Ce Le Plac Barbatilor In Pat – 8 componente vitale pentru satisfactia sexuala

Bănuiesc că vrei un glonț magic pentru asta? Îți dorești să existe o tehnică sexuală uimitoare, minunată, simplă, pe care să o poți folosi pentru a rezolva problema a ceea ce le plac bărbaților în pat? Ei bine…

Adevărul este că nu există doar un singur lucru!

Oricine îți spune că are o formulă magică, secretă, pur și simplu te minte. Nu există un singur lucru minunat pe care bărbații îl doresc în pat, care să-i satisfacă de fiecare dată. De obicei, este o combinație de lucruri, așa cum explic mai jos…

Să știe că îl găsești sexy

Imaginează-ți cât de puternică te simți atunci când bărbatul tău te privește ca și cum ai fi cea mai sexy persoană din lume. Dacă te lupți cu nesiguranța, s-ar putea să ai nevoie ca partenerul tău să-ți arate că te dorește. Ghici ce? Și bărbații vor să se simtă doriți.

Iar acest lucru poate duce la o mai mare satisfacție sexuală, deoarece, așa cum a constatat un studiu,

„Atitudinile corporale negative față de musculatură, grăsime corporală, înălțime și organele genitale, precum și conștiința de sine corporală în timpul intimității fizice au fost semnificativ legate de o mai mare insatisfacție sexuală.

Așa este; bărbatul tău experimentează îndoieli cu privire la corpul și organele sale genitale, la fel ca și tine!

Un sărut lung și adânc, o privire prelungită sau ociupitură de fund îi pot da de înțeles bărbatului tău că îl dorești și poate că nici măcar nu-ți poți ține mâinile departe de el. Bineînțeles, poate iniția și sexul, despre care vei afla că este unul dintre lucrurile pe care bărbații și le doresc din punct de vedere sexual.

Dar chiar dacă aceste mici atingeri și semne de afecțiune nu duc la sex, bărbatul tău va ști că încă îl dorești și îl poate face să se simtă mai mulțumit de viața lui sexuală. Iar faptul că te simți atrăgător poate fi un factor de sporire atunci când vine vorba de sex.

Să experimenteze varietate

Vei descoperi că majoritatea băieților se bucură de o mulțime de lucruri diferite în pat. Unora le place foarte mult sexul anal și îl preferă sexului vaginal obișnuit, în timp ce alții adoră să primească o felație de la fata lor mai mult decât orice altceva. Vei descoperi chiar că unii tipi nu se bucură de nimic mai mult decât să se îmbrățișeze cu prietena lor după sex. Dar majoritatea băieților au o tonă de lucruri diferite pe care adoră să le facă fata lor.

Vei observa chiar că anumiți tipi nu se bucură deloc de unele dintre aceste lucruri. Unii tipi pur și simplu nu sunt interesați de îmbrățișări sau de sexul anal.

Cheia aici este să încerci o mulțime de tehnici și sfaturi sexuale diferite pe bărbatul tău pentru a vedea care îi plac și la care nu răspunde bine. Evident, ar trebui să le folosești pe cele care îi plac din nou și din nou, în timp ce uiți de cele care nu-i plac.

Cheia aici este să continui să încerci lucruri noi și să nu folosești doar aceleași 1 sau 2 tehnici.

Să se conecteze cu tine

Studiile constată că intimitatea cu o altă persoană este unul dintre principalele motive pentru care oamenii fac sex, inclusiv sex ocazional. Chiar dacă nu ești îndrăgostit, poți fi vulnerabil, poți experimenta plăcerea și te poți conecta cu o altă persoană pentru o noapte.

Iar pentru bărbații care sunt în relații, a simți o conexiune romantică prin sex este, de asemenea, important. Este posibil ca femeile să fie mai motivate să facă sex din cauza iubirii și a angajamentului, dar asta nu înseamnă că și băieților nu le place romantismul. Uneori este nevoie de sex murdar și dur, dar este în regulă să încetinești lucrurile și să te uiți cu dragoste în ochii partenerului tău în timp ce faci dragoste.

