Ce Le Place Barbatilor Sa Le Faca Femeile (dar le este frica sa ceara)

Dacă simți că ai nevoie de un glob de cristal pentru a interpreta ceea ce vrea un bărbat, nu ești singura. În timp ce femeile sunt adesea încadrate în eticheta „complicat” din cauza exprimării de sine, bărbații pot părea fericiți de simpli, în jocul emoțiilor. Realitatea este că, probabil, acest lucru se datorează faptului că bărbatul tău este reticent să vorbească despre nevoile sale într-un cadru deschis.

Ar putea proveni din condiționarea socială, din dificultatea de a comunica sentimente intime sau din teama pură de a arăta cuiva adevărata sa persoană. Acest lucru duce la lipsă de comunicare, certuri și acele momente de genul „nu în seara asta, mă doare capul” pe care le cunoaștem și le iubim cu toții.

Contrar opiniei populare, ceea ce vrea el să faci nu se referă doar la intimitate.

Iată 10 lucruri Ce Le Place Barbatilor Sa Le Faca Femeile, dar le este prea frică să le ceară:

Spațiul pentru a vâna

„Fiorul vânătorii” nu este ceva ce doar bărbaților le place să experimenteze. Tuturor ne place să ne străduim din greu pentru a obține ce e mai bun din viață. Cu toate acestea, uneori, în timpul întâlnirilor, femeile îi blochează inconștient pe băieți să se bucure de vânătoare. Dacă tu ești întotdeauna cea care inițiază întâlnirile ulterioare și îi trimiți mesaje, nu îi lași spațiu pentru ca el să simtă nevoia să te urmărească.

Nu forța lucrurile. Dacă îi place de tine, își va găsi calea.

Nu este vorba de a te juca. Este vorba despre faptul că el știe că te alege în mod conștient și că nu este împins în nimic.

Schimbă-ți mentalitatea la una de a permite ca situația să curgă și continuă să trăiești cea mai bună viață a ta în timp ce te întâlnești cu el. Răspunde la eforturile lui de a merge mai departe, depune efort și din partea voastră, dar nu forța lucrurile. Dacă îi place de tine, își va găsi calea.

Respect

În timp ce toată lumea merită respect, bărbații și femeile tind să se simtă diferit cu privire la ceea ce înseamnă acest lucru. Gândește-te la acele conversații în care te descarci despre ziua ta la serviciu. Bărbatul tău intervine inevitabil pentru a oferi soluții. În mod înnăscut, el este un rezolvator de probleme. Tu, pe de altă parte, s-ar putea să nu ai nevoie ca el să-ți rezolve problemele, ci doar vrei să vorbești despre ele.

Când îi spui că nu ai nevoie de ajutorul lui, se poate simți ca o lipsă de respect, chiar dacă este ultimul lucru pe care îl intenționezi. Bărbații simt adesea respectul ca pe o iubire și dacă îl dezaprobi pe el, ceea ce face, cum se îmbracă sau de ce răspunde într-un asemenea mod, îi va fi greu să aibă încredere în tine cu emoțiile lui. Acceptă-l așa cum este, împreună cu diferențele de comunicare bărbat/femeie, iar el se va bucura de lumina respectului tău.

Acceptarea ajutorului său

Ești, fără îndoială, independentă, încrezătoare și pe deplin capabilă să ai grijă de tine. Cu toate acestea, acest lucru nu are absolut nimic de-a face cu a-i permite bărbatului tău să te ajute. Tuturor ne place să ne simțim necesare, iar acesta este un mod în care el își poate arăta dragostea prin acțiune, mai degrabă decât prin emoție.

Nu este vorba de a fi o domnișoară în primejdie. Bărbații iubesc femeile puternice care știu cum să treacă peste provocări, fie că este vorba de o supărare emoțională sau de schimbarea unei anvelope. Dar, atunci când se oferă să-ți care bagajele (chiar dacă nu sunt grele), el își exprimă dorința de a te face fericită, de a-ți face viața mai ușoară, de a se simți util pentru tine. În sensul de modă veche, acest lucru se numește cavalerism. Bucură-te de el și lasă-l.

Spațiu

Conceptul de „peșteră pentru bărbați” nu este fictiv. În mod tradițional, femeile tind să se adune unele lângă altele pentru a socializa, a vorbi despre probleme și a se distra, în timp ce bărbaților le place timpul solitar pentru a-și face propriile lucruri. Nu are nimic de-a face cu faptul că nu vor să fie cu tine.

O relație nu este o fuziune a două persoane într-una singură. Este o invitație de a pleca într-o călătorie împreună, ca indivizi separați care au amândoi nevoie de spațiu pe parcurs.

