9 dintre Beneficiile Spermei care te vor surprinde

Ah, lapte. Consiliul Lactatelor cheltuiește miliarde de dolari în fiecare an pentru a promova beneficiile acestei băuturi albe și reci. Dar v-ați întrebat vreodată care sunt beneficiile spermei? Da, vorbim despre beneficiile spermei.

Oricât de nebunesc ar suna, sperma are o multitudine de beneficii care provin din mineralele și nutrienții pe care îi conține, iar aceste beneficii seminale pot fi transmise direct către tine. Așa este; am făcut cercetări și acum suntem aici pentru a vă prezenta faptele.

Care sunt diferitele beneficii ale spermei?

Poate că ați înghițit recent niște sos de bebeluș sau iti place să bei în mod curent lapte de bărbat. Indiferent de situație, cauți să afli dacă această substanță cremoasă îți va oferi ceva mai mult decât un stomac ușor acru și un ușor gust acid. Așadar, haideți să ne scufundăm în acest subiect lipicios și să vedem care sunt beneficiile pe care le oferă.

Ingestia vaginală/anală

Căptușeala vaginală și cea rectală sunt foarte absorbante, așa că oricare dintre ele este o cale viabilă pentru a absorbi nutrienții din sosul albicios al bărbatului tău.

Antidepresiv

Sperma conține destul de multe componente care au fost studiate pentru a prezenta calități antidepresive. Unul dintre acestea este factorul de creștere a nervilor. Responsabilitatea sa principală în spermă este de a ajuta la relaxarea femeii, astfel încât sperma să își poată atinge obiectivul reproductiv. S-a demonstrat, de asemenea, că este un hormon vital care lipsește din creierul celor care suferă de tulburare depresivă majoră. Acest lucru înseamnă că amplificarea factorului de creștere nervoasă s-ar dovedi a face oamenii mai fericiți. În plus, s-a constatat că factorul de creștere nervoasă este un antiinflamator, precum și un antioxidant.

Anti-anxietate

Sperma conține compuși care îmbunătățesc starea de spirit, cum ar fi oxitocina, progesteronul, estrona, serotonina și melatonina. Oxitocina este cunoscută și sub numele de „hormonul îmbrățișării”, deoarece, atunci când este eliberată, îi face pe oameni să se simtă mai afectuoși și mai conectați. S-a demonstrat că progesteronul are caracteristici anti-anxietate. Estrona se sprijină pe serotonină pentru a ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, iar melatonina ajută la apariția relaxării.

Îmbunătățirea stării de spirit

Un studiu susținut de institutul SUNY a constatat că studentele de la facultate care au primit în mod regulat bătături de bebeluși au fost mai fericite și mai puțin sinucigașe decât cele care nu au primit. Cercetătorii au pus acest lucru pe seama beneficiilor de îmbunătățire a stării de spirit ale materialului seminal, însă nu au luat în calcul și alți factori, cum ar fi o viață de familie fericită, succesul la școală sau, nu știu, obținerea de Organ în mod regulat. Pare un loc destul de bun în viață și pare puțin iresponsabil să afirmi că fericirea acestor femei a depins direct de faptul că li s-au injectat 20 de cmc de aur alb, fără să iei în considerare alți factori. Dar ce știu eu? Nu sunt om de știință. Sunt doar o tipă care scrie un articol pe blog despre beneficiile maionezei de la bărbați.

Ingestia de spermă

Cantitatea de căutări pe Google pentru „ce se întâmpla daca înghiti sperma” este uluitoare: puțin sub 10.000 pentru ultima lună, mai exact. De fapt, s-ar putea ca acesta să fi fost traseul la care te gândei când ai dat inițial click pe acest articol de blog. Din fericire pentru tine, avem ceea ce căutai. Înghițirea spermei este cea mai rapidă modalitate de a obține toate beneficiile sucului de copil al bărbatului tău și, gândește-te, s-ar putea chiar să se bucure și el. Da, este sănătos să înghiti spermă.

Longevitate

Știm că ar putea fi greu de înghițit, dar da, un beneficiu al spermei este că te-ar putea face să trăiești mai mult. S-a dovedit că spermidina (izolată inițial din spermă, de unde și numele), atunci când este ingerată, crește dramatic durata de viață a animalelor cu până la 25 de procente. În cadrul aceluiași studiu, s-a constatat, de asemenea, că previne bolile hepatice, precum și cancerul de ficat.

Funcționarea cognitivă

Factorul de creștere nervoasă face multe pentru organism. Pe lângă faptul că este un antidepresiv, un antiinflamator și un antioxidant, se știe că ajută la oprirea îmbătrânirii creierului. Factorul de creștere nervoasă, care este foarte abundent în spermă, este vital pentru menținerea neuronilor din creier. Neuronii procesează și transmit informații; ei sunt cei care fac creierul să funcționeze. Supraviețuirea acestor neuroni este esențială pentru ca tu să ai un creier funcțional! Cine ar fi știut că jucatul cu capul iti poate afecta creierul într-un mod atât de pozitiv?

Beneficiile înghițirii spermei

Ai făcut recent un test de deficiență de vitamine și ai constatat că iti lipseau câteva substanțe nutritive vitale? Ei bine, ia o lingură și cere-i bărbatului tău o farfurie cu unt de nuci, pentru că sperma este plină de zinc, potasiu, magneziu, calciu și citrat. Substanțele nutritive sunt absorbite în corpul tău ca o injecție de vitamine mai puțin costisitoare.