Să simta mai puțină presiune

Este de așteaptat ca bărbații să inițieze sexul, să facă cea mai mare parte a muncii fizice și să mențină o erecție. Mulți bărbați se simt presați din cauza acestui scenariu sexual, ceea ce s-ar putea să nu-ți facă prea mult bine nici ție. Îl poți ajuta să reducă această presiune. Iată câteva idei.

  • Inițieaza sexul: Bărbatul tau va fi încântat dacă inițiezi sexul, dacă el este cel care o face de obicei. Nu numai că acest lucru îl face să se simtă dorit, dar înlătură presiunea că ai putea spune „Nu”. În plus, dacă tu inițiezi sexul, vei avea parte de sex când vrei tu.
  • Treci deasupra: Atunci când ești deasupra, vei face mai multă muncă. Bărbatul tău poate sta întins, bucurându-se de sex și de spectacol! Ia în considerare posibilitatea de a agita lucrurile, trecând deasupra din când în când.
  • Preia controlul: Acest lucru merge mână în mână cu sfatul de mai sus. Vei lua aproape toată presiunea de pe bărbatul tău dacă preiei controlul. Acest lucru poate însemna orice, de la a te pune deasupra, la a-l lega la ochi sau a-i spune ce să facă în timpul sexului.
  • Obține propriul orgasm: Să simți că el trebuie să te facă să ai orgasm când faceți sex este o presiune uriașă. Ajutați-vă pe amândoi dându-i o mână de ajutor – poate la propriu. Asumându-ți responsabilitatea pentru orgasmul tău te asigură că primești ceea ce ai nevoie și că el nu trebuie să facă totul.
  • Implică restul corpului său: O mulțime de bărbați nu realizează câte instrumente au la dispoziție în afară de penisul lor. Bărbatul tău are o gură, mâini și orice alt număr de părți ale corpului pe care le poate folosi pentru a te mulțumi pe tine și pe el însuși. Și tu ai aceste părți ale corpului și poți încorpora și tu jucării sexuale sau accesorii. Ajută la extinderea definiției sexului, astfel încât tipul tău să nu se simtă atât de presat să ajungă la orgasm și să rămână erect. Mai puțină presiune pentru a rămâne în erecție nu este ceea ce își doresc doar bărbații mai în vârstă, de asemenea! Și băieții mai tineri ar avea nevoie de o pauză.
  • Nu vă concentrați doar pe orgasm: Deși este tipic să definim sfârșitul sexului ca fiind momentul în care bărbatul a avut un orgasm și mulți bărbați se concentrează pe acest lucru ca obiectiv, nu este singurul aspect de luat în considerare atunci când vine vorba de satisfacția sexuală. Unul dintre lucrurile pe care bărbații le adoră în pat este pur și simplu să se simtă relaxați după aceea.

Gândește-te la moduri în care poți ușura presiunea pe care partenerul tău ar putea să o aibă în legătură cu sexul, iar el își va arăta cu siguranță aprecierea.

Acum, multe dintre aceste lucruri ar putea necesita să fii mai activă și mai îndrăzneață din punct de vedere sexual. Crede-mă când spun că asta este cu siguranță ceea ce își doresc bărbații din punct de vedere sexual. O amantă îndrăzneață și încrezătoare nu numai că îl poate face să își dorească mai mult sex, dar vă poate ajuta pe amândoi să faceți sex mai bine.

Să știe că te simți bine

Bărbații pot fi egoiști în pat, mai ales în timpul întâlnirilor ocazionale, dar mulți băieți se preocupă de plăcerea partenerei lor. De fapt, tind să raporteze că satisfacția partenerei lor contează și îi afectează când sunt într-o relație. Acesta ar putea fi motivul pentru care femeile sunt mai predispuse să aibă orgasme în relații.

Dar îți poate plăcea să faci sex cu bărbatul tău chiar dacă nu ai întotdeauna orgasme. Și ar trebui să îi spui bărbatului tău acest lucru.

Ar putea fi prin gemete sau zâmbete în timpul sexului. Discuțiile murdare pot fi o modalitate excelentă de a crește intensitatea în timpul sexului, de a cere ceea ce vrei și de a-ți complimenta bărbatul.

Totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să exagerezi în a te preface; de fapt, a pretinde că te bucuri de ceva când nu te simți bine nu face decât să-l încurajeze să continue să facă acele lucruri. Arată-i doar că te bucuri de fapt atunci când faci sex.

De asemenea, este în regulă să îi spui că te-ai simțit bine după ce ai făcut-o. Poate că îi dai un sărut senzual dimineața și îi spui că abia aștepți să facă acel lucru pe care îl face atât de bine sau îi trimiți un mesaj sexy pentru că pur și simplu nu te poți opri să te gândești la ultima voastră sesiune în pat.

Dacă bărbatul tău ia inițiativa, face cea mai mare parte a muncii și este un amant darnic, atunci va dori să știe că face o treabă bună. Dacă îi dai de înțeles că așa este, îi va spori încrederea și îi va înăbuși nesiguranța.

Să-si exploreze fanteziile

Aproape toată lumea are o fantezie sexuală și, în cazul în care există fantezii pe care s-ar putea să nu vrei niciodată să le explorezi în realitate, există probabil unele pe care vrei să le explorezi. Același lucru este de obicei valabil și în cazul bărbaților. Explorarea fanteziilor lui este o modalitate excelentă de a-i oferi ceea ce își dorește în pat și ar putea, de asemenea, să îți îndeplinească unele dintre propriile fantezii.

Sunt șanse să aveți câteva lucruri în comun. Potrivit unui sondaj realizat de Dr. Justin Lehmiller pe 4.000 de persoane, cele mai comune fantezii sunt sexul cu mai mulți parteneri, puterea și controlul (gândiți-vă la BDSM), noutatea/varietăți, partajarea partenerului și nonmonogamia, intimitatea și romantismul, precum și experimentarea cu același sex. Fanteziile BDSM și de noutate sunt atât de comune încât este posibil ca atât tu cât și partenerul tău să le împărtășiți. Știind acest lucru, poate fi mai ușor să vă deschideți despre fantezii.

În loc să întrebi direct bărbatul ce își dorește în pat, s-ar putea să trebuiască să fii puțin mai indirectă, altfel, s-ar putea să se închidă în sine și să nu răspundă. O modalitate foarte bună de a fi indirectă în a-l întreba ce vrea în pat este să-i spui mai întâi ce vrei să încerci și apoi să-i judeci reacția.

Când îi spui ce vrei să încerci, începe cu lucruri simple, cum ar fi poziții noi sau încercarea unei fantezii sau a unui joc de rol. Dacă pare interesat, atunci încearcă să-l întrebi dacă există ceva ce ar vrea să încerce. Cel mai bine este să faci acest lucru atunci când el este într-o dispoziție bună, cum ar fi imediat după sex.

Să știi ce îți dorești

Ca femeie, este dificil să te deschizi în legătură cu sexualitatea ta. Nu ești încurajată să te masturbezi sau să experimentezi așa cum sunt bărbații. Există un adevărat dublu standard atunci când vine vorba de comportamente sexuale.

Dar dacă vrei să te conectezi cu bărbatul tău, să înțelegi ce le place bărbaților în pat și să îți îmbunătățești viața sexuală, atunci trebuie să vorbești despre sex. Cu siguranță îi poți spune bărbatului tău ce face și funcționează, dar este la fel de important să-i oferi o corecție blândă atunci când nu o face.

Sfat: dacă ai nevoie de ceva diferit, încearcă laudele. Ceva de genul

„Asta se simte bine, și știi ce s-ar simți și mai bine? Dacă ai face X.

Înlocuieste „X” cu orice activitate sau tehnică pe care o doresti. Lauda vă poate duce mult mai departe decât critica.

Acest exemplu este o modalitate de a fi mai directa cu privire la ceea ce iti doriesti, iar ceea ce își doresc bărbații în pat este adesea ca partenerele lor să fie mai directe. S-ar putea să te simțiți mai confortabilă sau chiar timidă dând indicii, dar bărbații se pot strădui să înțeleagă aceste indicii. Așa că s-ar putea să fie nevoie să fii vulnerabilă și sinceră în legătură cu ceea ce îți dorești.

