Cele mai intalnite 7 Fantezii Sexuale și ce să faci în legătură cu ele

Fanteziile sexuale sunt o parte normală a vieții. Unele pot fi fierbinți doar ca fantezie. Altele ar putea fi lucruri pe care doriți să le testați în viața reală. Un terapeut sexual vă poate ajuta dacă aveți frecvent fantezii sexuale despre lucruri care nu sunt legale și doriți să le explorați în mod real.

Fanteziile sunt absolut normale

Să începem prin a spune că toată lumea are fantezii sexuale. Da, întreaga rasă umană are o minte care derivă spre anormal cel puțin în unele momente.

Mulți oameni se simt rușinați de fanteziile și de gândurile lor erotice interioare, dar indiferent de fantezia respectivă, este complet normală!.

Cu cât vorbim mai mult despre fantezia sexuală și normalizăm conversația, cu atât ne vom invinovatii mai puțin pentru că avem [gânduri] întortocheate, sexuale, aburinde. De aceea, am alcătuit această fișă cu fantezii.

Continuați să citiți pentru a afla despre ce visăm cu toții murdar – plus cum să le aplici in viata reala, dacă doresti asta.

Deși posibilitățile sunt infinite, există 7 categorii principale

Se pare că fantezia ta sexuală este mai puțin unică decât credeai probabil.

După ce a realizat un sondaj de peste 4.000 de persoane și 350 de întrebări în 2018, Justin Lehmiller, doctor în științe sexuale recunoscut la nivel internațional, a ajuns la concluzia că există 7 teme principale de fantezie.

În timp ce posibilitățile sunt nesfârșite, sunt șanse să îți găsești dorința ta aburindă explorată mai jos. Iar dacă nu – ei bine, să spunem că ești mai creativ decât majoritatea.

Sex cu mai mulți parteneri

Cu ochii lipiți de ecran în timpul acelei scene din Game of Thrones (da, cea în care Theon Greyjoy se dezbracă cu două regine deocheate)? Mâna călătorește între picioare la gândul unei orgii cu mai multe persoane?

Nu ești singura. Sexul în grup este cel mai frecvent material de excitare.

De ce poate fi sexul în grup atât de fierbinte? În fanteziile sexuale cu mai mulți parteneri ale majorității oamenilor, tu ești vedeta spectacolului. Ideea că mai multe persoane vor să facă sex cu tine face parte din excitare.

Sexul în trei, orgiile și altele asemenea creează, de asemenea, o supraîncărcare senzorială. Gândiți-vă la asta: Există pur și simplu mai multe organe, mirosuri, gusturi, găuri, stâlpi și sunete decât într-o sesiune în doi sau solo.

Ce trebuie făcut în acest sens

Fiecare fantezie se încadrează în 1 din 3 categorii. Cele pe care le păstrăm pentru noi înșine, cele pe care le împărtășim cu partenerii noștri pentru a crește aburul în timpul sexului și cele pe care am vrea să le încercăm în viața reală.

Dacă pentru tine este o simplă fantezie, nu te gândi prea mult la ea.

Dacă vrei să împărtășești cu partenerul tău – dar nu neapărat să pui în aplicare această fantezie – începe prin a-i cere consimțământul pentru a încorpora acest tip de jargon în pat.

De exemplu: „M-am gândit că ar fi tare să vorbim prin intermediul unei fantezii cu o altă femeie care ți-o trage în pat. Ce părere ai?”

De fapt, vrei sex în grup? Vești bune. Sexul în grup este, de asemenea, o fantezie destul de accesibilă – s-ar putea să nu poți face sex cu celebritatea ta preferată, dar probabil că poți găsi pe cineva care este dispus la o partidă în trei.

Dacă sunteți într-un cuplu, discutați dacă vreți să fie o întâlnire unică sau continuă și dacă ați prefera un străin sau un prieten. Stabiliți limite pentru aceste interacțiuni.

Putere, control sau sex dur

Dați drumul la S&M de Rihanna pentru că biciurile și lanțurile excită milioane de oameni.

Sadismul și masochismul (S&M) și bondage-ul, disciplina, dominarea și supunerea (BDSM) reprezintă a doua cea mai populară fantezie.

BDSM se referă, în esență, la schimbul consensual de putere într-o situație sexuală sau nonsexuală.

