Cum Sa Satisfaci Un Barbat in pat: 18 lucruri pe care si le doreste in secret

Ce impresionează cel mai mult un bărbat în pat? În mod surprinzător (sau poate că nu prea, bărbații au reputația de a fi leneși), majoritatea au mărturisit că nu sunt foarte interesați de teatru sau de numere de trapez. De fapt, mulți bărbați ne-au spus că sunt niște creaturi simple care, practic, vor doar ca soțiile lor să se prezinte. Dar dacă vrei să-i oferi ceva extra-special, le-ar plăcea un pic din asta.

Fă-o cu luminile aprinse

S-ar putea să fii îngrijorată de ceea ce crede soțul tău despre sânii tăi de după alăptare, despre cicatricea de la cezariană sau că, la un moment dat, nu va mai fi atras de tine pentru că arăți puțin – bine, mult – diferit față de cum arătai în ziua nunții. Dar bărbații rareori observă defectele pe care le percepi tu însăți – ei devin conștienți de ele doar dacă ești preocupată de ele sau dacă te străduiești să le acoperi. Este adevărat, bărbații sunt foarte vizuali. Dar, de fapt, este vorba despre dorința de a te putea vedea efectiv cum te miști, de faptul ca te preferă fără haine pe tine. Suntem validați de cât de fericiți te putem face în pat și pe asta ne concentrăm – nu pe cât de mult te-ai fi schimbat. Așa că permite-i să te vadă. In toată splendoarea ta.

Atinge-te singura

Unele femei – și bărbați – ar putea găsi acest lucru un pic jenant, dar ascultă-ne. A privi o femeie încrezătoare care se conectează pe deplin pe sexualitatea ei este o mare excitare pentru noi. Este ca și cum i-ai oferi soțului tău un peep-show privat, iar faptul că poate vedea plăcerea de pe fața ta și poate înțelege mai bine cum anume îți place să fii atinsă este atât un stimulent, cât și o lecție valoroasă.

Folosește-ți gura

Spuneți-ne Căpitanul Evident, dar… Nu pot să subliniez acest lucru suficient: Ne place să primim sex oral. Și ne place când vă luați initiativă – nu e nevoie să ne cereți sau să ne implorați – să ne faceți unul. Așa că dați-i drumul și faceți-i o surpriză, și nu doar pentru că este ziua lui de naștere sau pentru că ați pierdut un pariu.

Fii vocală

Nu sugerăm glasuri înfricoșător de false de star porno, dar bărbații vor să știe când te distrezi. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să vorbești murdar. Comenzile – cum ar fi ‘f–mă mai tare’ – ne pot face să înghețăm. Să ne spui când îți place ceva – ‘Îmi place când mă f… tare’ – este mult mai bine. S-ar putea să te întrebi care este rostul „oohs” și „ahhs” după atâția ani – la urma urmei, probabil că știe ce funcționează până acum. Dar dacă te lași dusă și gâfâi puțin ca pe vremuri, ai putea fi surprinsă de modul în care el va răspunde la această validare – și ce efect va avea asupra ta excitarea lui reînnoită.

Concentrează-te pe punctele lui sensibile

Vârful penisului său ar trebui să i se acorde o atenție specială. Manevrează-l cu grijă, dar să știi că un bobarnac de limbă ici și colo îl va lăsa pe soțul tău fără cuvinte.

Fă-te zburdalnică oriunde, dar nu în pat

Bărbații au fantezii despre cum să facă sex în diferite locuri. În timp ce sexul de rutină își are locul său, el vrea uneori să facă ceva diferit – și asta e bine și pentru tine. Într-o zi, mergeți la Ikea în căutarea unui covor din piele de urs fals (scutiți-l de drum) și să vă dezlănțuiți în fața șemineului. Sau pur și simplu călare pe el pe canapea în timp ce copiii sunt la o petrecere în pijamale – asigură-te doar că televizorul este oprit în spatele tău.

Încetinește

Cu toții am trecut prin asta: Ești complet epuizat și încerci să termini sau pur și simplu ești prins în ceea ce se întâmplă și corpul tău merge în mod natural repede. Dar decelerația poate fi puternică. Bărbaților le place să poată simți totul și să aibă timp să exploreze. De exemplu, dacă faci sex oral, du-l până la capăt înăuntru și afară foarte încet, astfel încât abia dacă îți atinge gura. Odată ce ai terminat de a-l tachina, poți să mergi la maxim, dar la început, o tehnică ușoară merge foarte bine.

Arată-ți calitățile de actriță

Mulți bărbați căsătoriți se tem că se vor plictisi să facă sex doar cu o singură femeie. De aceea, jocul de rol este atât de eficient. Pe lângă faptul că te are pe tine – fabuloasa lui soție – soțul tău poate deveni mai bătăios cu „barista” sau „menajera”. Intrarea în modul fantezie crește automat nivelul de dopamină, hormonul excitației, și îți ridică sentimentul de atașament. Așa că, chiar și după ce ați terminat de făcut sex oral cu „polițistul” sau „piratul”, vă veți simți mai apropiați unul de celălalt pentru că ați făcut ceva inedit împreună.