Cu toate acestea, există multe lucruri care te pot împiedica să fii deschisă în privința sexului. Schimbarea modului în care te gândești la sex este crucială pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală.

Să facă mai mult sex

Deși este o prostie să crezi că tot ce gândesc bărbații este să facă sex, există un sâmbure de adevăr în asta. O echipă de cercetători formată din Roy F. Baumeister, Kathleen R. Catanese și Kathleen D. Vohs a analizat mai multe studii și a ajuns la concluzia că bărbații au o dorință sexuală mai mare decât femeile.

Femeile își doresc mai des sex de calitate superioară, dar bărbații își doresc cantități mai mari de sex. Acum, s-ar putea ca acest lucru să nu se aplice în cazul tău. Uneori apare o neconcordanță a libidoului atunci când femeia vrea mai mult sex.

Dar dacă nu faceți sex frecvent, atunci bărbatul tău ar putea fi frustrat sau resentimentar. Unii bărbați folosesc acest lucru ca o scuză pentru a înșela. Bineînțeles, nu există niciun motiv bun pentru a înșela o persoană, dar dacă faceți un efort pentru a face sex mai des vă puteți îmbunătăți relația.

În plus, s-ar putea să descoperi că ești de fapt mai fericită să faci mai mult sex. Un sondaj a constatat că o dată pe săptămână este numărul magic. Și dacă există motive pentru care nu puteți face sex mai des, luați în considerare modalitățile prin care puteți face ca sexul pe care îl faceți să fie și mai bun,

Bărbații și femeile nu sunt de pe două planete diferite

Pe măsură ce citești această listă de lucruri pe care bărbații și le doresc în pat, probabil că îți dai seama că multe dintre ele sunt lucruri pe care le vrei și tu în pat. Deși există unele diferențe de apreciat când vine vorba de câteva lucruri (vezi secțiunea de știință de mai jos), bărbații și femeile sunt adesea mai mult asemănători decât diferiti. Toată lumea vrea să trăiască autentic și să aibă parte de sex de calitate fără limitări.

Deși nu putem obține întotdeauna ceea ce ne dorim în pat, putem ajunge adesea destul de aproape dacă partenerii noștri sunt dispuși să lucreze cu noi. Acesta este modul în care vei descoperi dorințele și nevoile individuale ale bărbatului tău. Nu fi dezamăgită pentru că nu există o baghetă magică pe care să o agiți pentru a ști ce vor bărbații în pat. În schimb, bucurați-vă de experimente și de plăcerea și apropierea pe care vi le poate oferi amândurora.

Ce spune știința

Cercetătorii au analizat satisfacția sexuală și subiecte conexe, cum ar fi dorința și excitarea.

Ce vor bărbații după orgasm – Un studiu efectuat pe 38 de bărbați și 38 de femei a măsurat excitarea în timpul și după masturbarea până la orgasm și a constatat că excitarea sexuală și dorința au scăzut mai rapid și mai consistent la bărbați decât la femei după orgasm. Acest lucru ajută la explicarea modului în care bărbații părăsesc atât de brusc „modul de sex” după ce au orgasm. În timp ce partenerul tau ar putea dori să continue să iti facă plăcere după ce a ejaculat, corpul său face acest lucru dificil. Ține cont de acest lucru și cere ceea ce ai nevoie înainte de acel moment.

Bărbații vor ca tu să-i spui că ești satisfăcută – Un alt studiu a evidențiat relația complexă dintre satisfacția sexuală a partenerului. Studiul efectuat pe 142 de cupluri a constatat un ușor grad de concordanță între satisfacția vieții sexuale raportată de femei și percepția partenerilor lor cu privire la satisfacția vieții sexuale a femeilor”, precum și „un ușor grad de concordanță între satisfacția vieții sexuale raportată de bărbați și percepția partenerilor lor cu privire la satisfacția vieții sexuale a bărbaților”. Pe scurt, dacă îi spui partenerului tău că ești mulțumit, aceasta poate crește într-o mică măsură propria sa satisfacție sexuală.

