80 de Jocuri Sexy care te vor da pe spate

Jocuri sexy în dormitor pe care toate cuplurile trebuie să le încerce

Ne-am luat libertatea de a aduna cele mai bune jocuri sexy pentru cupluri pe care le-am putut găsi și nu o să-ți vină să crezi ce listă. Nu numai că este PLINĂ de jocuri de dormitor creative și sexy, dar sunt și elegante în același timp. Știi, exact cum ar trebui să fie! ????

În primul rând, înțelegem că menținerea lucrurilor distractive și incitante în dormitor poate fi un pic descurajantă. De aceea, ne străduim să fim de bun gust cu sugestiile noastre, invitând în același timp cuplurile să împrospăteze lucrurile în viața lor sexuală! În al doilea rând, suntem siguri că această listă FABULOASĂ de jocuri sexy are ceva care să se potrivească fiecărei căsnicii și cu siguranță vă va ajuta să vă condimentați lucrurile în dormitor!

Poți vedea ceva emoție în dormitor în viitorul tău?! Vă promitem că aceste jocuri sexuale pentru cupluri nu vă vor dezamăgi.

Jocuri de cărți sexy

Un joc de cărți până târziu în noapte nu a sunat niciodată atât de distractiv! Imparte cărți de sex, baby! Încearcă câteva dintre aceste jocuri de mai jos cu cărți de joc destinate doar pentru voi doi! Totuși, țineți minte că numele jocului este să încercați ceva nou. Pentru a clarifica, nu spunem că va fi ușor, dar spunem că VA merita!

 1. Deck of Desire – Acest joc de cărți sexy este ATÂT de simplu și ușor de realizat și cu siguranță va fi unul dintre favoritele soțului tău! Pentru început, luați un pachet de cărți și apoi veți fi gata pentru o partidă de amor distractivă! Aceasta este o modalitate excelentă de a vă condimenta viața sexuală!
 2. Afaceri private – Peste 500 de cărți care vă vor face să vorbiți cu soțul/soția! De exemplu, include subiecte profunde, care te fac să te gândești la intimitate și la relația ta.
 3. It’s a Love Match – Creează câteva scântei cu iubitul tău cu acest joc de cărți imprimabil gratuit, care dă o notă romantică jocului clasic de memorie!
 4. Jocul din dormitor – Dezvăluiți dorințele și fanteziile ascunse ale soțului/soției dvs. cu acest set de jocuri cu 6 categorii. În plus, este echipat cu 90 de cărți unice, tu și soțul tău veți experimenta noi delicii de dormitor care nu se mai termină!
 5. Traseul cărților sexy – Ești gata să ai o noapte de neuitat cu iubitul tău? Cu alte cuvinte, ești pregătit pentru distracție!!! Este timpul pentru niște jocuri de cărți clasice cu o întorsătură sexy. Folosind un pachet de cărți și un pic de emoție, vă veți bucura de acest favorit al vremurilor trecute!
 6. Poker pentru îndrăgostiți – Lovește-mă, iubito! Asigură-te că pariezi NUMAI ceea ce ești dispus să pierzi când joci acest joc!
 7. Săruturi pentru noi – Căutați un mod mai simplu de a condimenta lucrurile? Explorați numeroasele moduri de a săruta și cum doar sărutul poate adăuga cu adevărat pasiune! Încercați acest joc cu KISSTIX pentru și mai multă distracție!
 8. Sexy Spin the Bottle (Învârte sticla): Joc de cărți – Este timpul să readuceți în memorie câteva amintiri din școala generală! Adică, să readuciți emoția și fluturii de! Bucurați-vă de jocul acestei versiuni pentru adulți a clasicului Spin the Bottle, fără stângăcia adolescenței! Lol!
 9. Ziua îndrăgostiților: Sexy Matching Game – Un joc de cărți de potrivire sexy pe care îl puteți folosi la nesfârșit! BONUS: Este perfect pentru Ziua Îndrăgostiților!
 10. Bedroom Taboo – O să vă placă acest joc dacă aveți un talent înnăscut pentru cuvinte! Cel mai important, acesta este un joc de dormitor distractiv și cochet, care implică atât inima, cât și mintea. Nu ai mai văzut niciodată un tabu ca acesta, îți garantăm asta!

