Subscribe to newsletter

Subscribe to the newsletter and you will know about latest events and activities. Podpisyvayse and you will not regret.

0

Cart

Your cart is currently empty.

Termeni si conditi

 

TERMENI SI CONDITII

____

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.iubesteticorpul.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.iubesteticorpul.ro este administrat de IUBESTE-TI CORPUL SRL cu sediul in Bucuresti, str.Vladeasa, nr 11., bl c33,sc.B, ap 108, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3913/2017, CUI RO 37259757

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.iubesteticorpul.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.iubesteticorpul.ro – texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, programe si alte date – este proprietatea www.iubesteticorpul.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.iubesteticorpul.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: office@iubesteticorpul.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, IUBESTE-TI CORPUL SRL cu sediul in Bucuresti,str. Vladeasa, nr.11, bl c 33, sc B, ap 108 , inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3913/2017, CUI RO 37259757, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.iubesteticorpul.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii IUBESTE-TI CORPUL SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre IUBESTE-TI CORPUL SRL este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de IUBESTE-TI CORPUL SRL, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea IUBESTE-TI CORPUL SRL.

IUBESTE-TI CORPUL SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, IUBESTE-TI CORPUL SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. IUBESTE-TI CORPUL SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre duneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru IUBESTE-TI CORPUL SRL din Bucuresti. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, IUBESTE-TI CORPUL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)IUBESTE-TI CORPUL SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, IUBESTE-TI CORPUL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

IUBESTE-TI CORPUL SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

IUBESTE-TI CORPUL SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site. IUBESTE-TI CORPUL SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”. IUBESTE-TI CORPUL SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

 

PLASAREA UNEI COMENZI

Prin intermediul platformei pot fi achizitionate suplimente alimentare naturale, produse naturale pentru infrumusetare, astfel cum acestea apar in pagina www.iubesteticorpul.ro. Produsele disponibile la vanzare pe site-ul www.iubesteticorpul.ro pot varia in functie de stocuri sau de alte motive, la latitudinea IUBESTE-TI CORPUL SRL, proprietarul site-ului www.iubesteticorpul.ro

Orice persoana poate plasa o comanda pe site-ul www.iubesteticorpul.ro astfel:

  1. a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a cantitatii dorite si a frecventei de livrare a acestora;
  2. b) Clientul introduce produsele in cos, fiind informat despre valoarea totala de plata;
  3. c) Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expeditie, date de facturare, alte date dupa caz) si apasa butonul „trimite comanda” acceptand in prealabil termenii si conditiile platformei;
  4. d) Produsele pot fi achizitionate o singura data sau sub forma de abonament. Pentru aflarea cantitatilor ce pot fi cumparare si a preturilor aferente produselor, va rugam sa consultati pagina www.iubesteticorpul.ro

Cantitatea de produse disponibile la un moment dat este semnalizata in cadrul site-ului. Cu toate acestea exista riscul ca, urmare a plasarii mai multor comenzi in cadrul platformei in acelasi timp, stocurile de produse sa se epuizeze. Intr-o astfel de situatie reprezentantii site-ului www.iubesteticorpul.ro se obliga sa notifice clientii care au plasat o comanda prin intermediul site-ului, in termen de maxim 4 ore cu privire la epuizarea stocurilor si dupa caz: sa stabileasca cu clientii o noua data de livrare; sa restituie suma achitata cu titlu de pret.

Site-ul www.iubesteticorpul.ro poate aduce si livra la comanda o cantitate mai mare de produse decat cele semnalizate pe site. Pentru a comanda o cantitate mai mare de produse decat cele semnalizare ca fiind disponibile pe site, va rugam sa ne contactati prin email la adresa office@iubesteticorpul.ro urmand ca o astfel de comanda sa fie considerata ferma numai dupa ce reprezentantii site-ului www.iubesteticorpul.ro confirma in scris acceptarea comenzii.

 

PRETUL.MODALITATEA DE PLATA

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform OUG 34/4.06.2014, orice client are dreptul sa returneze produsul cumparat in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Intentia de returnare a unui produs cumparat trebuie comunicata catre IUBESTE-TI CORPUL SRL prin e-mail, posta, telefon, SMS sau verbal. In cazul in care alegeti comunicarea prin posta, notificarea datata si semnata trebuie trimisa la adresa: Bucuresti,str. Vladeasa, nr.11, bl c33, sc.b, et.8, ap.108. Cheltuielile de retur vor fi suportate de Dumneavoastra.

 

IUBESTE-TI CORPUL SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SESIZARI SI RECLAMATII

 

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0722946640  sau pe email la office@iubesteticorpul.ro. Orice conflict apărut întreIUBESTE-TI CORPUL SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți.

 

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

ALTE INFORMATII

 

Este posibil ca site-ul www.iubesteticorpul.ro sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute deIUBESTE-TI CORPUL SRL. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

 

LITIGII

 

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

 

CUM COMAND

Comenzile pot fi facute direct pe site sau telefonic.  Dupa  plasarea comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda.

Termeni si conditii de livrare

Livrare comenzi

Produsele se livreaza in termen de 1-2 zile lucratoare prin curier, la costul de 10 lei, doar in Bucuresti. In judetele din tara comanda se livreaza  prin intermediul Fan Courier contra cost.
Pentru livrari in judetele din tara: 20 RON prin Fan Courier
Produsele aflate in stoc se expediaza in urmatoare zi din momentul in care ati facut comanda.

 

Livrarea comenzilor in Bucuresti

Modalitate de plata online prin card

Modalitate de plata in avans prin op/depunere in cont

Modalitate de plata prin sms

Plata ramburs la primirea coletului

 

Livrarea comenzilor in judetele din tara 

Modalitate de plata online prin card

Modalitate de plata in avans prin op/depunere in cont

Modalitate de plata prin sms

 

Livrare “cand vrei tu”

Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, punem clientilor la dispozitie serviciul de livrare programata. Contra sumei de 19 lei, clientii cu comenzi eligibile pentru acest serviciu pot scrie in comanda, sau un mesaj telefonic, ziua si intervalul orar in care doresc sa li se livreze cumparaturile.

 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele de pe site.

 

POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

 

www.iubesteticorpul.ro are dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Instagram

Join to Instagram
Termeni si conditii | Politica Cookies | ANPC | Solutionarea Litigiilor | Web development MIRC MEDIA