Ideea de a fi supus sexual poate fi excitantă pentru persoanele care dețin întotdeauna controlul în afara dormitorului. Iar ideea de a fi în control poate fi incitantă datorită naturii tabu a sexului dur și [a] sentimentului de autoritate.

Jocurile de rol tată/fiică vitregă, profesor/student, șef/angajat se încadrează în această categorie. La fel și „sexul forțat simulat”.

S&M se referă la a da sau a primi durere prin lucruri precum bătaia, biciuirea, umilirea și multe altele.

Într-adevăr, acest tip de joc este despre încredere radicală, deoarece este un tip de joc vulnerabil. Iar această vulnerabilitate are potențial de excitare.

Ce trebuie să faci în acest sens

De la bătăi și pliere la ochi, la electrojocuri sau jocul cu ace, BDSM conține o gamă largă de activități sexuale.

Așadar, primul pas pentru a pune în practică această fantezie este să vă asigurați că este sigură, sănătoasă și consensuală (SSC), apoi să vă dați seama care este fantezia, mai exact, și apoi să vorbiți cu partenerul dvs. despre ea.

Oricare ar fi fantezia, ar trebui să existe un plan în jurul a ceea ce se va întâmpla în acea scenă sexuală, un club care găzduiește evenimente și ateliere de lucru pozitive din punct de vedere sexual.

În acest fel, puteți elimina riscul unor acte nedorite, sau neconsensuale – chiar și în fața unui joc de control.

Cum să definești scena:

 • Conveniți asupra unui cuvânt de siguranță.
 • Discutați despre care sunt rolurile.
 • Stabiliți limitele.
 • Luați-o încet.
 • Verificați continuu.

Noutate, aventură și varietate

Sex pe o plajă sau pe vârful unui munte. Sex în baia unui avion sau în timp ce purtați un dop de fund. Făcând-o într-un parc.

Fanteziile care se concentrează în jurul noutății (încorporarea unei noi activități sexuale, cum ar fi cea anală sau orală) sau a aventurii (a face sex într-o locație nouă) sunt comune.

Sentimentul de a înfrunta necunoscutul [și] de a încerca ceva pentru prima dată îți poate da o adrenalină palpitantă, iar pentru unii oameni, excitarea este legată de acest sentiment de adrenalină.

În relațiile pe termen lung, în special, menținerea noutății este primordială pentru a combate plictiseala din dormitor și pentru a menține o viață sexuală activă, spune Engle. Încercarea a ceva nou reaprinde pasiunea pe care ați avut-o la începutul relației.

Ce trebuie să faceți în acest sens

Ceea ce este inedit sau nou pentru o persoană poate să nu fie pentru alta. Așa că ce și unde între fanteziile oamenilor vor varia.

Fie că doriți să explorați jocul anal, sexul cu penetrare nemijlocită, 69 sau aducerea de mâncare în dormitor, primul pas este să vorbiți despre adăugarea actului.

Evitați să vă faceți partenerul să se simtă neadecvat, încadrând această discuție despre ce puteți adăuga la jocul vostru sexual.

Încercați „Îmi place când ești în mine, ce-ai zice să explorăm stilul cățeluș data viitoare când facem sex?” sau „Îmi place cum arăți între picioarele mele, ai vrea să mă guști data viitoare când facem sex?”.

Dar dacă vrei să faci același lucru în același mod… dar în afara dormitorului? Din nou, întreabă-ți partenerul dacă este ceva pentru care ar fi de acord.

Țineți minte: Sexul în public este ilegal. Acuzațiile de indecență publică, expunere indecentă, desfrâu și afișaj obscen sunt toate riscuri posibile.

Non-monogamia

Relațiile deschise, poliamoria și swinging-ul sunt din ce în ce mai mult recunoscute ca o structură de relații (sănătoase și fericite!) – și reprezintă hrană obișnuită pentru masturbare pentru persoanele care au relații monogame.

În cea mai mare parte, fanteziile cuiva se referă la non-monogamia consensuală. Adică, un partener și-a dat binecuvântarea pentru jocul extraconjugal al celorlalți. Unii au fantezii despre propria lor non-monogamie.

Alții au fantezii despre partenerul lor care se culcă cu alții. Încornorarea este fantezia specifică de a-ți lăsa partenerul să facă sex cu altcineva, dar numai dacă ajungi să privești sau să auzi despre asta (în detaliu) după ce s-a întâmplat.

Mai puțin de 0,5 la sută dintre persoane au declarat că înșelatul, infidelitatea sau comiterea adulterului îi excită.