Activități sexy în dormitor pentru cupluri

Poate că jocurile de cărți sexuale nu sunt genul tău, dar totuși vrei să înviorezi lucrurile în dormitor! Cu alte cuvinte, următoarea secțiune este pentru tine! Aceste jocuri și activități distractive și sexy pentru adulți vor adăuga cu siguranță acel plus de condiment pe care îl căutați! Deși toate cuplurile sunt diferite, suntem siguri că vei găsi aici activitatea intimă perfectă în dormitor pentru tine și iubitul tău! {sau doi, sau trei, sau patru!}

 1. Never Have We Ever – Probabil că ești familiarizat cu popularul joc de grup „Never Have I Ever”. Această versiune are o întorsătură sexy și este menită să fie jucată doar de tine și de iubita ta… în dormitor!
 2. This or That Sexy Date – Aruncă zarurile în această idee sexy pentru dormitor! Ca să clarificăm, dacă vă place să vă asumați riscuri și să pariați, acest joc este absolut pentru voi!
 3. Kit de romantism – Dă-i un aer romantic cu acest kit de romantism făcut pentru tine! Ne place atingerea adăugată de petale de trandafir pentru a vă face mediul SUPER romantic!
 4. Dirty Deeds – Vestea bună despre acest joc sexy este că ai control total atunci când TU ești cel care scrie ce faptă murdară vrei să ți se facă…Ow ow!
 5. Jocul de descoperire: Pentru un cuplu căsătorit – Descoperă-te din nou unul pe celălalt în timp ce creezi un spațiu natural pentru ca romantismul adevărat să evolueze. În plus, lucrați la căsnicia și intimitatea voastră în timp ce vă distrați!
 6. Deal or No Deal – Este bărbatul tău un om care își asumă riscuri?! Aflați cât de riscant este el jucând o rundă obraznică de Deal or No Deal în dormitor!
 7. Sexy Bucket List – Te provocăm să te desprinzi de rutina obișnuită și să tai câteva elemente de pe lista ta de dorințe sexy!
 8. Glow In The Dark Dice – Lăsați zarurile să vă condimenteze noaptea! Rând pe rând, rostogoliți și îndepliniți sarcinile scrise pe zaruri pentru soțul/soția dvs. Mai presus de toate, acest lucru aduce o surpriză dulce de fiecare dată!
 9. Not Your Mother’s Spice Rack – Redă puțin condiment vieții tale amoroase! Adică, bucurați-vă de o noapte picantă cu această activitate picantă!
 10. Săgeți cu magnet în dormitor – Folosește o placă de săgeți pentru a juca un joc sexy cu iubitul tău și a înviora lucrurile! Tu și soțul tău puteți decide pe rând ce trebuie să facă cel care pierde…
 11. 2 minute în rai – Tot ce ai nevoie sunt 5 piese de îmbrăcăminte, cărți și zaruri de joc Jumbo pentru această activitate paradisiacă în dormitor!
 12. Fantasy Affairs – Asumă-ți un nou rol și fă-ți soțul/soția să ceară mai mult! Fii creativ și surprinde-ți soțul/soția cu o seară FOARTE specială!
