13 idei de Poze Sexi Pt Iubit pentru a crea anticiparea

Pe vremuri, atunci când voiai să faci fotografii sexy pentru a le trimite iubitului sau iubitei tale, aveai două opțiuni: polaroid sau să duci fotografiile la developat, ambele variante având propriile lor probleme (fotografii nefolosite, role de film finite, ochi nedoriți în procesul de developare etc.). Din fericire, apariția aparatelor foto digitale și a telefoanelor, în special, au făcut ca sextingul și trimiterea de poze picante să fie de un milion de ori mai ușoare și mai fierbinți. Ce vremuri pentru a fi în viață!

Un mic memento înainte ca lucrurile să devină fierbinți: Consimțământul și încrederea sunt ambele esențiale pentru orice sesiune de sexting sau de partajare a fotografiilor sexy. Asigurați-vă că atât dvs. cât și partenerul dvs. sunteți pregătiți și entuziaști. Întreabă-i dacă au chef și întreabă-i ce vor să vadă … Poți întreba ceva de genul: „Vrei să vezi ce (nu port)?” Sau: ‘Aștept cererile voastre…’ Începeți cu vorbe murdare pentru a exprima ce vreți să faceți pentru a-i mulțumi și ce vreți de la ei. Fiți jucăuși și creați anticipare.

Și înainte ca lucrurile să ia o turnură cu adevărat fierbinte și grea, purtați o conversație pentru a vă asigura că niciunul dintre voi nu va împărtăși aceste fotografii nicăieri. Chiar dacă ai încredere deplină în partenerul tău, este totuși o idee inteligentă să-ți scoți fața din cadru și să ascunzi orice detaliu de identificare (cum ar fi tatuaje, piercing-uri, cicatrici sau chiar ceva în fundalul fotografiei cu numele sau adresa ta) dacă asta te face să te simți mai confortabil.

Înainte de a începe, este util să rețineți, de asemenea, că nu trebuie să vă dați toată silința pentru ca aceste fotografii să fie sexy. De fapt, nu este absolut deloc nevoie de echipament sofisticat. Dacă nu ai un trepied, sprijină-ți telefonul de ceva solid. Uneori ajută să faci doar o înregistrare video cu tine în mai multe ipostaze, iar apoi poți să faci o captură de ecran pentru a obține fotografiile.

Dacă ai chef să trimiți poze sexy partenerului tău, dar nu ai inspirație sau direcție, iată câteva idei de poze sexy aprobate de experți, pe care partenerul tău nu le va uita niciodată.

O parte a corpului de categoria XXX – îmbrăcată

Pentru ca o fotografie să fie sexy, nu trebuie neapărat să fii dezbrăcată. Să porți haine și să le folosești în avantajul tău într-o poză poate fi, de asemenea, sexy. Un pulover gros purtat pe umeri este la fel de sexy. Stai pe marginea patului și trage acel tiv în jos între picioare pentru a arăta un mic decolteu.

Ridică-ți fusta pentru a dezvălui doar o urmă de lenjerie intimă, arată o fărâmă de decolteu într-un top decoltat sau fă o poză în oglindă care să evidențieze perfect curbura fundului tău. Fiți creativi și jucați-vă cu elemente de imaginație și de tachinare.

O parte a corpului clasificată 12+

În timp ce un instinct imediat ar putea fi acela de a-ți arăta sânii sau fundul, ia în considerare și picioarele, spatele și umerii. Stai pe pat cu picioarele goale încrucișate la gleznă sau întinde-ți picioarele pe lungimea patului. Puneți-vă o pereche de tocuri sexy pentru a amplifica cu adevărat postura.

Nu trebuie să începeți cu poze ale organelor genitale. Este demn de remarcat faptul că unii (mulți) oameni nu sunt excitați în mod specific de prim-planurile genitale – mai puțin este adesea mai mult. În schimb… alegeți o altă parte sexy a corpului și fotografiați-o din mai multe unghiuri și distanțe de zoom pentru a-i încuraja să își creeze propria imagine despre cum arată în întregime.

