Cele mai bune vibratoare care te fac să te simți bine

Gen? Nici măcar nu știu ce înseamnă! Indiferent de al tău, aceste instrumente promit vibrații bune pentru toți.

Vibratoarele sunt probabil cele mai ușor de recunoscut jucării sexuale, cele pe care toată lumea le cunoaște cel mai bine. Aceste jucării sexuale folosesc motoare interne pentru a stimula zonele erogene. Da, zone la plural; ele nu sunt doar pentru vulve. Falusurile și sfârcurile răspund, de asemenea, foarte bine la stimularea cu vibratoarele potrivite. Majoritatea vibratoarelor de pe această listă au fost testate pe vulve, falusuri și pe rețeaua extinsă de zone erogene de pe tot corpul. Indiferent de sexul tău, de organele genitale sau de preferințele tale sexuale, îți garantez că există ceva pe această listă care îți poate oferi senzații pe care nu le credeai posibile.

Cel mai bun în general

Magic Wand Mini

Magic Wand Mini are tot ceea ce a făcut ca Magic Wand-ul original să fie atât de fermecător (este probabil cel mai iconic vibrator de pe Pământ), dar este ambalat într-un design wireless mult mai mic. Diferența de mărime este uriașă pentru mine – îl poți mânui cu ușurință cu o singură mână, iar butoanele sunt accesibile și sesizabile cu vârful degetelor, ceea ce este întotdeauna plăcut în focul momentului. În plus, durata de viață a bateriei este excelentă, durând aproximativ trei ore, ceea ce înseamnă fie o sesiune lungă, fie mai multe sesiuni mai mici. Din păcate, folosește un încărcător proprieta.

Încărcător AC, cap din silicon, corp din plastic dur. Grozav pentru toate zonele erogene.

Al doilea clasat (și inteligent)

Vibrator flexibil MysteryVibe Crescendo 2 + aplicație

Nu este pentru cei slabi de inimă, MysteryVibe Crescendo conține șase motoare individuale, distanțate pe tot corpul său cu mai multe articulații. Fiecare dintre ele este programabil individual cu ajutorul aplicației MysteryVibe și vine cu câteva modele de vibrații încorporate care oferă un nou nivel de senzații. Am menționat că există 16 setări de intensitate? Îți permite într-adevăr să fii precisă în ceea ce privește intensitatea vibrațiilor, permițându-ți să găsești exact ceea ce îți place. Crescendo este, de asemenea, flexibil, astfel încât îl poți contorsiona în diverse forme și este rezistent la apă.

Rezistent la apă, încărcare prin USB-A, corp din silicon platinat. Excelent pentru toate zonele erogene.

Cel mai bun vibrator mic

Magic Wand Micro

Acest lucru mic este poate cel mai adorabil vibrator din lume. Arată exact ca și vibratoarele Magic Wand mai mari, dar este suficient de mic pentru a încăpea în palmă! În afară de factorul său de drăgălășenie, este un vibrator surprinzător de puternic și silențios. În timpul testelor, a produs vibrații puternice și profunde de stimulare la egalitate cu jucării mult mai mari și chiar a bătut câteva la durata de viață a bateriei. Acest lucru micuț se încarcă prin USB-C, ceea ce reprezintă un alt avantaj uriaș.

Încărcare USB-C, silicon de calitate alimentară pe cap, corp din plastic. Grozav pentru toate zonele erogene.

Cel mai bun pentru jocul înclinat

Fun Factory Laya III

Laya III este cel mai recent din gama Fun Factory de vibratoare externe concepute pentru a fi folosite atunci când ești în poziție culcată sau întinsă. Are o formă care să îți cuprindă ușor zona dintre picioare atunci când te întinzi pe el și oferă vibrații și senzații de bătaie, pe care le controlezi cu ajutorul butoanelor de pe exteriorul jucăriei. Experiența multisenzorială este intensă la început, dar, cu șapte opțiuni diferite, poți regla o experiență atât de blândă sau intensă pe cât îți dorești.

Fabricată din silicon, încărcător magnetic brevetat. Ideal pentru între picioare.

Cel mai bun vibrator de buget

Maude Drop

Vibratorul Drop de la Maude este un micuț adorabil în formă de ou. Este accesibil și are o cantitate surprinzătoare de putere în corpul său de mărimea unei palme. Învelișul exterior este realizat din silicon moale și are un interior din plastic dur, ceea ce îi conferă un amestec de strivire și stabilitate. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale mici – poate funcționa timp de aproximativ două ore cu o singură încărcare.

Încărcare USB-A, carcasă din silicon platinat. Excelent pentru toate zonele erogene și pentru stimularea indirectă.