 13. Scoate-ți coaja de bomboane – Iată o idee amuzantă pentru dormitor pentru a face viața „suitei” mai dulce!!! Mai întâi ia o pungă de M&M’s și apoi pregătește-te pentru o dezbrăcare dulce!
 14. The Sexy Activity Book – Această carte este plină de jocuri, teste și provocări pentru a vă pune pe dumneavoastră și pe soțul/soția dumneavoastră în starea de spirit pentru un pic de „bump and tickle”!
 15. Câștigă-l într-un minut: Jocuri sexy – Pentru început, te-ai gândit vreodată că râsul isteric ȘI ridicarea căldurii în dormitor pot merge împreună în aceeași seară? Se poate! În al doilea rând, aceste jocuri Win It In a Minute nu sunt din cele obișnuite… Ai fost avertizat!
 16. Would You Rather: Joc în dormitor – Ai prefera să…Joci acest joc doar puțin în fiecare seară timp de o săptămână SAU să încerci TOATE opțiunile într-o singură noapte aburindă de pasiune? Alegerea depinde de tine!
 17. Să ne dezlănțuim – Da, acest joc îți va cere să fii un pic sălbatic…Dar acesta este scopul! Bonus adăugat: sunt implicați biscuiți delicioși de animale!
 18. Bedroom Bowling – Cine ar fi crezut că doborând popicele de bowling se poate transforma în distracție în dormitor? Noi am știut! Încearcă acest lucru cu un set de bowling ieftin sau fă-ți propriul set!
 19. Sexy X si 0 – Îți amintești când jucai X si 0 ore întregi când erai copil? Ei bine, am transformat această distracție din copilărie într-un joc sexy pentru dormitor pentru doi!
 20. Strip Bedroom Basketball – Pregătește-te pentru un joc de striptease H.O.R.S.E. în dormitor!
 21. Shake or Dare – Jocul în care întoarcerea unei cărți va determina dacă un deliciu decadent aterizează pe corpul tău sau în blender!
 22. Sexy Dice – Dă-i o tură și vei vedea cât de distractivă va fi această seară intimă de întâlnire!
 23. The Ultimate Intimacy Pack – Adaugă un pic de șmecherie și picanterie la rutina obișnuită a serilor de întâlnire – TOT ANUL! Pe de o parte, vorbim de 12 LUNI de idei de întâlniri sexy pentru tine și iubitul tău! Pe de altă parte, este vorba de o mulțime de intimitate de care vă veți bucura!
 24. Dame de ciocolată – Ciocolata este bună pentru o mulțime de lucruri, inclusiv pentru puțină seducție dulce. Oricum, acest joc pentru adulți este plin de puțină strategie și multe sarcini creative și sexy, implicând, bineînțeles, ciocolata ta preferată!
 25. Bilet de aur pentru dormitor – Nu există nicio posibilitate ca soțul tău să te refuze pentru o seară romantică și sexy atunci când îi oferi acest bilet de aur! Cel mai important, am menționat că este implicată ciocolata?
 26. Meniul valoros din dormitor – Ce este în meniul din dormitor pentru această seară? „Oh, vreau una din toate, vă rog!”
 27. Glowing Scavenger Hunt – Bine, cu siguranță o să vă placă această vânătoare de comori. Dar, de asemenea, vei fi amețită de anticipare pregătindu-te pentru ea!