Satisfacția relațională = Satisfacția sexuală – În mod similar, există o legătură între satisfacția sexuală și satisfacția relațională. Un studiu efectuat pe 1.009 cupluri heterosexuale aflate la jumătatea vieții a analizat elemente ale fericirii relaționale, cum ar fi atingerea fizică nonsexuală, și a constatat că „o mai mare fericire relațională a contribuit în mod semnificativ la prezicerea și înțelegerea satisfacției sexuale a indivizilor”. Acest lucru evidențiază faptul că ceea ce faci în afara dormitorului afectează satisfacția în interiorul acestuia.

Satisfacția sexuală este importantă pentru bărbați (Duh!) – Un studiu efectuat pe 2250 de finlandezi cu vârste cuprinse între 18-54 de ani a relevat o diferență interesantă între bărbați și femei. În general, „importanța sexualității în viață, dragostea și utilizarea de materiale sexuale au fost legate direct de satisfacția sexuală fizică în rândul bărbaților, dar numai indirect în rândul femeilor”. În timp ce acest studiu a constatat că femeile erau mai satisfăcute de sex decât un studiu realizat cu câteva decenii mai devreme, acesta a arătat totuși că bărbații tind să fie mai satisfăcuți de sex decât femeile. Există o șansă ca tu să fii oarecum nemulțumita de sex, dar partenerul tău să nu fie.

Comunicarea este cheia – Am subliniat importanța comunicării sexuale în acest articol, iar știința o susține! Un studiu realizat de Adam C. Jones pe 142 de cupluri a arătat că

„Măsura în care cuplurile au comunicat despre sex (sau conținutul comunicării sexuale) a fost corelat în mod semnificativ cu satisfacția relației atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Bărbații pot fi egoiști când vine vorba de ceea ce își doresc – Studiul național privind sănătatea și comportamentul sexual din 2010 a analizat comportamentele tinerilor adulți și ale adulților din Statele Unite. Rezultatele ar putea sugera că bărbații sunt mai egoiști în pat și, prin urmare, mai satisfăcuți, mai ales când vine vorba de sexul oral. Dintre cei 2.857 de bărbați chestionați, bărbații din fiecare grupă de vârstă au fost mai predispuși să fi primit sex oral (în ultima lună, an sau în timpul vieții) decât să îl fi oferit.

Când vine vorba de egoism, acesta se poate manifesta și în motivul pentru care un bărbat își dorește să facă sex. Bărbații privesc mai favorabil sexul ocazional, iar motivele lor tind să fie mai mult personale decât intrapersonale, ceea ce este mai frecvent la femei. În timp ce femeile își doresc mai frecvent sexul pentru a se conecta, bărbații au mai frecvent dorințe solitare de a face sex.

Bărbații doresc sex ocazional mai mult decât femeile – Un studiu a constatat o corelație între trăsăturile de personalitate patologice, la care bărbații se clasifică de obicei mai bine decât femeile, și sociosexualitatea, sau tendința de a avea mai mulți parteneri sexuali. Adică, bărbații pot fi mai deschiși să aibă mai mulți parteneri sexuali din cauza unora dintre trăsăturile lor negative.

Bărbații pot avea mai ușor chef de sex – În cartea sa Vino așa cum ești, Emily Nagoski scrie despre diferite stiluri de dorință și dorință sexuală. Deși cartea este menită să le ajute pe femei să își înțeleagă apetitul sexual, ea te poate ajuta și pe tine să înțelegi sexualitatea bărbatului tău și diferențele dintre dorința masculină și cea feminină. O diferență crucială în ceea ce privește dorința dintre bărbați și femei este faptul că stingerea femeilor tinde să fie mai sensibilă decât cea a bărbaților, ceea ce poate face mai greu să ai chef de sex.

Nagoski dezvăluie, de asemenea, cercetări privind dorința sexuală spontană versus dorința sexuală receptivă. În timp ce bărbații sunt mai predispuși să fie gata de sex din prima clipă, femeile tind să aibă nevoie de mai mult timp și de anumiți factori pentru a avea chef.

Cercetătorii Lori Brotto și Meredith Cheevers sugerează că ceea ce „dorința sexuală spontană poate reflecta, de fapt, este faptul că factorii declanșatori nu sunt evidenți” pentru o persoană. Așadar, persoanele cu dorință spontană pot pur și simplu să nu știe la ce răspunde apetitul lor sexual. Deși discutau despre dorința femeilor, același lucru ar putea fi valabil și pentru bărbați.

