Cele mai bune jucării sexuale pentru bărbați, in funcție de recenzii

Pregătiți-vă pentru masturbatoare masculine clasice, mângâietori de penisuri futuriste și o jucărie sexuală care ar putea „aspira o minge de tenis printr-un furtun de grădină.”

Ați văzut jucăriile sexuale din ultima vreme? Arată destul de tare, fie că vă plac dildo-urile estetice din sticlă care ar trebui să fie într-o grădina de sculptură sau un picior de silicon care se poate penetra. Dar în mijlocul acestui val crescând de instrumente excitate, evoluția jucăriilor sexuale pentru barbati tinde încă să pară… misterioasă? Mai puțin mainstream? Nu spun că dezvoltarea jucăriilor sexuale feminine și-a cucerit complet propria cutie de viermi puritană-patriarhală în cultura în general, dar o avem pe Dakota Johnson aici prezentând o marcă de vibratoare de lux care a fost prezentată de Vogue și care pare că ne-ar putea vinde și cearceafuri de in și săpun Aesop.

Acest tip de succes nu a ajuns încă la jucării sexuale pentru bărbați. Există o mulțime de vibratoare de lux și de înaltă tehnologie pentru bărbați și posesori de penisuri, dar conversația culturală mai amplă despre acestea este puțin mai discretă. Am făcut un sondaj rapid pe Instagram săptămâna aceasta pe această temă, iar dintre cei 26 de tipi care au răspuns, 38% au spus că le plac jucăriile sexuale masculine, 38% au spus că nu le plac jucăriile sexuale masculine, 15% au spus că „nu au încercat niciodată (și nu au fost interesați)”, iar 8% au spus că „au vrut să încerce, dar nu știau de unde să înceapă”. Când l-am întrebat pe unul dintre bărbații intervievați de ce „nu i-a plăcut” experiența sa, acesta a răspuns: „Nu cred că nici măcar nu știam pentru ce să cumpăr în primul rând”. Navigarea în lumea masturbatoarelor masculine, a Fleshlights, a dopurilor anale, a păsăricilor de buzunar, a inelelor C și a aparatelor de masaj pentru punctul P este o sarcină incitantă, deși amețitoare.

În spiritul evoluției culturale pozitive a sexului și pentru a vă excita, vom trece în revistă cele mai bune jucării sexuale masculine, în conformitate cu recenzenții reali care le-au folosit. Indiferent dacă bugetul tău este de 100 de lei sau de milionar, fii sigur că există o jucărie sexuală pentru tine.

Acest mângâietor de penis de 100 de lei pentru începători și profesioniști

Este o concepție greșită obișnuită că trebuie să ai bani pentru a aduce acasă o jucărie sexuală excelentă. Tenga Spinner este un bestseller constant pe Amazon și un penis stroker care și-a câștigat cu adevărat laurii de la cei peste 5.700 de recenzenți. După cum a scris Barclay Montrose în recenzia sa despre jucărie, „are un design modern și atrăgător din punct de vedere vizual (un fel de vibe a anilor ’80)” și este „o opțiune care este mult mai bună decât mâna ta, dar nu atât de implicată încât să trebuiască să-i iei propria cameră”. Spinner are o bobină internă care creează un efect de rotire texturat în timpul utilizării, despre care un recenzent Amazon a spus că este absolut unic. După cum scrie el, „Este ceva în legătură cu senzația acestei jucării care îmi înnebunește corpul”.

TENGA

Masturbator masculin Spinner


Bentley-ul aparatelor de masaj pentru punctul P

Dacă ai de gând să investești într-o jucărie sexuală de lux, vibratoarele de lux ale brandului de wellness sexual LELO sunt calea de urmat. Nu numai că fiecare jucărie sexuală de la brandul suedez este proiectată cu măiestrie, reîncărcabilă și ambalată discret, dar brandul face unul dintre cele mai bune aparate de masaj pentru prostată de pe piață. Cunoscut sub numele de „Hugo”, acest vrăjitor al punctului P este îndrăgit de utilizatori pentru arborele său neted, de dimensiuni medii (10 cm) și pentru motoarele duble pentru vibrații și mai profunde și mai zgomotoase. După cum scrie un recenzent de pe Amazon despre vibrator, „[Este] pur și simplu uimitor dacă vrei să fii ca Spiderman și să tragi pânze prin cameră”. În plus, vine cu o telecomandă pentru reglarea ușoară a vibrațiilor și pentru jocul cu partenerul.

