Subscribe to newsletter

Subscribe to the newsletter and you will know about latest events and activities. Podpisyvayse and you will not regret.

0

Cart

Your cart is currently empty.

Nutritie

Simti nevoia de o schimbare in stilul tau de viata? Ai sentimentul ca iti lipseste energia care iti ofera o stare de bine?  Sau ai nemultumiri de felul in care arati?

Probabil ai nevoie de sfatul unui nutritionist.

Vreau sa te ajut. Ma numesc Bianca, sunt nutritionist si sunt aici pentru a te indruma in calea catre o viata sanatoasa.

Am creat un program personalizat prin care, impreuna, vom atinge obiectivul pe care ti-l propui. Corpul tau este unic si are nevoie de un plan adaptat lui. Niciun corp nu este identic cu un altul, de aceea, nu poate exista o singura metoda ideala pentru toata lumea.

Lucrand impreuna prin programul personalizat, vei observa o imbunatatire a sanatatii corpului, dar si a starii tale de spirit!

Sanatatea poate fi un lucru extrem de simplu daca ii cunosti ingredientele corecte: gandurile si alimentele. Daca stii sa iti umpli mintea cu ganduri pozitive si stomacul cu alimente adecvate, nu poti sa nu te bucuri de o sanatate perfecta.

O minte fresh sta într-un corp fresh. O nutritie sanatoasa iti aduce idei mai bune, energie pentru ziua de maine si un bust de stima de sine.

Problemele de sanatatea sunt aprope inevitabile in societatea moderna. Totul trebuie sa fie gata „acum”, si ajungem sa ne indepartam de starea de sanatate perfecta care ni se cuvine.

Nutritia corecta este de multe ori raspunsul pentru majoritatea problemelor de sanatate, de la cele pe care nici nu le mai bagam în seama, cum ar fi oboseala si pana la cele care ajung sa ne împiedice sa mai functionam corect.

Datorita proprietatilor lor, nutrimentele sanatoase, derivate în special din plante, fructe si legume contribuie la procesul de detoxifiere, curatare, hranire si ingrijire, totodata contribuind la vitaizare si pierdere in greutate.

Un corp bine ingrijit cu nutritia corespunzatoare, ganduri constiente  si emotii acceptate este un corp fericit, mereu tanar, in care e grozav sa locuiesti.

Imi doresc sa te ajut si sa iti ofer indrumarea de care ai nevoie. Te astept cu drag sa ne cunoastem!

Bianca Brighila,

Nutritionist Holistic, Author, Coach, Trainer

Instagram

Join to Instagram
Termeni si conditii | Politica Cookies | ANPC | Solutionarea Litigiilor | Web development MIRC MEDIA