Același lucru este valabil și pentru petrecerea timpului cu prietenii lui. Este vorba despre prietenii lui – nu despre femeia din viața lui. Dacă ai experimentat acest lucru în sens invers, prin care un bărbat nu vrea să te piardă din vedere, vei ști cum e să fii sufocată. Este una dintre cele mai rapide modalități de a pune capăt unei relații, indiferent dacă ești tu sau el cel care pune punga de capacul.

La urma urmei, o relație nu este o fuziune a două persoane într-una singură. Este o invitație de a pleca într-o călătorie împreună, ca indivizi separați care au amândoi nevoie de spațiu pe parcurs.

Complimente și aprecieri

Un bărbat probabil că nu îți va cere niciodată să îl complimentezi mai mult, de teamă să nu sune ca și cum ar avea nevoie să îi fie mângâiat ego-ul. Este mult mai probabil ca el să te complimenteze tot timpul, fie pentru că arăți bine, fie pentru că spui ceva amuzant sau pentru că ai avut o reusita la serviciu.

Dar, și el are nevoie de reasigurare și nu este nimic în neregulă cu o mică mângâiere a ego-ului. Complimentele îl ajută să își sporească încrederea și, atunci când vin din partea ta, îl vor ajuta să se simtă iubit. Ca un bonus, cu cât îi spui mai mult ceea ce crezi că este grozav la el, cu atât mai mult vei vedea aceste atribute.

Varietate

Este imposibil să vorbești despre ce le place bărbaților să le facă femeile fără să aprofundezi subiectul intimității. Lenjeria intimă, diferite poziții, o sesiune fierbinte de sărutări în public sau orice lucru nou îl va înnebuni. Nu va dori să o ceară, dar o va dori, și este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a crea intimitate și de a menține viu focul atât de important.

Inițiere

Cum te-ai simți dacă ai iniția întotdeauna contactul cu un bărbat, fie că este vorba de mesaje, apeluri telefonice, săruturi sau intimitate? Și bărbații au o teamă de respingere, chiar și în relațiile de lungă durată. În cea mai mare parte, nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar pentru bărbatul tău, este bine ca presiunea de a face acest lucru să fie eliminată ocazional.

În plus, este atrăgător să te afli în prezența unei femei suficient de încrezătoare pentru a face acest lucru.

Spontaneitate și pasiune

Nu există nimic mai atrăgător decât o persoană care este spontană, liberă și dispusă să fie ea însăși. Un bărbat adoră când ai propriile opinii, când îți exprimi ceea ce îți place și ceea ce nu îți place și când faci alegeri riscante care îți aduc fericire.

De asemenea, îi place să fie curios în legătură cu tine, să fie surprins de acțiunile tale spontane și să se simtă provocat de ceea ce ai în minte. Acest tip de atitudine înseamnă că te simți bine cu tine însăți, că ai propria viață și că ai suficientă încredere în el ca să i-o arăți. El vrea să te admire, așa că nu-ți ascunde pasiunile, temerile sau dragostea de a cânta la duș. Dacă nu se bucură de tine cea adevărată, oricum nu este cel potrivit.

Încrederea ta

Este o contradicție ciudată, dar dacă bărbatul tău simte că nu ai încredere în el, îi va fi greu să aibă încredere în tine.

Este îmbucurător să te simți de încredere. Este o recunoaștere a faptului că tu crezi că este un tip grozav. Pe de altă parte, a sări la concluzii negative, a fi paranoică sau a te îndoi în mod constant de intențiile lui este jignitor pentru cineva care încearcă să îți câștige încrederea. S-ar putea să se retragă din punct de vedere emoțional pentru că nu poate avea încredere că tu crezi în el.

O amică

A fi amica tipului tău nu înseamnă că trebuie să mergi la fotbal, să sorbi o plăcintă cu carne și să ai concursuri de râgâieli (deși mulți tipi ar fi încântați dacă te-ai alătura ocazional). Înseamnă să fii de partea lui și să-l accepți așa cum este, așa cum ar face un prieten adevărat.

Prea des, chiar și la începutul relațiilor, este ușor să cazi în capcana de a plăcea majoritatea lucrurilor la un nou iubit, în timp ce te gândești că vei schimba doar lucrurile care nu-ți plac. Nu o vei face. Mai rău, îl vei face să simtă că nu ești de partea lui, că este ceva în neregulă cu el și că nu se poate comporta ca el însuși în preajma ta. Iar un prieten adevărat nu ar face niciodată așa ceva.

Ce altceva? Ei bine, să te îmbraci ca o asistentă sexy și să-i aduci o bere este întotdeauna un câștig – deși s-ar putea să nu aibă curajul să te întrebe.