Experții au decis – acestea sunt cele mai bune 12 jucarii sexuale cuplu

Te-ai simțit vreodată blocat într-o rutină și ca și cum nu ai ști cum să fii intim cu partenerul tău? Atunci s-ar putea să fie momentul să investești într-una dintre cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri.

Să cunoști care sunt cele mai bune jucării sexuale – ca să nu mai vorbim de cele mai bune pentru ca tu și partenerul tău să vă bucurați să le folosiți împreună – se poate simți ca un câmp minat. Există literalmente mii de opțiuni disponibile, incluzând vibratoare, dildo-uri, butt plugs și multe altele (ați fost avertizat).

Fapt amuzant: statisticile privind jucăriile sexuale arată că 45% dintre cupluri au folosit o jucărie la un moment dat în relația lor, iar căutarea pe Google a crescut constant de atunci (acum puteți cumpăra chiar și unele dintre cele mai bune jucării sexuale cu livrare garantată a doua zi).

Un pic ca și monogamia în serie, jucăriile sexuale pot fi în mod obișnuit judecate greșit ca fiind un mic tabu când, de fapt, sunt o modalitate excelentă de a vă explora libertatea sexuală și de a vă îmbunătăți viața sexuală.

Terapeuții sexuali susțin că folosirea uneia dintre cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri împreună cu partenerul tău – dacă ambele părți se simt confortabil, sunt dornice și interesate să facă acest lucru – poate fi o modalitate sigură de a vă condimenta viața amoroasă și de a reaprinde pasiunea în dormitor. Chiar și cumpărarea unei jucării ar putea acționa ca o formă interesantă de role-playing.

Ce am luat în considerare atunci când am selectat cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri:

Sfatul nostru? Citiți întotdeauna recenziile și optați pentru o marcă pe care o cunoașteți și în care aveți încredere. Criterii de succes și considerații cheie:

  • Doriți să cumpărați o jucărie pe care să o folosiți pe partenerul dvs. sau o jucărie care funcționează pe amândoi simultan?
  • Doriți o jucărie care vibrează, o jucărie care masează sau o jucărie pe care o puteți introduce?
  • Aveți nevoie de o jucărie sexuală silențioasă sau zgomotul nu este un factor important?
  • Jucăria dvs. trebuie să fie încărcată sau necesită baterii?
  • Ai nevoie ca jucăria ta să fie ieftină sau ai un buget mai ușor de cheltuit?
  • Vă gândiți la un anumit tip de jucărie, de exemplu, un inel pentru penis, un vibrator pentru cuplu, bile sex sau un dildo pentru pegging?

Cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri

Cele mai bune vibratoare

LELO Enigma

Motive pentru a cumpăra

+ Vibrează

+ Plăcere internă și externă

+ Ușor de încărcat prin intermediul încărcătorului USB.

Motive pentru a evita

– Poate fi zgomotos

– Preț mai ridicat.


Ce primești: Ceea ce promite să fie un dildo de nivel următor pe care îl poți introduce în timp ce te bucuri și de stimularea clitoridiană prin vibrații.

Ce au crezut experții în timpul testării: Folosind LELO Enigma cu partenerul meu în baie, acesta și-a respectat promisiunea de a fi rezistent la apă, iar când partenerul meu a controlat jucăria, am descoperit exact poziția potrivită pentru o stimulare maximă a clitorisului. Am găsit designul foarte simplu pentru jocul în cuplu și nici comenzile nu sunt prea complicate.

Vibrator de cuplu reîncărcabil Satisfyer Endless Fun

Motive pentru a cumpăra

+ Vibrează

+ Plăcere internă și externă

+ Nivel de zgomot silențios – este disponibil modul de șoaptă

+ Ușor de încărcat prin intermediul încărcătorului USB.

Motive pentru a evita

– Preț mai ridicat.


Ce primești: Un vibrator multifuncțional care se mândrește cu un cap pivotant la 180° pentru ca toate părțile să se bucure. Jucăria are, de asemenea, 33 de aplicații, 100 de combinații de vibrații și trei motoare puternice.

Ce au crezut experții în timpul testării: Acest vibrator de cuplu vă va permite să satisfaceți multe dintre zonele erogene, inclusiv sfârcurile, clitorisul, penisul, testiculele, perineul și multe altele. Ce nu este de îndrăgit?