Nu subestima niciodată puterea preludiului

Sigur, băieții au reputația de a vrea să o facă în câteva secunde, dar nu uita că pregătirea poate fi la fel de fierbinte. Fie că este vorba de un mesaj sexy pe care faci pentru a-l excita sau de a te dezbrăca încet pentru un striptease improvizat, încearcă să-l faci să se înfierbânte înainte de a începe. De ce să te grăbești la evenimentul principal când poți să te pregătești pentru ceva și mai fierbinte?

Lasă-l să te domine

Cuplurile intră atât de des într-o rutină sexuală – aceeași oră din noapte, același loc, aceeași poziție. Și în timp ce soțul tău poate că nu face o mișcare activă pentru a schimba lucrurile, bărbații vor să aibă puterea de a schimba tiparele și să preia controlul total. Scoateți una dintre cravatele lui de mătase, puneți-l să vă lege mâinile împreună și lăsați-l să preia de acolo. Bănuim că nu veți regreta.

Fă ceva tabu

Cei mai mulți dintre bărbații cu care am vorbit ne-au mărturisit că sunt interesați să încerce – sau să facă mai mult – sex anal. Natura aproape interzisă a acestui act și vulnerabilitatea pe care o cere din partea ta îl fac să fie ceva ce bărbații își doresc cu adevărat să experimenteze, dar nu vor să sugereze de teamă să nu te jignească. Dacă ai fi dispusă să experimentezi sexul anal și bănuiești că soțului tău i-ar face plăcere, inițiază o conversație.

Atinge locurile neașteptate

Știai că bărbații au o mulțime de locuri care pot fi erogene, în afară de penis? Există locuri semi-evidente, cum ar fi trunchiul sau gândurile interioare ale unui tip, dar nu uitați de locuri mai puțin evidente ca fiind sexy, cum ar fi tâmplele sau spatele genunchilor.

Răsfață-i fantezia

Uneori, merită să întrebi. La fel cum nu există două femei la fel, nu există doi bărbați la fel – și nici fanteziile lor nu sunt la fel. Întreabă-ți partenerul care este dorința lui sexy supremă și apoi răsfață exact asta. Fie că moare de nerăbdare să te vadă într-un anumit tip de lenjerie intimă sau să te vadă dominându-l, vei ști doar dacă îl întrebi. Presupunând că sunteți într-o relație sănătoasă și sinceră, el va fi fericit să se deschidă.

Îmbracă-te special

Niciodată să nu subestimezi puterea unui ursuleț transparent pentru a-l face pe tipul tău să stea în picioare. Orice lucru care o face pe o femeie să se simtă bine în corpul ei și încrezătoare din punct de vedere sexual este foarte sexy. Si nimic nu este mai sexy pentru tipul tău decât încrederea. Pot să atest personal acest fapt; bărbatul meu nu poate rezista acestei cămăși de noapte roșie mică și sexy (și subliniez mică) în care ma plimb cu nonșalanță la ocazii. Dar nici măcar nu e vorba doar de purtarea lenjeriei. Este provocarea, mesajul sexy pe care i-l trimiți, anunțându-l că ai cumpărat lenjerie intimă, dar că trebuie să aștepte până seara. Nu te grăbi și preia controlul, pentru că mingea este în terenul tău și bărbatul tău vrea totul.

Răsfață-te cu niște jocuri de prostată

Prostata ar putea fi un teritoriu nou pentru tine, sau ar putea fi un teritoriu nou pentru tine și pentru bărbatul tău, sau poate că el a fost prea timid să ceară un deget în fund, dar nu lăsa prostata nesupravegheată. Este timpul să îi arăți tipului tău câtă plăcere îi lipsește în spatele lui. O mare parte a penisului este internă; arată aproape ca un bumerang. Cu jocul pe ușa din spate, masezi aceste terminații nervoase interne și asta se poate simți foarte bine. Începeți prin a adăuga un deget atunci când sunteți amândoi foarte excitați. Destul de curând, el se va întreba de ce nu a experimentat deja jocul cu prostata. Cu siguranță merită să testezi aceste ape.

Extinde meniul

Este ușor pentru orice cuplu să intre într-o rutină sexuală. Ceea ce se întâmplă într-o relație este că tot ceea ce îți place ție și îi place partenerului tău rămâne în meniu, dar tot ceea ce nu-i place unuia dintre voi nu este încercat. Așa că faceți o listă de da/nu/nu pentru acum și, în timp, pe măsură ce dezvoltați intimitatea, siguranța și conexiunea, atunci puteți spune „OK, de ce nu ne întoarcem și vizităm jocul de rol sau ne întoarcem și revizităm jocul anal”. Este atât de simplu! Gândește-te la toată distracția pe care o veți avea scriind lista împreună. (Și cât de mult mai ușoară va fi viața voastră sexuală când voi doi nu vă veți mai chinui să vă gândiți la noi poziții sexuale în toiul momentului).

Încorporează o jucărie

Crezi că jucăriile sexuale sunt doar pentru când vrei să te atingi jos singura? Gândește-te din nou – există o mulțime de jucării sexuale care sunt destinate amândurora. Ai putea, de asemenea, să-i oferi un spectacol sexy și să-l lași să te privească cum folosești noul tău vibrator preferat.

Vorbește murdar

Aceasta este șansa ta de a deveni creativă. Există o mulțime de lucruri super sexy pe care femeile le pot spune bărbaților în pat și care vor face experiența mai fierbinte pentru amândoi. Pentru că hai să fim realiști: Nu este nimic mai atrăgător decât cineva care este deschis în legătură cu ceea ce îi place.