Cum Sa Exciti Un Barbat folosind aceste 4 metode incitante

Să înveți cum să exciți un bărbat nu este o știință a rachetelor. Este mult mai ușor decât ai crede. Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci și să le iei în considerare dacă vrei să-ți exciți bărbatul.

Atinge-l

Atingerea este, probabil, cel mai puternic mod de a-ți excita bărbatul. Lucrul cu adevărat grozav în legătură cu atingerea bărbatului tău pentru a-l excita este că poți fi foarte subtilă în această privință. Nu trebuie să îl apuci de fund sau ceva exagerat. Poți face lucruri mult mai subtile. Cheia este să începi cu atingeri foarte ușoare, întâmplătoare, în timp ce vorbești cu el și apoi să crești încet-încet gradul de atingere fizică pe care îl ai cu el. Acest lucru este, de asemenea, un preludiu excelent înainte de a face sex lent cu bărbatul tău.

Pentru început

Când începi să îți atingi bărbatul pentru prima dată, trebuie să o faci ușor. Ar putea fi să îl apuci ușor de braț în timp ce îi faci o observație. Sau l-ai putea atinge ușor pe mână atunci când încerci să-i atragi atenția. Cheia este să o faci ușor și să nu zăbovești, astfel încât să nu fie prea evident.

Acest lucru funcționează foarte bine și atunci când te pregătești să-i faci bărbatului tău o felație.

Consolidarea

În continuare, vei dori să accelerezi puțin lucrurile. Când vezi că bărbatul tău se simte bine când îl atingi, încearcă să o faci mai des. De asemenea, încearca să-l atingi pentru perioade mai lungi de timp. În loc să îl atingi doar pe braț sau pe mână, începe să îl atingi și în jurul picioarelor, pieptului și umerilor.

Pentru a face contactul fizic mai plăcut pentru amândoi, asigura-te că pastrezi contactul vizual cu el în timp ce o faci.

Treci la nivelul următor

Când poți vedea că bărbatul tău se simte confortabil cu tine atingându-l pentru perioade de timp prelungite, este timpul să treci la un nivel mai înalt, astfel încât să-l exciți cu adevărat. Începe să iti atingi bărbatul în jurul zonelor mai sensibile ale corpului său. Încearca să te concentrezi pe interiorul picioarelor, pe gâtul, pe fața și pe spatele lui. Dar, în loc doar să iti odihniesti mâna pe el, încearca să mângâi și să freci aceste zone… îi va plăcea și îl va excita cu adevărat.

Cheia pentru a-ți atinge bărbatul pentru a-l excita este să începi destul de încet și relaxat și să mărești încet cât de mult atingi, asigurându-te în același timp că bărbatul tău se bucură și se simte confortabil cu asta.

Ce spui

Ceea ce îi spui bărbatului tău este, de asemenea, crucial dacă vrei să îl exciți. Am scris o întreagă secțiune despre cum să vorbești murdar cu bărbatul tău, dar iată o scurtă defalcare a ceea ce ar trebui să te concentrezi dacă vrei să-ți exciți bărbatul cu ceea ce spui:

Evită lucrurile plictisitoare

Am crezut că este evident, dar multe femei încă fac greșeala de a vorbi despre subiecte plictisitoare, monotone și banale. Acest lucru va face opusul de a-l excita. Îl va adormi. Un subiect excelent pe care să te concentrezi dacă vrei să-l exciți este….el.

Simplul fapt de a întreba un tip despre el este motivul perfect pentru a-l complimenta și a-i spune subtil ce părere ai despre el. O modalitate excelentă de a te pregăti pentru acest lucru este să te gândești la 3-7 întrebări interesante pe care i le-ai putea pune despre el acum, înainte de a ieși cu el.

Scoate armele mari!

Odată ce bărbatul tău se simte confortabil să vorbească despre el însuși și l-ai complimentat de câteva ori, este timpul să scoți armele mari. În loc să le rescrieți aici, ar trebui să consultați fraze de vorbit și exemple despre cum să vorbești murdar. Ține minte doar că atunci când vorbești murdar trebuie să începi încet pentru a vedea dacă îi place.

Cum arăți

Nu-mi place să îndulcesc lucrurile și să le dau oamenilor speranțe false. Aspectul este important pentru băieți. Dar, din fericire, ai un control foarte mare asupra aspectului tău atunci când încerci să te îmbraci sexy. Îți poți tonifia corpul în sala de sport, poți purta haine care îți pun în evidență cele mai bune părți ale corpului, îți poți schimba coafura și îți poți schimba aspectul cu machiaj pentru a arăta mai sexy pentru bărbatul tău.

Acum, cu siguranță nu susțin să devii subțire ca un băț și să porți haine și machiaj de curvă pentru a-ți excita bărbatul, decât dacă vrei să înveți cum să fii o curvă. Dar ceea ce spun este că și mici schimbări în felul în care arăți pot fi unul dintre acele lucruri care îl excită pe bărbatul tău.

Preia controlul…uneori

O modalitate excelentă de a-ți excita bărbatul este să preiei controlul și să înveți cum să fii mai dominantă în dormitor. Nu de fiecare dată, ci uneori.

A prelua controlul nu înseamnă să-l legi de pat și să-l biciuiești, cu excepția cazului în care îți place bondage-ul, ci doar să conduci interacțiunea. Deci, acest lucru ar putea fi alegerea a ceea ce să faceți într-o seară sau unde să vă întâlniți.

Sau ar putea însemna că, atunci când sunteți amândoi singuri, duceți fizic lucrurile la nivelul următor. Acest lucru ar putea fi prin a face ceva fizic, cum ar fi să-i mângâi piciorul în timp ce te uiți la televizor sau să inițiezi sărutul cu el, sau să încerci ceva nou în dormitor. S-ar putea să fii puțin emoționată să faci acest lucru la început, dar pentru o mulțime de băieți este masiv de excitant atunci când o fată preia controlul.

După cum poți vedea, există o mulțime de factori diferiți de luat în considerare atunci când încerci să exciți un tip. Diferite lucruri excită diferiți tipi, așa că nu te baza doar pe un singur lucru pentru a-ți excita bărbatul, încearcă-le pe toate și vezi ce funcționează cel mai bine pentru tine.