Cele mai bune jucării anale pentru începători

Ești curios despre cele mai bune jucării pentru sex anal? Suntem cu sfincterul strâns pentru aceste dopuri de fund.

Din păcate, jocul anal nu este ca și jocul de șeptică. Este nevoie de mai multă pregătire – o repetiție continuă cu degete, jucării, mai multe degete și conversații atât cu tine cât și cu partenerul(ii) tău(i) despre ce se simte bine – și ce se poate simți și mai bine. „Dacă ești pregătit pentru asta, încearcă antrenamentul anal de patru sau cinci ori pe săptămână, menținând jucăria (un dop sau o mișcare cu un dildo) înăuntru timp de 10-15 minute”, explică Archie Bongiovanni în articolul „How to Train Up Your Butt for Anal Sex of All Kinds”. Fiecare sfincter este o vedetă. Fiecare gaură de fund strânsă, o posibilitate. „Nu numai că arată grozav”, spune Bongiovanni, „dar sunt și pline de terminații nervoase, ceea ce înseamnă că sexul anal poate duce la niște orgasme bombă”. Cu multă iubire de sine, lubrifiant și puțină educație anală, și tu poți ajunge acolo.

După cum explică Bongiovanni, ai de fapt două sfinctere în fundul tău: „unul interior, pe care nu îl poți controla, și un sfincter exterior care poate fi învățat să se relaxeze, să se deschidă, să lase plăcerea să intre”. Este nevoie de timp pentru a-i arăta celui exterior cum să se simtă bine și pentru a-l ajuta să se obișnuiască să găzduiască lucruri mari. VĂ ROG: Nu băgați orice acolo. Sfincterul tău interior este o parte puternică și minunată a corpului tău, care poate absorbi orice intră înăuntru ca un vierme de nisip în Dune. Asta înseamnă că este esențial să ai o „bază” sau un mâner/un capăt mai lat pentru partea din dop care nu intră în tine. Nimeni nu vrea să fie tipul care dă pe spate o sticlă de Garnier Fructis la Urgențe.

Este atât de important să te încerci anal simțindu-te relaxat, îngrijit și cu o minte deschisă. Începeți încet, bătând ușor sau lingând posteriorul pregătit al partenerului dumneavoastră. Nu uitați: Lubrifiantul este prietenul tău. Dacă partenerul tău are penis, încearcă să atingi ușor perineul (locul dintre penis și ouă) și să strecori un deget acolo. „Dacă simțiți durere, scoateți jucăria și acordați-vă o zi sau două înainte de a încerca din nou. Țineți minte, „NU „lucrăm” prin orice durere”, sfătuiește Bongiovanni. Exercițiile de respirație potrivite, schimbarea pozițiilor și timpul sunt esențiale. Nu poți să te înghesui în antrenament și să devii peste noapte un pasionat al jocurilor anale sau de prostată. Este nevoie de timp, răbdare și, adesea, de setul potrivit de dopuri absolvite, pentru a ajunge acolo. Dar odată ce ai ajuns acolo? EI BINE. Te așteaptă o întreagă lume nouă de plăcere a ușii din spate, de la senzația de greutate a umplerii cu un dop de metal sau de sticlă, până la plăcerile vibraționale ale unei jucării anale, controlate de la distanță. Sexul anal nu este pentru toată lumea. Dar până când nu ați încercat… de unde știți?

Luați în considerare următoarele jucării sexuale, mărgele anale, butt plugs și accesorii ca pe o hartă rutieră. Începeți cu elementele esențiale și explorați opțiunile dvs. în ceea ce privește textura, dimensiunea și senzațiile. Găsește un plug anal – sau trei – care să se potrivească cu ediția ta particulară din 2024 de a fi un spiriduș în călduri sau un participant la orgia Eyes Wide Shut. Până la fund!

Primul dop de fund al bebelușului

… Ar trebui să fie o jucărie mică, conică, făcută din sticlă, care este unul dintre materialele mai ușor de folosit la fund. Este cât se poate de netedă și, de asemenea, excelentă pentru jocul cu temperatura, poate puțin cam bulbucată pentru un prim plug, dar știm că ești aici pentru a antrena acel anus. Asta înseamnă, de asemenea, să primești o jucărie cu care ai chimie – și poate, în cuvintele nemuritoare ale Beatles, „Văd prin tine”. Acest set de trei dopuri anale din sticlă transparentă arată suficient de frumos pentru a fi lăsat pe noptieră sau pe raftul din baie, lăsându-ți iubitul să se întrebe dacă este pur și simplu un set de mici sculpturi moderne. Începeți cu cel mai mic și urcați în sus.

