Cum Se Face Dragoste cu o femeie in 25 de feluri

Chiar dacă sexul și a face dragoste fac parte din aceeași categorie, există o diferență între cele două concepte. Când vine vorba de sex, nevoia poate fi satisfăcută în câteva minute prin intermediul unui raport sexual rapid.

Cu toate acestea, ideea de a face dragoste este mai extinsă. Poate fi asemănat cu o călătorie de agrement în care îți iei tot timpul din lume pentru a te bucura.

Fără îndoială, femeile se bucură de sex, dar când faci dragoste cu ele, ai dus-o la un alt nivel. Mulți oameni nu știu cum să facă dragoste cu o femeie pentru că nu sunt conștienți de aspectele tehnice ale acesteia.

Nu vă faceți griji, în acest articol, vă vom dezvălui câteva dintre secretele implicate care vă vor condimenta viața amoroasă și vă vor ajuta să faceți dragoste așa cum trebuie.

Diferența dintre a face dragoste și sexul obișnuit

Aproape toată lumea are o idee despre ce înseamnă sexul, dar a face dragoste este un concept mult mai profund pe care puțini îl înțeleg.

Ideea de sex înseamnă să intri în starea de spirit, să te dezbraci și să intri în acțiune adevărată doar pentru a dura câteva minute sau poate mai mult. Sexului obișnuit îi lipsește conexiunea emoțională, care reprezintă baza pentru a face dragoste.

Dacă faci sex cu persoana pe care o iubești, nu înseamnă că faci dragoste. Actul de a face dragoste este, de obicei, pentru ocazii speciale, din cauza nivelului ridicat de intimitate implicat.

Tot ce este nevoie pentru a face dragoste este un gest romantic și cuvinte frumoase care vă ajută pe dumneavoastră și pe partenera dumneavoastră să construiți emoțiile potrivite pentru a facilita procesul de a face dragoste.

25 de sfaturi eficiente pentru a face dragoste cu o femeie

Actul de a face dragoste cu o femeie nu este la fel de simplu ca A-B-C. Cel mai bine ar fi să ai direcția potrivită pentru a-ți condimenta tehnicile de a face dragoste.

Dacă ești dornic să îi demonstrezi femeii tale că o iubești și că ești serios în privința ei, trebuie să faci dragoste cu ea mai mult, în loc de sexul obișnuit.

Iată care sunt cele mai bune moduri de a face dragoste cu o femeie care o vor face să te iubească mai mult:

1. Fii destul de serios în privința asta

Unii oameni cred că a face glume și a se comporta prostește va ajuta la ușurarea atmosferei atunci când faceți sex.

Adevărul este că, pentru a face dragoste în mod corespunzător cu o femeie, trebuie să îi arăți că ești serios în privința asta.

Cel mai bine ar fi să te apropii pe un ton intim și serios, care să îi arate că ești pregătit să te conectezi cu ea din punct de vedere emoțional. Acest lucru va ajuta, de asemenea, să o pui în dispoziția potrivită pentru a face dragoste.

2. Fă ca întreaga zi să fie romantică pentru ea

Să știi cum să faci dragoste cu o femeie începe de la ceea ce se întâmplă în timpul zilei. Asigură-te că ești blând cu cuvintele și acțiunile tale în jurul ei. Ea va spune că ești drăguț, dar nu va fi nesigură de ceea ce ai în mânecă.

Acumularea evenimentelor din timpul zilei și până seara, când vă întâlniți în pat, determină cât de bine faceți dragoste sau nu.

3. Ajut-o să se destindă

Dacă a avut o zi stresantă la serviciu, ar putea fi o provocare să o faci să aibă chef de a face dragoste. Așadar, te rog să îți faci datoria ajutând-o să se relaxeze în modul ei preferat.

Dacă își dorește un masaj, oferă-i-l. Dacă vrea o baie caldă și puțin somn, nu o opriți. În timp ce faceți oricare dintre acestea, asigurați-vă că o răsfățați în mod optim.

4. Creează o atmosferă romantică înainte de a face dragoste

Ar trebui să ai o idee despre cum ar trebui să fie atmosfera înainte de a face dragoste cu soția ta. Nu ar trebui să fie un lucru banal cu care sunteți obișnuiți.

Puteți ieși la cină în oraș, unde să vă vărsați gândurile în fața ei. Faceți-i cunoscut cât de specială este pentru dumneavoastră și cum ați face orice pentru ea.

Acest lucru vă va ajuta să creați starea de spirit pentru a face dragoste.

5. Alegeți un loc potrivit

Să presupunem că este soția ta, cel mai bun loc pentru a face dragoste ar fi, probabil, în casa ta.