Ce trebuie făcut în acest sens

În primul rând, stabiliți dacă acest lucru este ceva ce vă doriți, pentru că este un animal diferit de simpla fantezie.

Dacă doriți să vă schimbați structura relației, începeți prin a explora ce înseamnă asta pentru dumneavoastră.

Unii oameni știu clar că își doresc un singur partener romantic, dar vor să fie exploratori din punct de vedere sexual cu alte persoane. Alte persoane își doresc relații romantice profunde mai multe persoane în același timp.

Odată ce poți articula aceste dorințe, vorbește cu partenerul tău.

Nu toată lumea va fi confortabilă cu schimbarea structurii relației, dar dacă decideți să mergeți mai departe împreună, va trebui să practicați acest tip de comunicare deschisă.

Dacă aveți fantezii de înșelăciune, identificați de ce aveți această fantezie. Sunteți nemulțumit în relația voastră? Aveți poftă de o adrenalină? Există vreun alt conflict intern care se petrece?.

Care sunt sentimentele tale în fantezie? Explorarea emoțiilor tale îți poate oferi indicii despre nevoile tale nesatisfăcute.

În continuare, rezolvați-vă D-E-C-E-ul. Mergeți la terapie de cuplu sau despărțiți-vă de partenerul dvs. dacă acest lucru este potrivit pentru dvs. Mergeți la parașutism sau rezolvați problema de fond.

Sau, trăiește-ți fantezia. Dar înțelegeți că non-monogamia non-etică încalcă regulile sau limitele relației dvs. și pot exista consecințe, cum ar fi sentimente de vinovăție sau partenerul dvs. să vă părăsească dacă află.

Sexul tabu și interzis

În dormitor și în afara lui, ne dorim ceea ce nu putem avea. Este modul în care funcționează creierul nostru. Orice relație sau act sexual care ne-ar putea crea probleme sau care ar putea fi considerat ciudat, interzis sau scârbos în viața reală, poate fi o sursă de excitare.

Tabuurile comune includ lingerea picioarelor sau a axilelor și venerarea pielii sau a lycra-ului.

Voyeurismul (privirea oamenilor care se angajează sexual fără știrea sau consimțământul lor) și exhibiționismul (expunerea organelor genitale ale cuiva în timp ce alții privesc – uneori cu, alteori fără consimțământul lor) sunt cele mai comune iterații ale sexului interzis.

Ce se poate face în această privință

Exhibiționismul și voyeurismul fără consimțământ sunt ilegale, deoarece persoanele care se expun la organele tale genitale sau sunt privite nu sunt participanți de bună voie. Deși poate fi excitant să ai fantezii în acest sens, acestea nu ar trebui să fie practicate în viața reală.

Plasarea unei oglinzi în fața patului tău pentru a te putea privi, mersul la un club de sex sau la o petrecere sau un joc de rol consensual Voyeur sau Exhibiționist cu partenerul (sau partenerii) te poate ajuta să explorezi o senzație similară.

Alte dorințe sexuale pot fi comunicate cu partenerul/partenerii dumneavoastră – și, în funcție de ceea ce le place sau nu le place, promulgate.

Pasiune și romantism

Se pare că plimbările lungi pe plajă, cinele la lumina lumânărilor și contactul vizual în timpul partidei de amor nu sunt doar hiperbole romantice. Toate acestea fac parte din fantezia de a fi dorit, intim și romantic.

Mulți oameni vor să fie tratați ca niște regi. Gesturile romantice arată o cantitate mare de timp, efort și poate chiar bani care sunt investiți și ne pot face să ne simțim importanți pentru acea persoană.

Ce trebuie să faceți în acest sens

Dacă te trezești că ai fantezii în acest sens, s-ar putea să fie din cauză că nu te simți apreciat în viața reală.

Dacă ești într-o relație, s-ar putea ca tu și partenerul tău să aveți nevoie să petreceți mai mult timp împreună, să învățați limbajul iubirii celuilalt sau să faceți sex în poziții care să vă permită să mențineți contactul vizual.

Dacă ești singur, ai putea explora posibilitatea de a face un masaj în lanț cu un prieten, de a te scoate în oraș la o cină frumoasă sau de a face dragoste cu tine însuți la lumina lumânărilor.