LELO

Plug de masaj al prostatei Hugo Butt Plug


Fleshlight = GOAT-ed

O icoană. Fleshlight produce unele dintre cele mai GOAT-ed jucării sexuale masculine încă din anii ’90. Cine nu a văzut cel puțin o păsărică de buzunar old-school în vitrina unui sex shop? Cele mai bune jucării de la legendara marcă, care acoperă toată gama, de la cele menționate mai sus, strokere anatomice „realiste” (pocket pussyies) până la plăcerile futuriste ale penisului care arată de parcă ar fi fost concepute de Doctor Manhattan. Penis stroker-ul „Flight Aviator” al mărcii este un mijloc fericit între cele două, deoarece împachetează același interior texturat pentru o stimulare de mângâiere accentuată ca și jucăriile clasice ale mărcii, dar arată ca piesa lipsă a unei nave spațiale foarte șic. De asemenea, a obținut un rating mediu de patru stele pe Amazon de la peste 1.900 de recenzenți, inclusiv unul care scrie: „Chiar îmi place mai mult decât Fleshlight-ul original. Are mult mai mult control al aspirației/sucțiunii”.

Fleshlight

Masturbator Flight Aviator


„Va aspira o minge de tenis printr-un furtun de grădină”

Nu este puțin lucru să fii cel mai bine vândut număr 1 pe Amazon în departamentul de masturbare masculină, dar această mașină penila puternica de la EINSEO pare a fi o mașină de top când vine vorba de puterea de aspirare. După cum scrie un recenzent: „Va aspira o minge de tenis printr-un furtun de grădină”, deoarece împachetează șapte moduri de vibrație și trei moduri de aspirare, inclusiv un buton special „Climax Mode” care combină cele mai puternice setări pentru a te completa până la O-Town.

EINSEO

Masturbator masculin


Cele mai bune jucării sexuale pentru bărbați trans

După cum a scris Archie Bongiovanni în articolul lor VICE despre incluziunea jucăriilor sexuale, „Există o întreagă gama de jucării sexuale pentru bărbații trans, trans masc, și oameni care nu se conformează genului”. Una dintre jucăriile preferate ale lui Bongiovanni pentru afirmarea transsexualității este Junior D 4 în 1 de la Hard Line Prosthetics, un împachetător de tip „stand-to-pee” (STP) care vine în peste o duzină de variante de culori diferite și care se dublează ca o curea pentru ca tu să poți, în cuvintele lui Bongiovanni, „să urinezi într-un pisoar și să ți-o tragi cu o bunăciune.”

Hard Line Prosthetics

Junior D 4 în 1


Acest Apple al pompelor pentru penis

Pompele de penis sunt mai mult o jucărie de pregătire sexuală, desigur, dar cu siguranță pot fi distractive pentru a te pune la punct pe tine și/sau pe partener. Această pompă de penis aerodinamică, cu vibrații, este un alt bestseller Amazon cu o evaluare medie de 4,5 stele, datorită celor șase moduri de aspirare, inclusiv trei care sunt concepute pentru a antrena rezistența și trei care sunt destinate să funcționeze pe modurile de inhalare și dezumflare. Există chiar și un mic ecran digital pentru a urmări intensitatea pompei tale. Ia asta, Apple.

Jaslak

Pompă vibratoare pentru penis


Jucăria pentru penis a viitorului

Una dintre cele mai mari îngrijorări pe care le aud de la tipi în legătură cu jucăriile sexuale este „Dar nu vreau să le curăț”. Ceea ce, ew. Trebuie să faci asta, fratele meu. Acestea fiind spuse, există mângâietori de penis non-tubulari care pot fi curățați și pregătiți pentru utilizare în câteva secunde. Să luăm exemplul „Manta” de la brandul german Fun Factory – un favorit pentru modelele sale premiate și versatile – al cărui arbore prinde și mângâie ușor penisul în aer liber cu vibrații care pot deveni atât de puternice, încât pot trimite vibrații prin penis (și pot transforma efectiv penisul partenerului tău într-un vibrator). E o chestie de genul Inception.

Fun Factory

Manta Vibrating Stroker


Pentru inițiatul inelului C

Ce mod mai bun de a explora lumea inelelor de penis decât prin Goldilocks-ing această triplă bestseller de la PinkCherry? Vine într-o culoare fumurie frumoasă, și include mici nuielușe de plăcere pe laterale pentru o stimulare suplimentară. Recenzenții scriu (în proporție covârșitoare) că inelele sunt super confortabile și moi, așa că luați-le cât sunt la reducere, la un preț mai mic decât cel al unei cafele cu lapte.