Cel mai bun vibrator de palmă

Coconu Wave Massager

Sunt un mare fan al vibratoarelor de mărimea palmei. Sunt silențioase, discrete, de obicei foarte moi și ușor de folosit. Un vibrator care doar se sprijină pe palmă poate fi folosit la fel de intuitiv cum îți folosești propriile degete și mâini. Doar o ușoară înclinare a încheieturii mâinii sau o schimbare în strângere și Coconu Wave poate oferi senzații surprinzător de diferite pe o varietate de zone erogene.

Acest lucru se datorează formei sale unice de picătură de ploaie și designului asimetric. Sunt multe lucruri cu care te poți juca pe Wave, chiar dacă este un vibrator relativ simplu. Este o jucărie care încurajează experimentarea, rămânând în același timp ieftină și accesibilă.

Încărcător USB-A, carcasă din silicon polimerizat cu platină. Ideal pentru toate zonele erogene.

Mjölnirul vibratoarelor

Le Wand Maser vibrator turnat sub presiune

Asemenea ciocanului legendar al lui Thor din mitologia nordică, vibratorul cu baghetă Die Cast de la Le Wand este suficient de puternic pentru a zgudui fundațiile pământului. Pornit la intensitatea maximă, sună ca un motor cu reacție și vibrează suficient de tare pentru a stimula zonele erogene aflate la distanta de locul în care îți atinge corpul. Poate oferi cu ușurință stimulare chiar și prin haine. Totuși, această baghetă este mai mult decât puterea pură. Este o îmbunătațire a baghetelor clasice în mărime naturală pe care le iubim cu toții atât de mult. Designul său discret, greutatea de înaltă calitate și lungimea generoasă o fac o jucărie extrem de versatilă pentru utilizare solo sau cu partenerii. Practic, puteți ajunge oriunde cu ea din orice poziție și este chiar grozavă atunci când vă întindeți deasupra ei.

Încărcător USB-A, exterior din aluminiu, cap din silicon sigur pentru corp. Grozav pentru toate zonele erogene.

Discretă și elegantă

Vibrator Crave Vesper

Vesper’s de la Crave a făcut să se întoarcă capetele încă de când a ajuns pe rafturile magazinelor. Este o sinteză a modei și a tehnologiei sexuale, un pandantiv care este și un vibrator. Este discret, dar nu chiar atât de discret. Cu siguranță nu-l purtați dacă vă faceți griji că cineva își va da seama ce este. Este mai degrabă o piesă de declarație obraznică decât un vibrator super-secret. Totuși, este un vibrator funcțional, nu vă lăsați păcăliți de exteriorul său strălucitor. Acest lucru împachetează un motor surprinzător de puternic, dar nu este destinat utilizării interne – doar externe. Este mult prea mic pentru a merge lipit în locuri în care s-ar putea pierde. Dezavantajul? Bateria este destul de mică, durând doar aproximativ 40 de minute. Asigură-te că îl încarci înainte de a ieși pentru o noapte în oraș.

Încărcător Micro-USB, exterior rezistent la stropire, exterior din oțel inoxidabil 316. Ideal pentru toate zonele erogene.

Un vibrator moale și flexibil

Vibrator flexibil Dame Pom

Dame Pom este unul dintre primele vibratoare pe care le-am testat și de atunci se află pe lista noastră de cele mai bune produse. Este accesibil pentru nou-veniți, dar este dotat cu funcții avansate pe care le vor aprecia posesorii experimentați de vibratoare. Corpul este un silicon flexibil și super-moale, iar interiorul este ferm, dar nu prea dur. Se va potrivi în conturul mâinii tale, plus micul cioc de silicon de la capăt oferă o textură foarte apreciată pentru stimularea țintită. Acesta este unul pe care îl recomand oricui are un falus să îl încerce dacă nu a mai încercat un vibrator până acum.

Încărcător USB-A, corp din silicon platinat. Ideal pentru toate zonele erogene.

Un alt vibrator grozav

Vibrator cu baghetă Dame Com

Dame Com este destul de asemănător cu Magic Wand Mini, dar este diferit în câteva moduri importante. În primul rând, Com are un corp înclinat care face ca atingerea peste tot să fie super ușoară într-o varietate de poziții. În al doilea rând, întregul dispozitiv este îmbrăcat în silicon moale, care este o textură mai prietenoasă decât plasticul dur și rece, mai ales în mijlocul nopții. Cu toate acestea, Com nu devine la fel de intens ca Magic Wand Mini.

Încărcător USB-A, corp din silicon platinat. Ideal pentru toate zonele erogene.

