Tot ce trebuie să știi despre pussy pump

Probabil că ai auzit de pompa pentru penis, dar pompele pentru păsărică – și verișoarele lor apropiate, pompa pentru clitoris – sunt mult mai puțin cunoscute. Dar, acestea cresc în popularitate și au un cult în rândul celor care sunt pasionate de ele.

Din această cauză există o mulțime de informații eronate. În plus, ca și în cazul utilizării oricărei jucării noi pentru prima dată, poate fi foarte util să citești despre ce să te aștepți și să înveți cum să folosești una în siguranță înainte de a începe.

Având în vedere acest lucru, suntem siguri că ai o mulțime de întrebări: de la ce este o pussy pump, până la cum se folosește una sau de unde se pot cumpăra pompe vaginale online.

Ce este o pussy pump?

Să începem cu elementele de bază: cu ce avem de-a face? Semănând oarecum cu o mască de oxigen, pussy pump sunt plasate peste vulvă pentru a crea un vid.

Alcătuită dintr-o cameră de plastic (care ar putea avea o margine de silicon), această parte a pompei pentru vagin este conectată printr-un mic furtun la o pompă manuală sau automată. Unele persoane preferă aspectul mai retro al pompei manuale, în timp ce altele preferă comoditatea pompei electrice.

Există, de asemenea, diferite varietăți de pompe manuale. Mecanismul de pompare este, de obicei, un bec sau o pârghie, majoritatea utilizatoarelor având tendința de a opta pentru bec, deoarece este rapid și ușor de utilizat. Acest lucru depinde în întregime de preferințele tale, așa că merită să arunci o privire pentru început.

De ce le plac oamenilor pussy pump?

Motivele pentru care oamenii folosesc pussy pump sunt cel puțin multifațetate. Scopul principal al utilizării unei pussy pump este *aspirația*, dar s-ar putea să te întrebi de ce și-ar dori cineva asta. Ei bine, această aspirație crește fluxul sanguin în regiunea dorită, ceea ce duce apoi la o mulțime de beneficii diferite și interesante.

Principalul dintre ele este creșterea sensibilității zonei, ceea ce face ca fiecare atingere să fie mai intensă. Atât pompele vaginale, cât și cele clitoridiene sporesc sensibilitatea, permițând utilizatoarelor să experimenteze o stimulare mai intensă, făcând ulterior ca sexul și masturbarea să se simtă și mai bine. Pompele vaginale măresc aportul de sânge în vagin, ceea ce umflă labiile, în timp ce pompele clitoridiene creează un vid în jurul clitorisului pentru a stimula, de asemenea, fluxul sanguin, mărind temporar dimensiunea clitorisului.

Există și un element estetic: aspectul umflat și mărit pe care pompele vaginale îl dau vulvei sunt foarte excitante pentru unele persoane. Pentru persoanele înclinate spre BDSM, aceasta poate, de asemenea, să alimenteze scenariile de joc de putere, fetișism sau (mai ales când vine vorba de versiunile cu pompe manuale) jocul de roluri medicale.

Cele mai bune pussy pump

Lovehoney Supreme Sensation Pussy Pump


Lovehoney Lovehoney Pussy Power Rechargeable Auto-Suction Pussy Pump


DOMINIX DOMINIX Deluxe Clitoris Pump Excitement System


Shots Pumped Vagina Pump


Pussy pump sau pompele pentru clitoris mă vor face să am orgasm?

Bun, o să ieșim la rampă și o să punem întrebarea de pe buzele tuturor: asta o să te facă să te exciți? Răspunsul nu este un „da” direct, ci mai degrabă că pussy pump sunt un accesoriu distractiv care ar putea face ca punctul culminant să fie mai intens sau un companion minunat pentru sexul prin penetrare sau cu vibratorul tău preferat.

Atât pompele vaginale, cât și cele clitoridiene sunt adevărate atuuri în dormitor, ajutând la condimentarea preludiului cu un partener sau doar pentru masturbarea solo. Totuși, atunci când experimentezi cu un partener, îți sugerăm să controlezi tu însăți presiunea și să o folosești doar înainte de sexul cu penetrare pentru excitare.

Nu uita că pussy pump nu sunt doar pentru a fi folosite cu un partener. Ele pot fi folosite alături de alte jucării sexuale și în timpul plăcerii personale. Prin amplificarea senzațiilor pe care le experimentează utilizatoarele prin diferite viteze și modele, aceste jucării nu numai că vor crește șansele unui orgasm, dar vor spori și intensitatea orgasmelor.

Cum să folosești în siguranță o pussy pump

Mai jos este un ghid aproximativ pentru a utiliza pentru prima dată o pussy pump: nu uitați că fiecare pompă variază de la un model la altul. Înainte de a începe să citești, amintește-ți regula de aur: dacă simți durere de orice fel, oprește pomparea și îndepărtează imediat ventuza.