Totuși, asta nu te împiedică să încerci și locuri precum un hotel sau chiar o mașină! În comparație, dacă nu este soția ta, poți merge la ea acasă, sau ea la tine.

Mai mult, ai putea lua o cameră de hotel care să îți permită să construiești o atmosferă de amor.

6. Pune niște muzică

Uneori ai nevoie de muzică pentru a te pune în starea de spirit. În acest caz, ai nevoie de muzică cu ritm lent care te va ajuta să construiești starea de spirit amoros.

A face dragoste vine, de obicei, cu un ritm lent și sexy, iar muzica cu jazz lent este potrivită.

Pentru ca femeia ta să fie mulțumită de tine în pat, trebuie să faci dragoste cu ea așa cum trebuie.

7. Schimbați lumina

Când vrei să faci dragoste, ai grijă la iluminarea din cameră. Dacă este cea obișnuita, ia în considerare schimbarea acesteia cu ceva rece și slab.

Pe de altă parte, dacă nu o poți schimba, poți stinge luminile și ajusta perdelele pentru a lăsa să intre puțină lumină. O altă alternativă ar fi să vă procurați în prealabil câteva lumânări și să le aprindeți atunci când sunteți pe cale să începeți.

8. Nu vă grăbiți

Dacă vrei să știi cum se face dragoste cu o femeie, trebuie să realizezi că vei obține rezultate mai bune atunci când ea are suficient timp să se relaxeze și să se concentreze.

Nu te grăbi să elimini distracțiile și îndatoririle de care ar putea fi nevoit să te ocupi.

De asemenea, oferă-i suficient sprijin pentru a te asigura că se acomodează treptat în a face dragoste.

9. Vă rugăm să nu puneți încă mâinile în regiunile ei sensibile

Unii parteneri fac o greșeală atunci când sunt pe cale să înceapă să facă dragoste; încep să atingă anumite regiuni pentru că știu că partenera este pregătită.

Una dintre mărcile ale actului amoros este răbdarea; dacă vă grăbiți să faceți dragoste, nu vă veți bucura de întregul proces.

10. Începeți cu mișcările ușoare

Atunci când faci dragoste cu ea, nu este momentul să începi să încerci poziții sau tehnici sexuale noi. Acesta este momentul în care începeți cu ceea ce sunteți obișnuiți, dar mai intim.

În timp ce te ocupi de corpul femeii tale, lasă-i să știe că o apreciezi pentru că este sexy. Veți putea construi pasiunea în acest fel, deoarece corpurile voastre vor fi la conducere, iar aceasta ar reflecta foamea din ochii voștri.

11. Arată-i că este dorita

Pentru a ști cum să faci dragoste cu o femeie, trebuie să îi arăți că îți dorești totul la ea. Așa cum am menționat mai devreme, ea ar trebui să vadă acest lucru în ochii tăi și în modul în care o atingi. Nu vă grăbiți să deschideți borcanul cu miere.

Nu vă grăbiți să îi oferiți multă plăcere atunci când sunteți în pat. Asigurați-vă că ea înțelege că nu vă grăbiți.

12. Fiți sensibil la nevoile ei

Atunci când știi de ce are nevoie femeia ta în timpul actului sexual, ea va continua să se întoarcă pentru mai mult. Aflați ce o ajută să atingă orgasmul și lucrați pentru a face acest lucru mai ușor pentru ea.

De asemenea, dați-i șansa de a vă comunica nevoile ei și asigurați-vă că îi satisfaceți aceste nevoi.

13. Joacă-te cu blândețe cu hainele ei

Nu este romantic să smulgi hainele unei femei atunci când vrei să faci dragoste. Acest lucru nu este recomandat, deoarece nu o vei ajuta să obțină o experiență senzuală dulce.

Poți face multe lucruri cu hainele ei care se vor transforma într-o plăcere încântătoare pentru ea. Când începi, fă-o încet și constant pentru a-i crea starea de spirit.

14. Fă ca preludiul să fie emoționant

Una dintre cele mai bune modalități de a face dragoste cu o femeie este să faci preludiul mai mult emoțional decât fizic. Nu poți obține acest lucru instantaneu când sunteți în pat, deoarece începe de la modul în care îți desfășori activitățile zilnice cu ea.

Pentru a începe, o poți răsfăța cu o întâlnire surpriză, cuvinte dulci, mesaje text romantice și murdare. În acest fel vei reuși să apelezi la latura ei emoțională.

15. Explorează-i corpul

Atunci când explorezi diferitele zone erogene din corpul unei femei, îi dai impresia că apreciezi totul la ea.

Poți începe cu o atingere ușoară pentru a vedea cum reacționează, apoi poți experimenta cu puțină presiune și viteză pentru a vedea dacă este de acord. Fiți atenți la reacțiile ei pentru a vă oferi îndrumarea necesară pentru a face dragoste.

