Ce Gust Are Sperma? Amar, sarat sau acru?

Mulți oameni sunt curioși să știe ce gust are sperma? Pentru că sunt atât de multe cupluri care fac sex oral în zilele noastre, mulți chiar preferă această formă de relație. Oricum ar fi, bărbații vor ejacula în timpul orgasmului, așa că, uneori, în timpul sexului oral, bărbații pot ejacula în gura partenerei lor.

Cum miroase și ce gust are sperma?

Ce gust are sperma?

Anumite tipuri de lichide se combină cu sperma pentru a forma lichidul seminal. Fiecăruia dintre aceste lichide i se adaugă diferite substanțe chimice, care afectează gustul spermei. Producția de spermă începe în epididim, unde spermatozoizii se maturizează. Pentru a forma lichidul seminal, sperma călătorește prin canalele deferente și în tuburile deferente pentru depozitare. Aceste tuburi produc ergotioneină, un antioxidant care crește în mod normal în ciuperci. Acest lucru poate face ca sperma să aibă un gust puțin asemănător cu cel al ciupercilor insuficient gătite. În plus, se adaugă și fructoză, un tip de zahăr care ajută la hrănirea spermatozoizilor și care poate da spermei un gust ușor dulceag.

Atunci când un bărbat ejaculează, organismul reface lichidul din glanda prostatică și veziculele seminale. Cea mai mare parte a fluidului provine din veziculele seminale, la care se adaugă o varietate de substanțe chimice, printre care: Aminoacizi, acid citric, fosfor, potasiu. Glanda prostatică reaprovizionează în principal acidul citric, dar adaugă și alte substanțe, cum ar fi: Zinc, calciu, sodiu, potasiu și diverse enzime.

Gustul spermei este diferit pentru fiecare persoană. În consecință, majoritatea oamenilor descriu gustul ca fiind o combinație de arome: Amărui sau sărat, deoarece este alcalin. Dulce, deoarece are un oarecare conținut de zahăr. Gust de pește din cauza mineralelor și vitaminelor

Cum miroase sperma?

Sperma este în mare parte apă, diluată cu miros urât. Mulți oameni nu observă un miros în spermă. Unii oameni îl pot descrie ca fiind mosc, sărat sau ușor pescăresc. Atunci când sperma se combină cu lichidul vaginal foarte acid, mirosul și gustul său se pot schimba. Atunci când vaginul are un miros de pește după actul sexual, acesta ar putea fi un semn al unei infecții în vagin, cunoscută și sub numele de vaginoză bacteriană.

Ce factori afectează gustul spermei?

Ceea ce introduceți în organism în fiecare zi, de la anumite alimente la alte substanțe, poate schimba compoziția compușilor, ceea ce va afecta gustul spermei. Aceasta înseamnă, de asemenea, că gustul spermei poate varia de la o persoană la alta, astfel încât, deși sperma este în general caldă și sărată, vor exista diferențe unice în ceea ce privește gustul.

Cum afectează dieta dumneavoastră gustul spermei?

Toată lumea știe că dieta poate afecta mirosul transpirației, al salivei și al altor fluide corporale, cum ar fi laptele matern. Prin urmare, se poate presupune că gustul materialului seminal se poate schimba sub influența dietei. Cu toate acestea, nu avem în prezent suficiente cercetări pentru a arăta o legătură puternică între dietă și gustul spermei.

Alimentele despre care s-a raportat că au un gust și un miros amărui și mosc includ: Usturoi, Ceapă, Broccoli, Varză, Legume cu frunze verzi, Sparanghel, Carne, Produse lactate.

Unele alimente care pot ajuta la a face gustul spermei un pic mai plăcut includ: Țelină, Pătrunjel, Iarbă de grâu, Scorțișoară, Nucșoară, Ananas, Papaya, Portocală. Cu toate acestea, utilizarea acestor alimente nu înseamnă că sperma va fi mai dulce. Se crede că aceste alimente ajută la reducerea nivelului alcalin natural al materialului seminal. pH-ul materialului seminal este de 7,2 până la 8,2, ceea ce înseamnă că aceste alimente pot contribui la reducerea amărăciunii – dar nu și a dulceaței adăugate.