PinkCherry

Island Rings Cock Rings in Smoke


Un inel de penis texturat, cu vibrații

Este întotdeauna o idee bună să ai un inel C texturat și vibrator în geanta ta de zi cu zi. Nu numai că inelele de cocoș pot fi jucării sexuale distractive pentru cupluri și cu adevărat utile pentru persoanele cu disfuncție erectilă, dar inelele de cocoș cu vibrație pot fi folosite ca un mini vibrator clitoridian pe care să-l arunci în geanta de vacanță. Inelul în formă de C „Bed Ringer” de la Lovehoney este o alegere a personalului și cel mai bine vândut pe site, unde a obținut un rating mediu de 4,2 stele datorită atașamentului său clitoridian texturat și naturii sale neintimidante. După cum scrie un recenzent despre materialul elastic din silicon, „[Se potrivește] perfect pe partenerul meu și pe vibratorul meu și a adus ambele experiențe la noi înălțimi.”

Lovehoney

Inel de penis dublu reîncărcabil Bed Ringer


Cornul lui Gondor

Acest masturbator masculin este unul dintre cele mai bine vândute produse de Amazon în această categorie și se remarcă prin designul său unic, în formă de corn, și prin interfața de înaltă tehnologie a telecomenzii. Această cornucopia picantă are o evaluare medie de 4,3 stele pe site și împachetează 9 moduri de vibrație și de aspirare pentru manșonul său interior texturat, care este proiectat cu pliuri spiralate și particule convexe pentru a se simți ca o afacere adevărată. După cum spune un recenzent: „Sfinte holstein, Batman!!! Această pompă automată m-a făcut să mă bucur peste măsură! L-am mai văzut pe prietenul meu cum își mișcă șoldurile înainte, dar această jucărie ar putea conduce un întreg rodeo!”

Vibiul

Masturbator masculin


The Butt Tingler

Repetăm: stimularea ușii din spate poate fi minunată pentru bărbați și există o mulțime de jucării sexuale care se află la granița dintre novice și puțin mai experimentat. Luați în considerare Butt Tingler, care este un alt unul dintre cele mai populare articole de la Lovehoney în secțiunea Jucării pentru bărbați. Acest frumos vibrator anal este jucăria perfectă de nivel următor pentru cei care vor să se aprindă, să se acorde și să se conecteze; plugul de 9 cm este proiectat să fie subțire și ușor conic pentru o inserție ușoară (nu uitați lubrifiantul, prieteni), iar bara în T de la bază stimulează, de asemenea, perineul. Cu alte cuvinte, combinația perfectă pentru a obține un orgasm de fund grozav. După cum scrie un recenzent, există, de asemenea, „un buton în partea de jos pentru o viteză suplimentară [și] acest lucru este foarte bun pentru atunci când partenerul meu este deasupra.”

Lovehoney

Plug vibrator Butt Tingler


Acest aparat de masaj al punctului P

Cunoscută sub numele de The Jackpot, această jucărie este de fapt concepută pentru a mulțumi punctele P și G deopotrivă, datorită arborelui său bulbos și lung. Are 12 modele puternice de vibrații pe care le puteți explora și a obținut un rating mediu impresionant de 4,7 stele de la aproape 200 de recenzenți PinkCherry, care laudă totul, de la gama de vibrații până la designul versatil. „Întotdeauna preferatul meu”, scrie un stan, „Probabil că sunt la al 6-lea.”

PinkCherry

Sondă de plăcere cu vibrații Jackpot


Chiloții fără prohab sunt o adevărată lovitură

Chiloții fără prohab sunt și pentru cei înzestrati cu penis. Acest pachet de două de la Amazon este un bestseller și are evaluări ridicate de la peste 300 de recenzenți. După cum scrie un client: „[M-am bucurat] de câțiva ani de chiloți de marcă cu testicule libere, dar acea marcă pare să fi dispărut. Acesta este un substitut bun, dacă bagi tija pe dedesubt și îi lași pe băieți să atârne liber”; un altul a scris pur și simplu: „Îmi place să le văd pe bărbatul meu.”

Uneihoiz

Lenjerie intimă sexy pentru bărbați cu fața deschisă