26 Fantezii Bdsm pe care n-ai vrea sa le citesti in public

În speranța de a ~demistifica~ lumile interioare sexy și private ale altor oameni, am rugat persoane de toate vârstele, genurile și sexualitățile să descrie în detaliu fanteziile lor sexuale preferate – și multe dintre ele au legătură cu BDSM.

În cazul în care nu știați, BDSM include acte sexuale și nonsexuale care se încadrează sub umbrela bondage și disciplină (B&D), dominație și supunere (D&S) și sadism și masochism (S&M). Și doar o precizare, deoarece nu este întotdeauna prezent în fantezie: Practicarea efectivă a BDSM necesită multă comunicare, cercetare și planificare.

Crucea profană:

„Să o am pe jumătatea mea semnificativă legată de ceva asemănător cu o cruce a Sfântului Andrei în genunchi și să fie bukakuită de vreo 50 de tipi, în timp ce una dintre partenerele noastre de joacă o curăță cu limba.”

Călușul cu bilă:

„Să-l prind pe prietenul meu în timp ce este în bondage cu un căluș cu bilă în gură și cu clești pe sfârcuri.”

Fetița lui tati:

„Îmi doresc un tătic Dom atât de mult, iar singurul motiv pentru care nu urmăresc asta în viața reală este pentru că nu prea am încredere în genul de bărbați care caută o astfel de relație. Dar în fantezia mea, sunt fetița unui bărbat mai în vârstă și puternic. Mă îmbracă în haine cu volane și îmi spune ce să fac, mă laudă când sunt cuminte și mă pedepsește când sunt obraznică. El mă prețuiește, iar eu îl venerez. Mi-ar plăcea să fac și eu tot felul de jocuri de vârstă, chiar și să joc un rol de fetiță a lui, complet neajutorată și devotată lui, cu scutece și păpuși și toate cele.”

Toaleta umană:

„Vreau să fiu legată în casa unei frății sau a unui bărbat foarte dominant în timpul unei petreceri și să fiu folosită ca unică toaletă. Orice bărbat care vrea mă poate folosi pentru a se ușura, fie că este vorba de sex sau pentru a merge la numărul unu sau doi. Vreau un weekend întreg în care să fiu folosită ca toaletă de cât mai mulți bărbați”.

Maestrul jucăriilor sexuale:

„Am această fantezie în care sunt, în esență, maestrul jucăriilor sexuale al partenerei mele, iar ea este jucăria mea, în care folosesc vibratoare cu telecomandă pentru a o face să vină pe tot parcursul zilei. Ea nu are un cuvânt de spus în ceea ce privește momentul în care vine, ci doar când vreau eu. În fața șefului ei, în tren, când încearcă să meargă la cumpărături, oricând. Este în egală măsură umilitor și sexy pentru ea, pentru că nu se poate opri din orgasm. Este complet la mila mea”.

Lesa care își așteaptă debutul:

„Am o lesă și o zgardă din piele pe care le țin în sertar și pe care le păstrez. Vreau ca un tip să o poarte în timp ce mi-o face jos. Apoi, după aceea, vreau să i-o pun, iar când termină, e binevenit să vină pe pieptul meu, dar numai dacă o linge după aceea.”

Supereroul și răufăcătorul:

„Vreau un joc de rol de înaltă concepție, cu infuzie BDSM, în care eu sunt un supererou, iar arhicunoscutul meu mă capturează și mă torturează. Vorbesc de tortură pe bune, cu legături, cu plesnituri, cu palme, cu ceară care curge, mă face să implor să mă opresc. Cu mult sex din cauza frustrării acumulate după aceea.”

Tortura cu gâdilatul:

„Vreau să fiu legată complet de un pat, astfel încât să nu mă pot mișca, apoi legată la ochi. Vreau să fiu necăjită și gâdilată fără milă până când voi implora milă. Vreau ca păsărica mea să fie gâdilată cu pene și apoi să fiu adusă la limită din nou și din nou până când voi implora să vin. Odată ce am venit, vreau ca clitorisul meu sensibil să fie torturat și mai mult până când voi striga să se oprească.”