Flexibilitate erotică

Există două categorii principale aici:

 1. Fantezii de îndoire a genului – în care cineva își explorează propria prezentare de gen și vestimentație sau are un partener care face acest lucru
 2. Fantezii de fluiditate sexuală – în care actele sau personajele prezentate sunt aparent inconsecvente cu modul în care cineva se identifică din punct de vedere sexual

Ce le face atât de atrăgătoare? Să ajungi să explorezi și să joci diferite roluri și personaje poate fi foarte distractiv, creativ și eliberator. Ne permite să exploatăm o parte din noi înșine care nu iese prea des la iveală.

Indoirea rolurilor și orientării de gen le permite, de asemenea, oamenilor să injecteze ceva nou, diferit și incitant în viața sexuală, în timp ce, în același timp, subminează așteptările culturale cu privire la ceea ce „ar trebui” să fii sau să faci.

A fi capabil să faci sau să fii ceea ce și cine nu ar trebui să faci sau să fii cu partenerul tău creează un strat de siguranță și vulnerabilitate care ne conectează și mai mult cu partenerul nostru.

Ce trebuie făcut în această privință

În unele cazuri, aceste fantezii pot fi înrădăcinate în dorința de a-ți explora sexualitatea sau identitatea și prezentarea de gen. Cu toate acestea, experții spun că, în cele mai multe cazuri, ele provin din dorința de a te simți confortabil în pielea ta cu un partener.

Comunicarea, ca întotdeauna, este cheia pentru a afla dacă fanteziile tale de îndoire a genului sau de fluiditate sexuală se potrivesc cu cele ale partenerului tău.

Așadar, care este scopul?

În timp ce ai putea învăța un lucru sau două despre ceea ce îți dorești în viața reală din gândurile tale murdare, există multe alte motive pentru care oamenii au fantezii sexuale.

De ce avem fantezii, de la cele mai multe la cele mai puțin frecvente motive:

 • pentru a experimenta excitarea
 • pentru că suntem curioși în legătură cu diferite senzații sexuale
 • pentru a satisface nevoi neîmplinite
 • pentru a evada din realitate
 • pentru a explora o dorință tabu din punct de vedere sexual
 • pentru a planifica o viitoare întâlnire sexuală
 • pentru a ne relaxa sau a reduce anxietatea
 • pentru a vă simți mai încrezători din punct de vedere sexual
 • pentru că suntem plictisiți

Variază în funcție de sex?

În toate identitățile de gen, există o mulțime de lucruri comune în ceea ce privește fanteziile oamenilor. Principala diferență este frecvența cu care au o anumită fantezie.

De exemplu, bărbații sunt mai predispuși decât alte sexe să aibă fantezii cu mai mulți parteneri sau tabuuri. Femeile sunt mai predispuse să aibă fantezii BDSM sau romantice și le au mai frecvent decât alte sexe.

Cum poți aduce la cunoștința partenerului fanteziile tale?

Dacă le aduci sau nu în discuție se reduce la faptul că vrei sau nu (și este legal) să pui în practică fantezia în mod real.

Rezultatele unui sondaj arată că, deși 77% dintre oameni doresc să își includă fanteziile în viața sexuală reală, mai puțin de 20% au abordat subiectul cu partenerul.

Dacă este clar că activitatea este consensuală, legală și sigură și sunteți gata să vă aduceți partenerul (sau partenerii) în fantezie, următorii pași vă pot ajuta:

 1. Comunicați în detaliu înainte. Apoi, comunicați în timpul și după.
 2. Stabiliți un cuvânt de siguranță (indiferent de fantezia pe care o încercați!)
 3. Faceți câteva cercetări despre cele mai bune practici pentru siguranță și satisfacție reciprocă.
 4. Continuați să implementați practicile de sex mai sigur.
 5. Mergeți încet. Nu este nicio grabă!
 6. Comunicați și rămâneți calmi dacă lucrurile nu merg conform planului.

În cele din urmă

Fanteziile sexuale sunt o parte normală a vieții. Unele pot fi fierbinți doar ca fantezie. Altele ar putea fi lucruri pe care doriți să le testați în viața reală.

Dacă aveți frecvent fantezii sexuale despre lucruri care nu sunt legale și vreți să le explorați în mod real, luați în considerare întâlnirea cu un terapeut sexual pentru a desluși aceste impulsuri.

În caz contrar, respirați adânc și vorbiți cu partenerul dvs. Sunt șanse ca și el să aibă o fantezie sexuală sau două ale sale pe care ar dori să le încerce.