Întrebări frecvente

#1 – Există o singură tehnică care să placă tuturor bărbaților în pat?

Sunt șanse mari să faci unul dintre lucrurile pe care bărbații le adoră în pat dacă înveți cum să faci un sex oral cu entuziasm. Dar este greu de spus că există un singur lucru pe care toată lumea îl va iubi, deoarece oamenii sunt atât de unici. Unor bărbați nici măcar nu le place sexul oral.

Deși poți folosi ceea ce ai învățat de la partenerii anteriori atunci când explorezi cu unul nou, recunoaște că nu toate aceste lucruri vor fi apreciate. Atunci când descoperi că noului tău partener nu-i place ceva, trebuie să reacționezi cu calm și să încerci să fii înțelegătoare. Să te sperii sau să-ți faci partenerul de rușine cu siguranță nu este ceea ce își dorește!

#2 – Cum știu sigur ce le place bărbaților în pat?

Singurul mod în care poți fi sigură de preferințele sexuale ale unui tip este să îl întrebi. Acest lucru iti oferă șansa de a afla mai multe despre el și de a vă conecta. Îți poate oferi ocazia de a dezvălui lucruri despre tine, ceea ce nu face decât să sporească și mai mult intimitatea.

Poți afla despre preferințele unui bărbat în timpul sexului, totuși, dacă ești atentă la modul în care corpul său reacționează în timpul activității sexuale. Dacă se apropie mai mult, se apasă pe tine, geme, înseamnă că îi place ceea ce faci. Pe de altă parte, un corp nemișcat, o îndepărtare sau o gâfâială dureroasă pot fi rele. Pentru că bărbații tind să fie mai tăcuți în pat decât femeile, poate fi mai greu de spus, totuși, motiv pentru care să vorbești direct cu el este atât de inteligent.

Dacă nu plănuiești să te mai vezi cu un tip, comunicarea ta despre sex poate fi minimă, iar asta poate fi în regulă. Dar există momente în care vei dori ca partenerul tău să vorbească deschis despre sex.

#3 – Ce se întâmplă dacă un tip nu vrea să-mi spună ce-i place în pat?

Sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu le poți descoperi fără să vorbești despre ele, iar dacă un tip nu va avea aceste discuții, pur și simplu nu poți ști. Până la urmă, nu ești un cititor de minți.

Probabil că înțelegi cât de dificil este să te deschizi despre subiecte atât de sensibile precum sexul. Amintiți-vă că am învățat adesea mesaje negative despre sex, iar băieții și bărbații nu sunt încurajați să vorbească despre sentimentele lor, ceea ce poate face ca discuțiile despre sex să fie și mai dificile. Este esențial să îi oferiți un loc sigur, de încredere și lipsit de prejudecăți în care să se deschidă dacă vrea să o facă.

Uneori, o persoană poate să nu vorbească despre sex pentru că este fericită cu o viață sexuală simplă. Deși nu este nimic în neregulă cu asta, ai putea întâmpina probleme dacă nu ești fericită, iar bărbatul tău nu va întreține conversațiile care vă vor permite să fii astfel.

În cele din urmă, există momente în care oamenii nu vorbesc despre sexul pe care vor să îl facă sau pe care poate îl fac deja cu alte persoane pentru că au o rușine și o vinovăție profundă. Aceste sentimente negative îi pot determina pe oameni să facă lucruri precum să se furișeze. În timp ce această vinovăție poate să nu fie vina lui. acțiunile sale ar putea fi dureroase pentru tine și chiar să-ți pună sănătatea în pericol. Este dificil să ai o relație fericită și sănătoasă atunci când te lupți astfel cu propriile dorințe sexuale.

Dacă bănuiești că tăcerea bărbatului tău indică o problemă de nerezolvat, poți încerca să îl confrunți. Dar s-ar putea să nu iti placă rezultatele. Oricum ar fi, este timpul să te gândești dacă ar trebui să continui să te culci sau să fii într-o relație cu el.