Furați câteva dintre hainele lor

Partenerul tău a lăsat o cămașă cu nasturi, o jachetă, un tricou sau o pălărie prin preajmă? Uh oh, mai bine anunță-i cu o fotografie cu tine drapat în hainele lor uitate și descheiate strategic. Poartă [cămașa] doar pe umeri, dar acoperindu-ți sânii dacă este o cămașă cu nasturi. Dacă este un pulover, purtați-l pe un umăr și trageți tivul în talie pentru a vă păstra curbele și pentru a nu părea prea mare.

Fii o tachinare

Toată lumea iubește o mare dezvăluire, așa că ia în considerare să-i oferiți partenerului dvs. una, trimițându-i mici teasere în fotografiile dvs. Nu vrei neapărat să faci doar flash-uri cu aparatul fotoFii o tachinare! Dacă o fotografie complet goală este prerogativa ta, atunci du-te pe ea. Dar chiar nu-i lasă receptorului dvs. prea mult în ceea ce privește imaginația și anticiparea. Poate fi distractiv să te joci cu un sentiment de mister – ce nu arăți în fotografie? Ce este în afara cadrului? Poate aduce sentimente de entuziasm partenerului dvs. în timp ce se gândește să vă vadă în persoană mai târziu, fie imediat, fie la o dată în viitor.

Folosiți un obiect de recuzită

Data viitoare când săriți din duș, luați o secundă pentru a face o poză cu voi doar în prosop. Părul tău umed, ciufulit și pielea acoperită de picăturile de apă proaspăt ieșite de la duș îi va face să viseze să te desfacă și să facă lucruri atât de murdare, încât va trebui să se întoarcă înăuntru.

O altă recuzită de folosit este un cearșaf de pat. Cearșafurile sunt absolut uimitoare și nu ar trebui să fie socotite ca fiind prea simple. Folosiți-le pentru a acoperi sfârcurile și alte zone mai private, doar pentru a păstra tema „tachinării”.

Doar lenjeria intimă

Lenjeria intimă te face să te simți super senzuală și sexy? Luați în considerare trimiterea partenerului dvs. o avanpremieră a lenjeriei intime preferate (sau care va fi în curând noua lor preferată), pentru a-i face să știe în ce se poate aștepta să vă vadă mai târziu în seara asta. Ca să nu mai spunem că lenjeria intimă poate fi excelentă pentru a accentua o anumită parte a corpului. O pereche frumoasă de chiloți cu detalii amuzante pe spate sunt grozavi pentru acele fotografii de fund.

Tu în pat

Fă din patul tău propriul studio de portrete sexy. Încearcă să te întinzi pe burtă în nimic altceva decât lenjerie intimă, îndoaie genunchii, încrucișează-ți gleznele și fă-ți un selfie cu corpul tău ușor defocalizat în fundal. De asemenea, poți să te întinzi pe spate, cu pătura așezată strategic și cu părul despletit în jurul tău.

Patul este o locație infailibilă, dar și canapeaua sau peretele de lângă o fereastră. Mai ales dacă patul este o locație pe care o folosești în fotografii, încearcă să o schimbi. În plus, pozatul lângă o fereastră ar putea să-ți permită să folosești iluminarea în avantajul tău.

O serie sexy

În timp ce îți obții toate unghiurile, probabil că vei face câteva fotografii diferite. În loc să alegi doar una singură pentru a o trimite, poți trimite și mai multe ca o serie sau repartizate în timp. De exemplu, dacă vrei să faci o poză cu partea superioară a trunchiului tău, fă-o din fiecare parte, fă-o de sus, fă-o de jos și fă-o din alte unghiuri pe care le consideri măgulitoare. Ai putea trimite o avalanșă de fotografii dintr-o dată sau să trimiți o fotografie pe zi sau pe oră pentru a scoate în evidență provocarea în timp.

