hipofiza și ajută la ameliorarea sentimentelor de anxietate.
  • Produsul Nevaton de la Medi-Herbs are în amestec și planta Damiana, alături de sunătoare, Schizandra și Skullcap. Prin hrănirea și întărirea sistemului nervos, acest amestec abordează iritabilitatea, oboseala și debilitatea care ne pot împiedica să avem o expresie sexuală sănătoasă.

Încântați-vă de propria senzualitate în această zi de Valentine’s Day și pe tot parcursul anului. Nu uitați că există multe modalități de a extinde dragostea, conștientizarea senzualității, satisfacția și stilul de viață sănătos. Sper ca aceste sugestii să vă extindă repertoriul și să vă aducă bucurie.