Jocuri de masa sexy

Jocurile de masă nu sunt doar pentru sâmbetele ploioase. Puneți copiii la culcare un pic mai devreme și faceți o competiție personală, unul la unul, de jocuri de societate de sex! În timp ce aceste jocuri pentru adulți sunt perfecte pentru „gamerul” interior din fiecare dintre voi, cea mai bună parte este că amândoi veți avea șansa de a „înscrie”!

 1. A Game of Love – Sunteți gata pentru cel mai sexy joc „de societate” din toate timpurile? Luați un cearșaf alb ajustat și desenați căsuțe individuale pe el. După aceea, umple-le cu idei îndrăznețe pe care să le faceți împreună cu soțul tău! Apoi, puneți cearșaful pe patul vostru ori de câte ori vă vine cheful și vedeți unde vă duce noaptea! Nu ești pregătit pentru bricolaj?! Acest joc sexy de dormitor este acum un joc complet pe care îl puteți lua și pleca!
 2. An Enchanting Evening – A Game of Romance – Acest joc fermecător include 100 de cărți de joc, 25 de cărți de dorințe și două piese de joc pentru un cuplu fericit! Primul care ajunge la final câștigă dorința personală! Arată-ți latura ta competitivă în această seară!
 3. XXXopoly – Mai presus de toate, acest joc promite să vă sporească pasiunile, energia intimă și vârfurile pentru tot restul vieții. Woah! Iar partea cea mai bună este că nu veți juca niciodată același joc de două ori!
 4. Lust! The Game – Lust este un joc sexual intim care va explora și va satisface toate dorințele tale fierbinți! Ooo baby!
 5. The Kama Sutra Board Game – Faceți o călătorie spre extaz cu acest joc captivant pentru adulți. Între timp, scufundați-vă și explorați aspectele senzuale și intime ale corpului, minții și spiritului partenerului dvs. în timp ce jucați. Este cald aici sau sunt doar eu?!
 6. Around The House – Condimentează-ți intimitatea fără a fi nevoie să ieși din casă! Între timp, experimentați cât mai multe încăperi din casă!
 7. Jenga Love Game – Dă-i un impuls cu acest joc de stivuire! Asigură-te doar că ai un joc Jenga la îndemână.
 8. Sexy Rendez Vous – În timp ce vă deplasați pe tablă, pregătiți-vă să flirtați, să vă tachinați și să vă seduceți iubitul. În plus, pe măsură ce colectezi cărți pe parcursul jocului, vei descoperi o întâlnire fierbinte, creativă și aventuroasă! Da, vă rog!
 9. Sexy Scratch Off Ticket Couples Game (Joc de cuplu cu bilet răzuibil) – Cu fiecare dezvăluire a biletului răzuibil, veți crește căldura, grad cu grad!
 10. În spatele ușilor închise – Un joc de societate romantic în care îți croiești drum spre dormitor. Adică primul jucător care intră în dormitor are ocazia să își împlinească visele!
 11. Monogamia O aventură fierbinte… cu partenerul tău 2 – Acest joc sexy îți permite să îți rezervi timp pentru a te concentra pe partenerul tău și pe plăcerile sale personale, experimentând lucruri noi împreună. Cu alte cuvinte, monogamia este un lucru frumos și acest joc demonstrează de ce!
 12. Dragostea este dulce: Jocul din dormitor – Ia tot ceea ce îți place la un anumit joc de societate din copilărie cu „tematica dulciurilor” din copilărie și îi dă o turnură intimă și sexy! Dulce!!!
 13. Intimate Bingo – Un masaj fierbinte sau un duș cu aburi ar putea fi în viitorul tău! Cu toate acestea, indiferent de ceea ce faci, toate drumurile vor duce cu siguranță la un BINGO!
 14. DIY Bedroom Board Game – Fă-ți propriul joc sexy de dormitor în care TU controlezi regulile! Fii cât de creativ dorești cu ajutorul imprimatelor gratuite pentru jocul de societate.

Jocuri amuzante și sexy care implică costumarea

Ciocolată, vopsele de corp, lenjerie intimă și jocuri sexy de îmbrăcat… Ești pregătită pentru asta? Vei găsi toate astea și multe altele în timp ce parcurgi această secțiune de jocuri sexy! Cu toate acestea, iată însă avertismentul tău! Această listă de jocuri sexuale s-ar putea să nu fie pentru cei slabi de inimă. Ține minte doar, nu-l refuza până nu-l încerci!