Vibrator pentru Deget Lovehoney Excite 10 Funcții

Motive pentru a cumpăra

+ Rezistent la apă

+ Vibrează

+ Preț accesibil

Motive pentru a evita

– Numai pentru uz extern

– Necesită baterii (deși sunt incluse 9 baterii)


Ce primești: Vibratoarele falice și dildo-urile pot fi respingătoare pentru unii, motiv pentru care vibratorul de degete Lovehoney poate fi o alternativă excelentă pentru jocul în cuplu. Acest vibrator se potrivește pe vârful degetului partenerului tău și vibrează pe măsură ce ești atins, ajutându-te să ajungi la orgasm cu un impuls subtil de vibrație. De asemenea, îl poți pune pe vârful degetului tău pentru a-ți stimula și partenerul.

Ce au crezut experții la testare: Acest vibrator de deget promite să te ajute să duci senzațiile și plăcerea la următorul nivel. Folosiți-l pe dvs. sau cu un partener pentru a explora alte zone erogene de pe corp – sfârcuri, lobul urechilor, clavicula, osul pubian și chiar creasta șoldurilor – pentru a spori plăcerea. De asemenea, are un preț foarte bun.

Vibrator We-Vibe Sync Lite controlat prin aplicație

Motive pentru a cumpăra

+ Plăcere internă și externă

+ Vibrează

+ Silentios

+ Controlat de aplicație

Motive pentru a evita

– Preț mai mare.


Ce primești: Te lupți să găsești un vibrator pe care să îl poți folosi efectiv în mijlocul sexului fără să-ți învinețești osul pelvian sau să riști serios să te oprești? Iată această jucărie We-Vibe, care a fost proiectată pe baza cererilor clienților pentru un vibrator pe care să îl poată folosi împreună în timpul sexului cu penetrare, cu control de la distanță prin intermediul unei aplicații pe un smartphone. Designul produsului înseamnă, de asemenea, că atât mâinile tale, cât și ale lui sunt libere să facă orice altceva vă place să faceți în timpul sexului.

Ce au crezut experții în timpul testării: Aceasta este o jucărie grozavă pe care să o iei cu tine dacă pleci în weekend. Este foarte silențioasă și discretă, așa că nu trebuie să vă faceți griji că room service-ul va auzi zgomotul prin ușă, iar telecomanda înseamnă că oricare dintre voi poate fi responsabil de dirijarea plăcerii. Este întotdeauna distractiv să o luați pe rând.

Lovehoney Love Egg

Motive pentru a cumpăra

+ Vibrează

+ Ușor de încărcat prin încărcătorul USB

+ Preț accesibil.

Motive pentru a evita

– Nu este inserabil

– Poate fi zgomotos.


Ce primești: Un ou vibrator pe care tu sau partenerul tău îl puteți controla cu o telecomandă wireless. În plus, oul de dragoste este 100% rezistent la apă și oferă zece modele și șase viteze.

Ce au crezut experții în timpul testării: Dacă doriți să scoateți monotonia din dormitor și să adăugați spontaneitate la jocul în cuplu, atunci este o jucărie excelentă pentru a vă explora fanteziile sexuale.

Cele mai bune bile sex pentru cupluri

Bilele de plăcere Lovehoney Excite

Motive pentru a cumpăra

+ Plăcere internă

+ SIlentios

+ Nu este nevoie de încărcare

+ Preț accesibil.

Motive pentru a evita

– Nu este alimentat cu baterie sau USB, deci poate fi mai puțin energic

– Nu este pentru toată lumea.


Ce primești: Probabil că ați auzit de bilele sex – jucăria făcută celebră de Fifty Shades of Grey care promite atât antrenarea antrenorului de podea pelviană, cât și îmbunătățirea experienței sexuale. Strecoară-le în timpul preludiului în timp ce îți satisfaci partenerul pentru a te asigura că te distrezi la fel de mult ca și el. Vibrațiile blânde pe care le creează atunci când te miști pot contribui la întărirea orgasmului.

Ce au crezut experții la testare: Aceste bile Kegel îți strâng mușchii podelei pelviene, ceea ce te ajută să te simți mai mult în timpul actului sexual cu penetrare, să ai orgasme mai puternice și sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți porni excitarea. Ele pot face o diferență uriașă în viața ta sexuală.

Cele mai bune stimulatoare pentru sex oral

Simulator de sex oral Sqweel 2

Motive pentru a cumpăra

+ Masajator pentru clitoris

+ Silențios

+ Ușor de încărcat prin încărcătorul USB.