Cum afectează alcoolul gustul?

Alcoolul vă poate afecta transpirația, care la rândul său poate afecta mirosul și, eventual, gustul spermei. Dovezile anecdotice sugerează că alcoolul poate produce arome acide și amare, dar acest lucru va depinde în mare măsură de tipul de vin pe care îl beți.

De exemplu, se spune că băuturile spirtoase au un impact mai mare asupra aromei decât berea sau lichiorul ușor. În general, consumul mare de alcool poate avea un efect negativ asupra motilității, calității și cantității spermei. Dar se știu puține lucruri despre modul în care alcoolul poate afecta gustul și mirosul spermei.

Cum pot afecta tutunul și alte substanțe gustul spermei?

La fel ca și alcoolul, se crede că tutunul, cafeaua și alte substanțe, cum ar fi drogurile, contribuie la creșterea transpirației și la un miros mai neplăcut. Ca atare, aceste substanțe pot afecta, de asemenea, sperma. Consumul oricăreia dintre aceste substanțe poate, de asemenea, să modifice gustul spermei, făcându-l mai amar, mai picant sau mai acrișor.

Nu numai că afectează gustul, drogurile, si alte substanțe pot afecta, de asemenea, cantitatea, calitatea și motilitatea spermei. În plus, cercetările arată, de asemenea, că fumatul poate afecta fertilitatea.

Ar putea afecta igiena ta gustul spermei?

Igiena are un impact real atunci când vine vorba de gustul spermei. Dacă nu practicați o bună igienă, lucrurile nu vor merge bine, indiferent de ceea ce mâncați sau beți. Așadar, ar trebui să te asiguri că cureți corect zona din jurul penisului și testiculelor. Mirosul corporal rezultat dintr-o igienă precară are potențialul de a înrăutăți sperma și orice altceva.

Pentru a păstra zona intimă curată, trebuie să: Folosiți un săpun blând pentru igiena genitală zilnică. Aplicați pudră de corp sau o cremă hidratantă în jurul zonei pentru a absorbi transpirația si pentru a ajuta la prevenirea mirosurilor. Tăiați părul pubian sau îndepărtați tot părul dacă asta este preferința dumneavoastră.

Anumite condiții de sănătate pot schimba gustul spermei.

Persoanele cu diabet pot secreta mai mult zahăr în spermă. Acest lucru poate face ca sperma să aibă un gust mai dulce. Condițiile medicale care pot afecta receptorii de gust ai organismului includ: Infecții ale tractului respirator, Infecții ale urechii medii, Probleme de sănătate orală, Infecții la nivelul gurii sau al gingiilor, Intervenții chirurgicale la nivelul gurii, nasului sau Leziuni recente ale feței sau ale măduvei spinării. Anumite tratamente medicale, inclusiv radioterapia pentru cancer și unele antibiotice. Expunerea la substanțe chimice, cum ar fi anumite pesticide.

Poți schimba gustul spermei?

Gustul spermei variază de la o persoană la alta, dar, în general, va fi cald, sărat și va mirosi puțin a clor. Deși nu există linii directoare susținute de cercetări, practicile de igienă adecvate, precum și o dietă și un stil de viață sănătos, pot face ca sperma să aibă un gust și un miros puțin diferit.

Adăugând mai multe fructe în dieta ta cu siguranță nu va face rău. Anumite fructe pot atât să ajute la eliminarea amărăciunii naturale a spermei, cât și să vă îmbunătățească sănătatea fizică. Ca atare, se crede că menținerea unui stil de viață și a unei diete sănătoase, inclusiv exerciții fizice regulate, poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea mirosului și gustului spermei, deși efectele pot fi limitate.