16. Nu te grăbi

Ar putea deveni monoton dacă repeți aceleași acte la nesfârșit poate face lucrurile previzibile. În acest caz, trebuie să devii creativ.

Gândește-te la ceva ieșit din comun pe care ea nu l-ar vedea venind. Un masaj senzual ar putea fi de ajuns, sau o poți linge ușor.

17. Folosește poziția corectă pentru sex

Este important să cunoști poziția/stil-ul de sex potrivit. Nu folosiți o poziție care evită contactul sau atingerea, deoarece nu îndeplinește scopul de a face dragoste care construiește intimitatea.

De obicei, stiluri precum misionarul sunt poziții excelente atunci când vrei să faci dragoste.

18. Lăsați-o să vă informeze când vrea să primească

În timpul actului de a face dragoste, lasă-ți abilitățile de comunicare să fie active. Atunci când ați făcut suficiente preludii și explorări, ea ar putea începe să vă arate că este pregătită să primească.

Dacă ea menționează clar acest lucru, nu te grăbi să o satisfaci încă. Continuați să îi oferiți suficiente senzații sexuale care să o facă să îi tremure picioarele.

19. Concentrează-te mai mult pe clitorisul ei

Pentru a ști cum să faci dragoste cu o femeie, acordă atenție clitorisului ei. Aceasta este partea din corpul ei care o ajută să atingă orgasmul.

Prin urmare, concentrează-te pe a-i oferi o stimulare a clitorisului ei, deoarece multor femei le este greu să atingă orgasmul doar prin simpla stimulare vaginală.

20. Preia și rămâi în control

O modalitate excelentă de a excita o femeie este să preiei și să rămâi în control. Acest lucru se numește dominare.

Atunci când un bărbat și o femeie fac dragoste și tu domini ca bărbat, nu înseamnă că ești indiferent la ceea ce vrea ea. În timp ce dețineți controlul, concentrați-vă asupra a ceea ce vrea ea, îndeplinindu-vă în același timp și nevoile dumneavoastră.

21. Ia-o încet

În acest moment, atmosfera este încinsă și ai putea fi tentat să faci mai repede, deoarece ești foarte absorbit senzorial. Cu toate acestea, evită acest lucru și, în schimb, concentrează-te pe a face sex lent și pasional.

22. Mențineți un contact vizual intermitent

Este obișnuit să vă simțiți neliniștiți la un moment dat atunci când faceți dragoste. Așadar, poți să te uiți adânc în ochii ei la un moment dat, în timp ce experimentezi o fericire senzuală pură. Nu repeta acest gest frecvent pentru a nu rămâne neliniștit.

23. Las-o să știe că actul amoros este despre ea

Actul de a ști cum să faci dragoste cu o femeie presupune că este vorba mai mult despre ele decât despre tine, dacă ești bărbat. A face dragoste înseamnă foarte mult pentru femei, deoarece le dă un sentiment de siguranță, de securitate și de scop alături de tine.

Permiteți-le să se bucure de întregul proces de la început până la sfârșit, fără să le grăbiți. Atunci când faceți acest lucru în mod repetat, ele vor răsplăti fiind dedicate și angajate față de dvs. pentru că se simt în siguranță cu dvs.

24. Spuneți-i ce simțiți pentru ea

Un alt mod despre cum să faci dragoste cu o femeie este să îi spui cât de mult simți și cât de mult îți pasă de ea.

Atunci când te împingi, te mângâi sau faci alte acte în pat, șoptește-i aceste cuvinte pentru a o menține în starea de spirit.

După ce va face dragoste, ea își va aminti aceste cuvinte și le va păstra în inima ei atunci când va fi probabil singură.

25. Îmbrățișează-o când ați terminat

Când ai terminat de făcut dragoste cu o femeie, să părăsești patul și să te împrospătezi este nepotrivit. Ea va avea impresia că tot gestul tău a fost să ajungi între picioarele ei.

Prin urmare, rămâi în așternuturi și îmbrățișează-o. Aceasta este o modalitate excelentă de a o face să se simtă apreciată după încheierea partidei de amor.

Concluzie

Una dintre cele mai ușoare modalități de a menține o relație sau o căsnicie solidă ca piatra este să știi cum să faci dragoste cu o femeie. Acest lucru este dincolo de cunoașterea celor mai bune stiluri de sex sau a strategiilor de folosit în pat.

Mai degrabă, este vorba de a o face pe femeia ta să știe cât de mult o iubești și o apreciezi.

Prin urmare, nu vă grăbiți să începeți, astfel încât să vă puteți satisface nevoile senzuale. În schimb, ai răbdare cu ea în timp ce o ghidezi pe tot parcursul perioadei în care faci dragoste.