Prisme

Kit de 3 bucăți de dopuri anale din sticlă Dosha


Inima oceanului

Aspectul „inoxidabil” al oțelului inoxidabil nu a avut niciodată mai multă greutate, în inimile și în fundurile noastre, decât acum. Acest plug metalic este excelent pentru antrenament, cu o lungime de 7 cm, pregătit pentru jocul la temperatură, și vine cu un dop-bijuterie în formă de inimă, astfel încât să nu se piardă în proverbialul tău ocean.

ROMI

Plug anal în formă de inimă din oțel inoxidabil


De asemenea, simțim foarte mult energia cyberpunk a acestui plug de dimensiuni medii cu un mâner cu buclă inteligent și estetic de la Njoy, care face unele dintre cele mai bune jucării sexuale din oțel inoxidabil din domeniu. După cum scrie un recenzent de pe Amazon: „Se simte grozav în timpul sexului, când te miști înainte și înapoi, și se simte și mai bine când soția mea îl poartă. Se curbează în față, astfel încât poți simți cum se freacă de tine prin peretele ei vaginal de fiecare dată când glisezi înăuntru”.

NJOY

Plug pur mediu


Ai venit aici cu o strategie pe termen lung

Doamne, ce ne plac oamenii ca tine! Ai venit aici cu un plan și cu suficiente dopuri anale conice, pentru începători, pentru a găsi calea optimă în a afla ce dimensiune funcționează cel mai bine pentru tine. Acest set de sticlă îți va antrena fundul și te va ajuta să descoperi dacă îți dorești mai multă textură, greutate sau lungime acolo sus. Sunt o piesă de bază în budoarul fundului și, indiferent de plugurile sau jucăriile sexuale la care vei trece mâine, vor fi mereu acolo pentru tine ori de câte ori vei dori să intri sau să ieși din jocul anal. De asemenea, cu siguranță te vor face să te joci cu pluguri tentaculare până de sărbători (așa că uite o idee: folosește-le pentru a face o nativitate!).

Adam și Eva

Kit de antrenament Booty Boot Camp


Ca un deget vibrator în fund

Vezi cât de îngustă este această jucărie anală? Diferite funduri au nevoi diferite, dar, în general, aceasta este ceea ce ar trebui să caute un începător, deoarece recreează magia de a strecura un deget arcuit în fundul iubitului tău. Cei care folosesc pentru prima dată această jucărie, luați în considerare lubrifierea acesteia și jucați-vă cu ea fără vibrații. Apoi, îi puteți explora cele cinci niveluri de vibrații și cele cinci frecvențe și puteți experimenta la fața locului de ce un recenzent de pe Amazon o numește „vechiul fidel” pentru a avea orgasme care vă încordează degetele de la picioare.

Svakom

Coco G Spot Vibrator


Ești gata pentru mai multă circumferință

În regulă, în regulă [își curăță gâtul în stilul lui Matthew McConaughey], se pare că ești gata să te legeni înainte și înapoi pe un dop anal mai gros ca un top excitat și învârtit. Acest vibrator alimentat cu gloanțe are 10 funcții, o evaluare medie de 4,4 stele pe Lovehoney și costă mai puțin decât cele mai multe pâini prăjite cu avocado de lux.

Lovehoney

Butt Tingler 10 Function Vibrating Butt Plug 9 cm


Ești pregătită pentru un vibrator mai gros și mai texturat

Iată unde s-a dus vulpea din browserul Firefox! Acest plug este pe partea mai groasă, dar textura sa vârtoasă îl face un plug de tranziție solid pentru a fi răsucit încet în fundul tău, așa cum ai deschide o sticlă de vin bun. Căutați, explorați și răsfoiți prin șase modele vibraționale diferite, pe uscat sau în cadă (este, de asemenea, „rezistent la stropire”).

b-vibe

Plug pentru fund cu textură Swirl


Cadillac-ul aparatelor de masaj pentru prostată cu telecomandă

LELO este producătorul unora dintre cele mai bune jucării sexuale de lux de pe piață (ați văzut noul său vibrator clitoridian activat prin sunet? Destul de tare) și este iubit de persoanele care se bucură de jucării sexuale liniștite, de design de înaltă calitate, care vor arăta foarte bine așezate cu dezinvoltură pe exemplarul lor din Robb Report. Firește, aparatul de masaj pentru prostată cu telecomandă de la LELO – scuze, Hugo – este o dovadă a acestei inginerii orientate spre calitate. Nu există unul, ci două motoare puternice, „unul vibrând adânc în interior, iar celălalt oferind o stimulare externă a perineului”, iar telecomanda funcționează până la o distanță de aproximativ 12 metri. Bineînțeles că este rezistent la apă, așa că aduceți-l pe Sea-Doo.