Candelabrul uman:

„Am această fantezie elaborată în care sunt legată în mijlocul unei camere circulare suspendată de tavan, complet goală, și sunt alte fete legate în jurul meu în toată camera. Oamenii intră cu smochinguri și rochii de gală și beau cocktailuri ca și cum ar fi un bal sau o petrecere foarte elegantă, dar se învârt și fac ce vor cu fetele, iar eu sunt atracția principală din mijloc și li se permite să facă literalmente tot ce vor cu mine. Este umilitor, dar este fantezia mea.”

Dorința simplă:

„Să fiu înțepat de o dominatoare britanică.”

Sclavul sexual:

„Să petrec un weekend întreg ca sclav sexual al cuiva. Legată, dezbrăcată și folosită de el și de oricine altcineva cu care vrea să mă împartă.”

Pierderea controlului:

„Fanteziile mele preferate sunt legate de control. Un tip care mă încătușează și mă leagă la ochi în timp ce mă tachinează pe tot corpul. O fată care îmi suge fiecare sfârc, o a treia la clitorisul meu și o a patra care mă sărută. Sentimentul de a fi complet neajutorată și de a fi plăcută în același timp este o excitare uriașă.”

Camera neagră:

„Să fac sex într-o cameră complet neagră: podea neagră, oglindă pe tavan, cu lumini de neon, iar tipul este îmbrăcat în latex negru pe tot corpul, purtând o cască de motociclist neagră și cizme de piele neagră.”

Perechea în trei:

„Am o fantezie uriașă de a fi legat și de a avea o fată care să se așeze pe fața mea și să mă forțeze să îi mănânc fundul. După ce ea își dă drumul, un tip se va așeza pe fața mea și mă va forța să-i mănânc fundul păros până când își va da drumul, apoi amândoi se vor fute unul pe celălalt în mod anal (fata va avea o curea) și mă va forța să privesc cum un dildo este în fundul meu.”

Vibrațiile nesfârșite:

„Vreau ca cineva să mă lege de pat, cu picioarele desfăcută, și să mă tachineze cu un vibrator până când o să implor și nu știu dacă e pentru ea să se oprească sau să-mi dea mai mult. Vreau să mă facă să mă facă să ejaculez din nou și din nou, până când voi suspina. Vreau să mă dezlege și să mă țină în poala ei și să spună că am fost atât de bună, un animal de companie atât de bun.”

Gangbang-ul pervers:

„Oh, de unde să încep? Sunt foarte supusă și îmi place bondage-ul. Mi-ar plăcea să fiu cu mai mulți parteneri, bărbați și femei. M-ar lega într-o poziție în care toate găurile mele să fie expuse și apoi ar putea să-mi facă tot ce ar vrea. Vreau să mi-o traga, să fie folosite jucării pe mine, o varietate de lucruri cu adevărat.

„Preferabil, aș lua anticoncepționale și toți am fi fost verificați în prealabil pentru ITS și boli cu transmitere sexuală, așa că nu ar trebui să ne facem griji cu privire la prezervative. Mi-ar plăcea, de asemenea, să am cleme pentru sfârcuri și să fiu tăiată la margini și să mi se refuze să vin până la sfârșitul sesiunii.”

Feminista supusă:

„Mi-ar plăcea să fiu dominată sau forțată. Prefer un bărbat care își poate îmbrățișa testosteronul și să preia controlul, făcându-mă acea fetiță săracă, inocentă și naivă de care poate profita și pe care o poate domina. Fie aș face cum îmi spune, m-aș referi la el ca la un stăpân, m-aș preda la toate cererile lui și apoi aș fi lăudată („Bravo, fetițo”), fie m-aș împotrivi, aș fi dură cu el și aș refuza să fac ceva până când, în cele din urmă, mi-ar rupe hainele și ar prelua controlul, excitându-mi corpul, fie că asta înseamnă să mă lege, să mă imobilizeze, să mă împotrivesc, etc.