Motive pentru a evita

– Destul de voluminos.


Ce primești: Acest vibrator are o rotiță rotativă concepută pentru a reproduce o limbă și a crea aceeași senzație ca și sexul oral – ideal pentru cei care iubesc cunnilingusul, dar consideră că partenerul lor nu este capabil să continue atât de mult timp. Folosiți-l la început, astfel încât să vă puteți încălzi, apoi cereți-i să vă facă sex oral, sau folosiți-l atunci când obosește. Oricum ar fi, este ideal pentru a vă prelungi plăcerea sexului oral.

Ce au crezut experții la testare: Îmi place un Sqweel bun. Sqweel a fost primul simulator de sex oral de pe piață și a fost creat de un client Lovehoney, care a câștigat primul concurs al companiei, Design A Sex Toy Competition. El a vrut să recreeze cât mai exact posibil senzația delicioasă a sexului oral și a creat prototipul acestei mașinării unice, care se descurcă foarte bine.

Lovehoney a știut imediat că a creat ceva complet nou și au intrat direct în producție. Au existat mai multe Sqweel de la acel prim model și fiecare nou model devine din ce în ce mai bun. Aveți grijă să folosiți mult lubrifiant.

LELO Sona 2

Motive pentru a cumpăra

+ Vibrează

+ Oferă și aspirație

+ Ușor de încărcat prin intermediul încărcătorului USB.

Motive pentru a evita

– Poate fi zgomotos

– Preț mai ridicat.


Ce primești: O jucărie mai moale, dar nu mai puțin satisfăcătoare, potrivit LELO, SONA 2 folosește o aspirație blândă și unde sonice pentru a stimula ambele părți.

Ce au crezut experții la testare: Forma și dimensiunea LELO Sona 2 Cruise o fac perfectă pentru ca partenerul tău să o plaseze între labiile tale. Spre deosebire de produsele Satisifyer și Womanizer, care oferă o tehnologie similară de jucărie sexuală cu aspirație, designul modelului Sona 2 Cruise este mai ergonomic și mai confortabil de ținut în mână.

LELO Sila

Motive pentru a cumpăra

+ Aspirație clitoridiană

+ Ușor de încărcat prin intermediul încărcătorului USB.

Motive pentru a evita

– Poate fi zgomotos

– Preț mai ridicat


Ce primești: Un alt stimulator clitoridian de la LELO, care oferă unde sonice blânde, adică stimulare fără contact direct, o gură mai mare pentru un confort maxim și opt setări de plăcere pentru a începe.

Ce au crezut experții la testare: Abia așteptam să i-l prezint partenerului meu, deoarece părea jucăria perfectă pentru a îmbunătăți jocul nostru de cuplu. Am constatat că LELO Sila este una dintre cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri din mai multe motive. Forma sa înseamnă că nu este intimidantă, dimensiunea duzei clitoridiene o face ușor de utilizat, în plus, comenzile sunt oarecum intuitive, ceea ce înseamnă că eu și partenerul meu am folosit-o atât la duș, cât și în afara acestuia.

Cele mai bune vibratoare

Dildo din sticlă texturată Loving Joy Nubby

Motive pentru a cumpăra

+ Insertabil

+ Silențios

+ Nu este nevoie de încărcător

+ Preț accesibil.

Motive pentru a evita

– Fără motor sau vibrații.


Ce primești: Un dildo din sticlă texturată, fabricat din sticlă borosilicată hipoalergenică, care oferă o senzație unică datorită nodulilor albaștri.

Ce au crezut experții la testare: Dildo-urile din sticlă pot fi folosite și pentru jocul anal sau pentru vulve, iar acestea se simt cu adevărat bine alunecând oriunde pe corp, nu doar pe organele genitale. Eu sunt adepta jocului cu senzații, iar cu sticla, poți alege să te răcorești în frigider sau să te încălzești într-un pahar cu apă caldă timp de câteva minute. Atâta timp cât este o temperatură sigură, diferența de temperatură poate amplifica senzațiile cu care suntem obișnuiți în timpul jocului sexual (cum ar fi ca cineva să frece jucăria peste sfârcuri, clitoris etc.). Sticla este, de asemenea, excelentă dacă vrei să încerci sexul în baie sau sub duș cu tine sau cu un partener de joacă.

Lovehoney Slimline din sticlă cu punct G-Spot Sensual

Motive pentru a cumpăra

+ Inserabil

+ Silențios

+ Nu necesită baterii

+ Preț accesibil.