LELO

Aparat de masaj pentru prostata masculină cu telecomandă Hugo


Acest plug a fost trimis din ceruri de Prince

Nu chiar, dar credem că acest dop de fund vibrator de dimensiuni medii de la Unbound Babes este mai mult decât demn de ploaia ta purpurie. Are o bază și un mâner foarte larg și un rating mediu de 4,8 stele pe site. „Acesta a fost primul meu plug și sunt foarte foarte mulțumită de el!”, scrie un recenzent, „Siliconul este moale și flexibil pe inel/partea exterioară, ceea ce îl face ușor de mișcat cu el. În calitate de educator sexual, am fost, de asemenea, deosebit de plăcut surprinsă să văd că vine cu un ghid amănunțit despre cum să îl folosești, care include informații despre siguranță și plăcere.”

Unbound Babes

Plug vibrator Shimmy


Masajul de prostată realizat din Frișcă

În sfârșit! Adorăm toate jucăriile de prostată cu aspect sportiv, de scaun de bicicletă. Dar așteptam și unul care să arate ca și cum ar fi fost sculptat din sperma rătăcită, în cădere liberă, a unui zeu de pe Muntele Olimp. Forma de trident a acestui aparat de masaj pentru prostată este flexibilă, amplă și ușor de ținut în mână, dar are o circumferință curbată de 15 cm pentru a lovi prostata exact cum trebuie. Zeus nu ar face-o niciodată. (Dar, de asemenea, el ar face-o.)

Aneros

Maximus Trident Prostate Massager


Strap-on cu vibrații

Odată ce ești gata pentru o penetrare penală și/sau cu bagheta completă, optează pentru un dildo neted, cum ar fi Siren. Acesta vine cu un vibrator opțional, cu glonț inserabil (când ești gata), dar textura sa uniformă și netedă îți permite să glisezi spre o penetrare anală mai profundă. Notă: excelent și ca strap-on.

Pleasure Works

Dildo Siren


Deții o mantie, nu-i așa?

O suprafață bulboasă sau texturată va fi un pic mai departe când vine vorba de dildo-uri. Acesta curbat este pur și simplu atât de fermecător și (atunci când este curățat și dezinfectat corespunzător) poate merge direct în vaginul partenerului – sau în fundul din față, așa cum a spus odată o mamă din Midwest – de asemenea.

Lovehoney

Dildo senzual din sticlă cu mărgele, 18 cm


Uitați de colierul de perle

Totul se rezumă la urma firimiturilor de pâine. Perlele anale sunt un șir destul de simplu, un șir mic și îndoit de plăcere graduală, inserabil, care poate adăuga un pic de zhuzh la punctul culminant atunci când este scos încet-încet la momentul potrivit. Acesta este într-adevăr un set texan lung și înalt – dar uitați-vă cât de mică este prima perlă. Acesta este un șir de explorat în timp și cu care să îmbătrânești.

BASICS

Mărgele anale 16 cm


Găsește-ți perversiunea

Deci, acesta este blestemat. Dar noi iubim jucăriile sexuale blestemate (fără kink-shaming aici)! Și acum putem ști cum se simte Ariana Grande atunci când își leagănă coada aia de ponei prin acrobații de performanță. Stați liniștiți: Această coadă de cal blondă din păr fals este, de asemenea, ușor de spălat. Trebuie doar să o țineți de capătul fișei și să o periați de la fișă la capăt, așa cum ați face cu propriul păr.

AMSANA

Dop de fund cu coadă de ponei blondă


Ce spune vulpea? Probabil: „Nu a fost niciodată planul meu să inspir un butt plug cu o medie de cinci stele pe Etsy,” dar iată-ne aici, și nu este acesta unul dintre micile miracole ale vieții?

Foxy Plugs Co.

Coadă de vulpe senzuală cu dop din silicon pentru fund


Întregul platou

Uită-te în jur, jucător experimentat de funduri. Toate acestea [face un gest către fabrica de ~ciocolată~] sunt ale tale cu un kit ca acesta, care vine cu tot ce ai nevoie pentru a rămâne antrenat, pregătit și mulțumit. Există un butt plug static, un butt plug cu vibrație, perle anale gradate și un duș pentru posteritate.

Lovehoney

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Kit


Acum că am pregătit scena, să ne suflecăm mânecile!