O altă idee amuzantă este să le trimiți o vânătoare vizuală cu fotografii ale pielii tale goale care să conducă un traseu către un loc interesant. Apoi oprește-te chiar înainte de a ajunge la destinația finală.

Poartă un tricou alb

Dintre toate opțiunile vestimentare, un simplu tricou alb ar putea fi eroul tuturor atunci când vine vorba de a face poze fierbinți pentru partenerul tău. Un tricou alb este clasic și discret, și tocmai din aceste motive poate fi atât de sexy, în funcție de cum îl stilizezi și cum pozezi. De exemplu, poți scoate în evidență un sutien cochet pe dedesubt sau poți purta unul fără sutien, cu doar o pereche de chiloți în partea de jos. O altă opțiune clasică și sexy este să stropești cu puțină apă. Tricourile albe sunt perfecte pentru că, dacă sunt ude, obții acel efect de „tricou ud” care arată exact cât trebuie!

Sub. San.

Decolteul de modă veche este fierbinte – nu există nici o îndoială că partenerul tău va fi încântat să obțină o fotografie a decolteului tău. Dar ce zici de ceva puțin mai neașteptat? O sclipire de sub sâni poate fi frumoasă în poze. Cuplați-vă mâinile sub sâni, astfel încât să vă acoperiți sfârcurile și să le dați un impuls în același timp. Ține-ți capul în afara fotografiei și pune-ți în evidență și gâtul și claviculele. Pentru sub sâni, poartă unul dintre tricourile preferate ale partenerului tău, ridică tivul și bagă-l în gură doar cât să iasă la iveală acea mică parte de sub sâni.

În lumină naturală

Iluminarea poate face sau nu o fotografie, iar lumina naturală a soarelui este cel mai adesea cel mai bun prieten al tău. Lumina naturală este cheia!.Asigurați-vă că vă aflați într-o cameră cu o fereastră bună și folosiți-o ca sursă de lumină. Vrei ca lumina să fie lângă tine, nu în fața sau în spatele tău.

În plus, pe măsură ce devii mai creativ, înțelegi ce ipostaze îți plac și găsești locații cu lumină naturală excelentă, poți începe să te joci cu umbrele pentru a mări factorul de tachinare artistică.

Creați niște curbe

Fotografiile atrăgătoare din punct de vedere vizual includ, de obicei, linii interesante pe care ochiul să le urmeze. Corpul tău este perfect făcut cu linii moi și rotunjite pentru a face exact asta într-o poză sexy – așa că folosește-le în avantajul tău! Aceasta este ocazia perfectă pentru a le pune în valoare.

Ca să nu mai vorbim de faptul că poți reda aceste curbe senzuale prin modul în care îți poziționezi corpul. Chiar dacă nu ești deosebit de curbată, poți crea acea siluetă sexy, curbată, arcuindu-ți spatele sau scoțând șoldul în afară.

Folosește-ți fundul

Când ai îndoieli, apelează la fund. Nu numai că posteriorul tău este sexy, dar arată minunat într-o varietate de poziții din care poți alege. În plus, dacă vrei să faci o poză fără chip, aceasta este opțiunea perfectă. Nu există o poză proastă cu fundul! Preferata mea este să te așezi pe tocuri pe pat sau pe canapea, cu genunchii depărtați, cu fața spre aparatul foto. Arcuiește-ți cu adevărat spatele, balansează-ți șoldurile înapoi și bagă-ți mâna în păr pentru a te juca cu el.

De asemenea, merită menționat faptul că realizarea de autoportrete sexy nu trebuie să fie doar în scopul de a le trimite altcuiva. Ele pot fi, cu siguranță, doar pentru ochii tăi. Nu trebuie să faci aceste poze doar pentru partenerul tău! Fă-ți aceste poze pentru tine, pentru a le folosi ca un bun stimulent de încredere.

Acum du-te și fotografiază!