Motive pentru a evita

– Fără motor sau vibrații.


Ce primești: O jucărie din sticlă texturată care îți oferă un masaj intim senzual. Acest dildo funcționează de asemenea minunat ca un aparat de masaj pentru mușchii obosiți, așa că de ce să nu eliberați tensiunea și să vă oferiți iubitului dvs. un masaj senzual? Sticla este, de asemenea, un material adecvat pentru jocul cu temperatura, așa că luați în considerare încălzirea sau băgarea în frigider înainte de a intra în intimitate pentru un plus de forță.

Ce au crezut experții la testare: Jucăriile din sticlă sunt atât de plăcute din punct de vedere estetic, dar cel mai bun lucru la ele este că poți personaliza senzațiile prin încorporarea jocului cu temperatura, fie prin introducerea lor în frigider pentru o senzație de răcorire, fie prin punerea lor în apă caldă pentru a le încălzi.

Cele mai bune jucării sexuale cu baghetă

Baghettă Magică Lovehoney Extra Puternică Multispeed

Motive pentru a cumpăra

+ Vibrații puternice

+ Accesibilă

Motive pentru a evita

– Trebuie să fie conectat la priză

– Nu este rezistent la apă


Ce primești: Indiciul se află aici în nume: acest vibrator cu baghetă este cel mai bun pentru cuplurile care preferă o stimulare puternică. Folosiți-l pe rând pentru a vă masa unul pe celălalt pentru plăcere comună.

Ce au crezut experții în timpul testării: Nimic nu bate un aparat de masaj pe tot corpul. Utilizarea acestui aparat de masaj cu cablu lung și reîncărcabil pe fese, coapsele interioare și partea inferioară a spatelui împreună cu un partener este modalitatea perfectă de a încălzi mușchii de bază și cei ai planșeului pelvian pentru jocul sexual.

Este în regulă pentru cuplurile căsătorite să folosească jucării sexuale?

Răspuns scurt: depinde în totalitate de relația cu partenerul tău, dar nu există nimic în mod inerent „greșit” în utilizarea unei jucării sexuale în cadrul unui cuplu căsătorit – dimpotrivă.

Toți experții cu care am vorbit pentru acest reportaj împărtășesc faptul că acestea pot fi o modalitate eliberatoare și jucăușă de a vă îmbunătăți viața amoroasă, dacă ambele părți se simt confortabil și sunt dispuse să experimenteze puțin.

Jucăriile de cuplu sunt una dintre categoriile cu cea mai rapidă creștere în domeniul bunăstării sexuale și nu este greu de înțeles de ce. Un număr tot mai mare de utilizatori cumpără jucării sexuale împreună și apoi le folosesc și ei împreună.

Cum îi faci cunoștință partenerului tău cu jucăriile sexuale?

Bună întrebare – pentru că jocul este mult mai distractiv dacă îl faceți împreună.

Respectați-i limitele și încercați să comunicați într-un mod deschis și neconflictual, ne sfătuiesc experții noștri. Așteptați momentul potrivit și ridicați cu calm că este ceva ce ați vrut întotdeauna să încercați. Dacă și partenerul dvs. a fost întotdeauna curios, ar putea fi un moment interesant pentru amândoi și ar putea duce la multe altele.

În egală măsură, dacă partenerul dvs. nu este atât de dornic, respectați-i limitele și explorați alte opțiuni cu care s-ar putea să se simtă mai confortabil, cum ar fi poziții sexuale noi (ne uităm la tine, poziții sexuale Kamasutra) sau chiar bondage pentru începători.

Cum să folosești jucăriile sexuale?

Din nou, va depinde de jucărie. Dildo-urile sunt concepute pentru a fi introduse, vibratoarele sunt concepute să vibreze pentru a fi folosite pe clitoris, testicule, anus, sâni și multe altele, bilele sex sunt concepute pentru a fi introduse… lista poate continua.

Sfat de top: asigurați-vă că citiți prospectul de instrucțiuni care însoțește fiecare jucărie, astfel încât să vă fie clar unde poate (și unde nu poate) să intre jucăria, deși majoritatea jucăriilor sunt fabricate în prezent din silicon sau sticlă, sigure pentru piele, astfel încât pot fi folosite oriunde. și nu uitați: distrați-vă. Până la urmă, pentru asta sunt concepute jucăriile.