  1. Pregătește-te: Unele persoane preferă să taie sau să radă zona pubiană din jurul locului unde va sta pussy pump. Acest lucru ajută la evitarea oricărui pubis care să fie prins sau tras de camera de plastic.
  2. Lubrifiați: Ca întotdeauna cu jucăriile, asigurați-vă că folosiți un lubrifiant pe bază de apă. În cazul pussy pump, căptușește marginea camerei pentru a face experiența mai confortabilă.
  3. Treceți în poziție: Așezați ventuza în locul dorit pe vulvă sau pe clitoris, astfel încât să se creeze o etanșare.
  4. Pompează păsărica: Începeți să strângeți pompa de mână, folosind maneta sau, în cazul modelelor automate, apăsând butoanele corespunzătoare. Păstrați un ritm lent și blând până când începeți să simțiți cum se dezvoltă sucțiunea (zona s-ar putea să se simtă strânsă sau ca și cum ar exista o presiune). Apoi, opriți utilizarea pompei după încă o pompă sau două.
  5. Construiți până la ea: Dacă deveniți mai experimentată în utilizarea pussy pump, este posibil să doriți să lăsați ventuza în funcțiune timp de cinci sau maximum absolut zece minute după ce vă opriți din pompare.
  6. Scoateți-o: Apăsați sau activați supapa de eliberare de pe pompă, care ar trebui să elimine aspirația și să permită scoaterea jucăriei.
  7. Timpul de recuperare: Înainte de a atinge sau de a explora zona, acordați-vă câteva minute pentru a vă relaxa și a vă adapta fără grabă. Acest lucru încurajează sângele să înceapă să circule din nou în mod normal.
  8. Iar când aveți dubii, folosiți mai mult lubrifiant: Din cauza întregii acțiuni de aspirare, vulva ta va fi probabil cam uscată. Asigură-te că scoți din buzunar niște lubrifiant pe bază de apă și aplică-l înainte de a te juca.
  9. Curăță-te: Asigură-te că cureți pompa după utilizare din motive de igienă.

Și, în cazul în care nu a fost deja clar, nu țineți pompa vaginală pornită pentru orice fel de atingere sexuală sau penetrare! Pompa pregătește în primul rând zona, făcând-o super sensibilă.

Sunt pompele pentru clitoris diferite de cele pentru vagin?

Pompele pentru clitoris și pompele pentru vagin sunt practic același concept, dar diferă printr-un detaliu important: dimensiunea ventuzei. Pompele pentru clitoris sunt mai mici și vizează doar stimularea clitorisului, în timp ce pompele pentru vagin sunt mai mari și sunt destinate utilizării pe vagin sau pe întreaga vulvă.

Pompele clitoridiene ar putea fi cele mai mici dintre cele două, dar nu sunt în niciun caz mai puțin puternice. Ești curioasă să cumperi una în locul unei pussy pump? Iată ce trebuie să știi. Pompele clitoridiene vin într-o varietate de forme și dimensiuni diferite pentru a reflecta individualitatea utilizatorilor săi. Îți recomandăm să experimentezi la început cu câteva dimensiuni în formă de cilindru până când găsești cea mai confortabilă pentru tine.

Și cum rămâne cu utilizarea? Cele mai multe pompe clitoridiene sunt manuale, permițând utilizatorului să preia controlul asupra aspirației, dar noi am sugera să folosiți acest lucru doar pentru cel mult zece minute, de fiecare dată. În afară de o pompă clitoridiană manuală clasică, există și pompe clitoridiene cu vibrații, care pot fi controlate cu o telecomandă separată.

Ce trebuie să știi atunci când cumperi o pussy pump

O mare parte din utilizarea în siguranță a unei pussy pump se întoarce la alegerea unui model sigur în primul rând. Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura este să acordați prioritate calității atunci când faceți cumpărături.

Atunci când alegi orice jucărie, calitatea ar trebui să fie prioritatea ta. Încearcă să rămâi la mărci de renume și la o pompă care se potrivește în mod corespunzător cu mărimea și forma ta – siguranța este esențială aici, iar o pompă de calitate superioară va avea probabil performanțe mai bune.

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la pussy pump, înainte de a cumpăra ar trebui să fii clară cu privire la specificațiile a ceea ce cauți, cum ar fi dimensiunea sau zona de utilizare preconizată. Toate pompele variază în ceea ce privește dimensiunea, așa că este important să iei în considerare zonele exacte pe care dorești să le stimulezi, fie că este vorba de întreaga vulvă sau doar de clitoris. De exemplu, dacă preferi să te concentrezi pe prima, va trebui să optezi pentru o mărime a cupei puțin mai mare pentru a obține acest lucru.