„Orice aș face, vreau să fiu prinsă de păr și să fie el cel care mă trage de cap pe spate. Vreau să-i simt dinții pe tot corpul meu. Vreau să îl simt cum îmi împinge genunchii în afară. Vreau să fiu stăpânită.

„Vă rog să rețineți că mă consider o feministă și că acest lucru se aplică doar în dormitor (sau oriunde iti vine cheful). Nu sunt de acord ca acest lucru să fie făcut în niciun fel fără consimțământ reciproc sau fără limite… cu excepția cazului în care nu există limite pe care ați dori să le stabiliți. Asta depinde de tine.”

Femeia tătic:

„Îmi place foarte mult să fiu supus și aș vrea ca prietena mea să fie deasupra și să mă sugrume și să-mi facă sughițuri, apoi să mă lege de mâini și să mă facă să-i spun tătic, pentru că, dintr-un motiv oarecare, îmi place asta, chiar dacă sunt destul de gay.”

Petrecerea din temniță:

„Umilință. Petrecerea în temniță a sclavilor, unde sunt limitata la o scenă în centrul unei camere pline cu alte 30 și ceva de persoane care pot să-mi facă ce vor sau doar să se uite și să se bucure unii de alții, băuturi și gustări. Sper ca la un moment dat să am doi bărbați în mine deodată, în timp ce fața mea este forțată între picioarele unei fete.”

Tăticul de piele:

„Ar trebui să spun mai întâi că sunt un tip destul de curat și „vanilat” în viața de zi cu zi, așa că acest lucru pare destul de ieșit din comun pentru mine, dar chiar vreau să experimentez să fiu un tătic din piele, sau cel puțin să mă îmbrac ca unul. Un costum complet de piele, poate niște ciorapi de plasă, și să le cer tinerilor să mi-o sugă. Nu mă interesează să fac sex cu băieți, dar să fiu dominant și să forțez sclavii sexuali masculi să mă satisfacă ar fi tare.”

Intalnirea pentru studiu:

„Practic, în fantezia mea, îmi invit partenera la mine pentru a studia, iar un lucru duce la altul și ea mă imobilizează pe pat. Mă face să mă dezbrac încet și mă privește atent. Îmi spune că nu am voie să mă ating încă și mă pune să o dezbrac. Înainte de a face sex oral cu ea, îi leg mâinile deasupra capului și o oblig să le țină acolo. După aceea, practic, sunt niște palme ușoare, poate un pic de bondage și o mulțime de lucruri pe care le facem unul pe celălalt.”

Călușul pentru chiloți:

„Să fiu legată și legată la ochi de prietena mea. Își va băga chiloții în gura mea ca să nu pot vorbi și îmi va pune clești pe sfârcuri. Mă va mușca și mă va zgâria și mă va masa în sus și în jos cu vibratorul ei până când va fi încinsă să mă călărească.”

Fata cea bună:

„O fantezie majoră este sa mi-o traga un bărbat sau o femeie mai în vârstă, iar ei să mă umilească verbal, chiar să mă insulte. De asemenea, mă plesnesc, mă „folosesc” și mi-o trag foarte dur. Aș vrea să mi-o tragă ca și cum le-ar păsa doar să se masturbeze, iar eu aș fi doar jucăria lor sexuală. Evident, după ce s-au descărcat și au terminat cu mine, mă laudă și îmi spun că sunt ‘fata lor bună’ și că sunt iubitoare.”

Performanța de-o viață:

„Teatru abandonat, pe scenă, hardcore bondage, gangbang brutal cu dublă penetrare de către cinci-șase bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 45 de ani.”

Vreau să fiu biciuită:

„Sincer, vreau doar să fiu biciuita. Toleranța mea la durere este prea scăzută pentru a o face ÎN FAPT, dar fantezia de a fi biciuita de o femeie dominantă GOT, la naiba. Mi-aș dori.”

Piesa de teatru pentru animale de companie:

„Fantezia mea implică un stăpân masculin care mă ține pe mine și pe o altă femeie ca „animale de companie”. El ne ordonă să facem lucruri împreună, cum ar fi să ne jucăm cu jucării sau să ne dăm bătăi una alteia când suntem rele.”