Topică

S-ar putea să te surprindă, dar sperma nu aduce beneficii doar în interiorul corpului tău, ci și în exterior. Așa este, cu cantitățile de zinc, vitamina c și spermidină din sperma tipului tău, ai putea să-ți deschizi propria linie de îngrijire a pielii. Studiile au arătat că administrarea de spermină poate ajuta la vindecarea mai rapidă a rănilor pielii. Da, așa este, un beneficiu al spermei este că poate ajuta chiar la vindecarea anumitor răni. În cazul nostru, beneficiul spermei pe care ne vom concentra pentru această secțiune este modul în care sperma poate ajuta în cazuri topice și da, puteți cumpăra produse care includ proteine derivate din spermă (de obicei, spermă de taur).

Dinți

Cauți o soluție alternativă și complet naturală de albire a dinților? Uita de cărbune; verifica rezerva bărbatului tau. Deși nu este pasta albă pe care obișnuiești să o pui pe periuța de dinți, sperma are o mulțime de zinc în ea, care este un factor natural de albire a dinților. Sarcina seminalului de zinc este de a ajuta la supraviețuirea spermatozoizilor. Dar asta nu înseamnă că nu poate ajuta și la supraviețuirea albilor tăi perlați.

Păr

Ați auzit de un tratament cu keratină? Practic, plătești pe cineva sute de lei pentru a pune proteine în părul tău pentru a-l face mai puternic. Ei bine, știai că există o sursă de proteine la care probabil nu te-ai gândit? Sperma are peste 200 de tipuri diferite de proteine în ea, care pot da părului tău puterea și strălucirea de care are atât de multă nevoie.

Sperma conține, de asemenea, spermidină, care, atunci când este folosită pe scalpul uman, s-a demonstrat că promovează alungirea arborelui (LOL), precum și creșterea prelungită a părului. Chiar dacă sperma poate fi singurul lucru pe care ai încercat în mod activ să îl ții departe de părul tău, continuă și ia în considerare acest tratament pentru păr data viitoare când vrei să îi dai părului tău puțină viață.

Piele

Spermidina s-a întors, iubito! Pe lângă faptul că mărește longevitatea și ajută la sănătatea părului, spermidina este un antioxidant și este excelentă pentru piele. Se crede că netezește pielea, diminuează ridurile și chiar diminuează acneea. De fapt, companiile vând cremă de față derivată din spermidină pentru mai mult de 800 de lei! Dacă nu vrei să cheltui acești bani, un „facial” ar fi o alternativă mai ieftină și mai naturală.

Injaculația

Să presupunem că ești un bărbat care citește acest articol de pe blog, iar partenerul tău nu are penis, sau partenerul tău cu penis nu este dispus să-ți ofere un pahar de lapte de bărbat rece și bun, așa că singura sursă de spermă ușor disponibilă este propria ta spermă. Ar trebui să poți obține și tu niște recompense seminale! Sigur, dă-i drumul și unge-te cu el pe față și în păr, dar gândul de a-ți bea propriul kool-aid sau de a ți-l injecta în fund te dezgustă și te îngrozește într-un mod pe care nu l-ai mai simțit până acum? Să nu vă fie teamă! Există o modalitate prin care poți să îți folosești propriul suc de iubire, iar aceasta presupune să te iubești pe tine însuți.

Injaculația, sau „ejacularea retrogradă” este procesul de eliberare a spermei în interiorul propriului corp. Atunci când te apropii de o ejaculare, în loc să permiți ca sperma și toate beneficiile sale să aterizeze pe o șosetă nerecunoscătoare, o eliberezi în retrograd, sau înapoi în interiorul corpului tău. Poate părea dureros sau nefiresc, dar nu este așa. Taoiștii au practicat injacularea timp de mii de ani, la fel ca și anumite secte ale budismului, hinduismului și chiar și egiptenii antici! Așa că, haide, arată-ți puțină dragoste.

Beneficiile spermei

Acum știi diferitele moduri în care poți folosi acel aluat de bebeluș în beneficiul tău, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le ții minte înainte de a te arunca cu fața înainte într-o cuvă de sirop porno cu conținut ridicat de fructoză.

  1. Poți fi alergica la spermă. Înainte de a te unge cu eape piele sau de a-o înghiți ca o capcană a setei ce ești, află că există o alergie numită hipersensibilitate la proteinele plasmei seminale umane. Aceasta poate duce la o reacție alergică ce include mâncărimi, respirație șuierătoare, urticarie, senzație de apăsare în piept și dificultăți de respirație.
  2. Deși materialul seminal conține tone și tone de beneficii, nu uita că nu vine în cantități uriașe (~ 1 linguriță). Ar trebui să folosesti multa spermă pentru a vedea majoritatea rezultatelor. Așadar, dacă folosești această formulă pentru copii doar pentru beneficii, s-ar putea să fii dezamăgita. În schimb, te implorăm să te bucuri de untul de nucă pentru ceea ce este și să vezi beneficiile ca pe un stimulent suplimentar.
  3. În cele din urmă, și aceasta este cu adevărat cea mai importantă parte: Asigură-te că sursa ta de material seminal este fără boli cu transmitere sexuală! Vei face mult mai mult rău decât bine dacă iti torni aur lichid infectat pe tot corpul. Anunță-ți bărbatul că ești interesată să beneficiezi de sosul său inghinal, dar că trebuie să se testeze mai întâi.

*Amintește-ți că poți lua boli cu transmitere sexuală din cauza sexului oral, a sexului anal și a faptului că îți intră fluide sexuale în ochi!*