 1. Go Picasso – Fiți creativi cu lumini negre, brichete, vopsele de degete și vopsea de corp. Încălziți romantismul prin Picasso’ing! Și ca un final dulce… Spălați arta unul de pe celălalt la duș! Aceasta este o activitate de care viața ta sexuală are neapărat nevoie!
 2. Baie cu lumini negre – Aduceți lumini negre în baie pentru o noapte aburindă și de neuitat!
 3. Surpriza Bedazzling – Pentru început, ce părere ai despre pietre prețioase? În al doilea rând, ce părere aveți despre a merge bedazzled cu câteva pietre prețioase Rhinestone pe corpul tău ca o surpriză dulce pentru iubitul tău?
 4. Joc de seducție cu ciocolată – Adică, cine nu iubește ciocolata?! Acest joc sexy implică pictură corporală de ciocolată comestibilă. Trebuie să spun mai mult?
 5. Vopsea de corp cu ciocolată DIY – Sau cu câteva ingrediente din bucătăria ta, îți poți crea propria vopsea de corp delicioasă!
 6. Mănâncă-ți inima – Fă-l pe iubitul tău să mănânce din palmă… sau chiar de pe corpul tău! Poartă niște bijuterii din bomboane în dormitor. De asemenea, s-ar putea chiar să vrei niște coliere de bomboane pentru asta!
 7. Trusa de terapie pentru îndrăgostiți – Nu te duce să suni la doctor! Te poți descurca singur! Între timp, rețeta ta pentru plăcere poate fi găsită în acest joc de vindecare! Cine ar fi crezut că terapia este atât de distractivă!
 8. Cutia Wild About You – Cutia Wild About You! este kitul de bricolaj perfect pentru a te ajuta să dezlănțui un pic de necazuri în junglă… Cu siguranță, ce poate fi mai amuzant de atât?!
 9. Vopsele de corp de ciocolată – Luați acestea pentru un preludiu rapid și ușor înainte de acțiunea adevărată! BONUS: Ele se dublează și ca o gustare de la miezul nopții!
 10. Dress It Up, The Fantasy Role Play Game – Îmbrăcați-vă și jucați o fantezie pe care abia așteptați să o încercați! În timpul, deschide-ți mintea și eliberează-ți inhibițiile. Nu știi niciodată unde te va duce imaginația ta!

Jocuri sexy cu cupoane

Anticiparea este mult mai mult decât jumătate din distracție! În acest sens, ridicați preludiul cu o treaptă sau două oferindu-i iubitei dvs. unul dintre acestea! Cel mai important, aceste cupoane sexy, bilețele de dragoste și cadouri sunt pentru a face ca și acele momente dintre ele să fie sexy. Cine spune că jocurile sexy pot avea loc doar după ce copiii sunt în pat? Dacă îți joci bine cărțile, jocurile sexuale distractive pot dura toată ziua!

 1. Magazin de lenjerie DIY cu bani de dormitor – Pregătește-te să dai drumul la căldură și să îți transformi dormitorul într-un magazin privat de lenjerie pentru 2 persoane, cu tot cu bani de dormitor!
 2. Premii pentru jocurile din dormitor – O modalitate foarte distractivă și ușoară de a condimenta lucrurile! După ce jucați un joc sexy de dormitor, câștigătorul își alege premiul dintr-o întreagă selecție de premii pentru adulți!
 3. Cec imprimabil pentru 100 de săruturi – Folosiți acest model adorabil de tipărit și surprindeți-vă soțul/soția cu un cec pentru 100 de săruturi! Nu se știe niciodată, acele sărutări pot duce la mult mai mult! Cu toate acestea, dacă nu ești adepta indiciilor, spune-i exact ce vrei!
 4. Bilete autocolante sexy imprimabile – Tone și tone de bilețele sexy pe care să le lași iubitului tău! Fă-l să se gândească la tine toată ziua!
 5. Te provoc: 30 de seducții sigilate – Alege între 30 de îndemnuri îndrăznețe, fiecare sigilată într-un plic {nu este permisă privirea} pentru o noapte de distracție fără sfârșit.
 6. Cupoane I Love You – Această carte este plină de 44 de cupoane garantate să lase un zâmbet pe fața soțului tău! Cu siguranță nu vor ști ce cupon să aleagă primul!
 7. I.O.U. Jocul Plăcerilor Ascunse – Patruzeci și două de cărți pline de sugestii picante pe care le poți da soțului/soției tale pentru a le putea încasa la momentul potrivit! De exemplu, „I.O.U. Un duș pentru doi!”.
 8. Cecuri cu aburi – Cincizeci de cecuri pe care să i le dai iubitului tău pentru a da abur în dormitor!
 9. Cupoane sexy – 44 de momente de pasiune de neuitat vă așteaptă cu aceste cupoane. Pentru început, rupeți un cupon și prezentați-l pentru seducție și satisfacție! Dacă doriți o modalitate simplă de a vă intensifica viața sexuală, aceasta este o modalitate excelentă!
 10. Carte de dragoste sexy – Oferă-i iubitei tale exact ceea ce își dorește…De exemplu, mai mult de TINE!!!