Îndoielnic și flexibil

Unbound Bender

Vibratorul Bender de la Unbound este un fel de bestie unică. Este flexibil și se poate îndoi pentru a se adapta la contururile oricărei părți a corpului tău. Fiecare capăt este, de asemenea, lat și rotunjit, astfel încât poate oferi o stimulare difuză puternică. Acesta este ideal pentru a fi folosit atunci când stai întinsă pe burtă, deoarece se va curba în jurul tău, iar vibrațiile sale intense vor fi prinse între pat și corpul tău. Este o experiență extraordinară.

Încărcător USB-A, corp din silicon. Grozav pentru toate zonele erogene.

Pentru vibrații puternice ale punctului P

Vibrator de prostată Lelo Hugo + telecomandă

Plugul vibrator Hugo de la Lelo este cu ușurință una dintre cele mai bune jucării pentru uz anal pe care le-am testat. Este acoperit cu silicon, este dur, dar flexibil, și este înclinat exact cum trebuie pentru a atinge punctul P. Adăugați la asta niște vibrații incredibil de puternice, dar nuanțate, care sunt complet controlate de la distanță, și aveți un câștigător în mâinile dvs.

Încărcător USB-A, corp din silicon platinat. Ideal pentru toate zonele erogene.

Ghid despre Anatomia falică

Zonele erogene și unde le găsești

Am menționat falusurile pe parcursul acestei povești, dar această afirmație merită mai multe explicații. Bărbați, femei, persoane nonbinare și nonconforme cu genul, ascultați: Falusul este doar un clitoris mare. Forma și densitatea nervilor sunt diferite, dar tot ceea ce funcționează pe un clitoris va funcționa și pe un falus. Șmecheria este să găsești locurile potrivite.

Cei mai mulți nervi sunt concentrați în capul sau în glandul penisului, inclusiv în deschiderea uretrei, și în partea inferioară, frenulum – o mică punte de piele care leagă glandul de falus. Fiecare dintre aceste puncte poate fi sensibil la tipul potrivit de vibrații, dar procedați cu prudență, deoarece vor fi mai sensibile decât vă dați seama.

O altă zonă erogenă frecvent trecută cu vederea, care răspunde deosebit de bine la vibrații puternice și profunde, se află chiar între picioare, sub scrot. Penisul are o mulțime de nervi sensibili și țesut erectil sub piele. Cu vibratorul potrivit apăsat în locul potrivit sub scrot, puteți stimula zone erogene pe care nici nu știați că le aveți – și uneori chiar și punctul P.

Ce să cauți la un vibrator

Sfaturi pentru vibratoare

Vibratoarele sunt unele dintre cele mai accesibile jucării sexuale de pe piață, dar există foarte multe, așa că achiziționarea unuia poate deveni copleșitoare. Din fericire, am câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea.

În primul rând, uitați-vă la materiale. În cazul vibratoarelor, doriți ca acestea să fie fabricate cu silicon 100% platinat. Plasticul dur și lucios este OK pentru părțile care nu-ți ating organele genitale, dar siliconul platinat este neporos, ușor de curățat și sigur pentru corp. Spre deosebire de gradele mai puțin bune de silicon, siliconul platinat nu emană mirosuri ciudate sau compuși care pot fi neplăcuți sau chiar dăunători pentru organele tale genitale. Acest lucru se datorează faptului că este diferit din punct de vedere chimic față de alte tipuri de silicon. Oțelul chirurgical (numit și oțel inoxidabil 316), și sticla borosilicată sunt la fel de sigure pentru corp, durabile și neporoase, dar mai puțin comune în vibratoare.

În al doilea rând, uitați-vă la încărcătorul cu care vine vibratorul. Este USB-A, USB-C sau un adaptor AC proprietar? Eu încerc să păstrez lucrurile simple și rămân la vibratoare care se încarcă cu USB-A sau USB-C. Este mult prea ușor să pierzi încărcătorul și există un confort în a ști că poți folosi orice cablu de încărcare pe care îl ai prin preajmă. Nu este nimic mai rău decât o jucărie care moare în mijlocul utilizării.

În cele din urmă, folosește-ți nasul. Când îți iei noul vibrator, testează-i mai întâi puterea de vibrație pe vârful nasului. Ar trebui să simțiți cum vă gâdilă nările și sinusurile, ceea ce vă va da o idee despre cât de adânc poate stimula țesutul genital. Nu uitați că aproximativ 90 la sută din clitoris nu poate fi stimulat direct, deoarece se află sub piele, așa că vibrațiile profunde sunt importante. Același lucru este valabil și pentru falus – țesutul erectil intră adânc în corpul tău, iar stimularea acestuia cu un vibrator poate oferi o experiență nouă și antrenantă.