Și nu în ultimul rând, ca un BONUS suplimentar….

Idei pentru a crea atmosferă

Acum că v-am cuplat cu multe nopți de jocuri sexy în față, nu vă putem lăsa să plecați fără un pic de ajutor pentru a vă pune în atmosferă! Cu alte cuvinte, vă promitem că seara de joc nu va mai fi la fel dacă nu adăugați puțină va-va-voom în dormitorul vostru. Folosind sfaturile noastre preferate de mai jos, adăugați o mică ambianță romantică!

 1. Discuții sexy la pernă – Pentru început, dacă amândoi vreți, ascultați, implicați și apreciați încă de la început și pe parcursul zilei, amândoi vă veți simți mai înclinați să fiți intimi din punct de vedere emoțional și fizic. În al doilea rând, aceste cărți de conversație fac acest lucru posibil!
 2. Întrebări intime pentru cupluri -Laminați aceste întrebări sexy, pregătiți o baie cu spumă pentru doi, apoi pregătiți-vă pentru o noapte de întâlnire cu aburi Tub Talk!
 3. The Love Shack – Un decor romantic pe care îl puteți pune la punct în cel mai scurt timp. De exemplu, luați doar imprimanta noastră drăguță și construiți propria cabană a dragostei! Petalele de trandafir sunt adaosul perfect pentru acest decor.
 4. Setting the Mood – Ce creează o atmosferă primitoare? Iată câteva idei simple de diva care sunt UȘOR de aplicat la „locul de iubire” preferat și care pot fi folosite din nou și din nou. Un singur cuvânt: luminițe de ceai. Bine, de fapt sunt două cuvinte, dar face TOATĂ diferența!
 5. Mici reflecții ulterioare – Luați în considerare acest lucru: ÎNAINTE de noaptea ta aburindă este totul aranjat și elegant. Dar cum rămâne cu DUPĂ? Verifică aceste idei pentru câteva idei cheie care ar putea completa cu adevărat noaptea ta.
 6. Nu doar pentru grădină – Petalele de trandafir sunt modalitatea perfectă de a-ți surprinde iubitul cu o iubire romantică! Mai mult, acest kit are tot ce ai nevoie pentru a transforma o seară obișnuită într-una extraordinară!
 7. Sexy Play List- Una dintre cele mai bune modalități de a intensifica romantismul este adăugarea unui pic de muzică de ambianță! De exemplu, îmbrăcați ceva mai confortabil și începeți să vă legănați pe melodiile voastre sexy preferate!
 8. Follow Me…Sexy Tease – Această idee mică și amuzantă îl va surprinde și îi va reaminti bărbatului tău cât de distractivă și sexy este soția lui! Orice soț adoră o mică tachinare!
 9. 5 lucruri pe care soții și-ar dori ca soțiile lor să le știe despre sex – Iată câteva informații din interiorul minții soțului tău când vine vorba de viață, sex și de TINE!
 10. Anticiparea: Jumătate din distracție – Pregătește atmosfera surprinzându-l cu un mod diferit și distractiv de a face, da, dragoste. În plus, arătați-i o atenție autentică și ceea ce își dorește cu adevărat: TU!
 11. Răsfățați-vă soțul – Această seară de întâlnire se referă la a face ceea ce PARTENERUL iubeste să facă! Cu alte cuvinte, fără compromisuri conjugale aici. Această seară este NOAPTEA LUI!
 12. Timp sexy programat – Cercetările arată că ceea ce ne planificăm timpul are o șansă mult mai mare de succes. Deci, dacă programați un timp în dormitor, acesta se va întâmpla mai des!
 13. Sondaj sexy – 25 de întrebări pe care să i le pui soțului/soției tale pentru a vă îmbunătăți viața amoroasă! Imprimați sondajele noastre gratuite și faceți din ele o seară de întâlnire!

În concluzie, suntem siguri că preludiul va fi creativ, senzual și distractiv atunci când adaugi oricare dintre aceste jocuri sexy în dormitorul tău! Cu toate acestea, adevărata dilemă este să alegi ce joc să joci mai întâi!