Subscribe to newsletter

Subscribe to the newsletter and you will know about latest events and activities. Podpisyvayse and you will not regret.

0

Cart

Your cart is currently empty.

Consiliere Dezvoltare Personala

Am descoperit ca nu exista decat un singur lucru care poate vindeca orice:  IUBIREA DE SINE

Este uluitor cat de mult li se schimba viata celor care invata sa se iubeasca pe ei insisi din ce in ce mai mult, cu fiecare zi care trece. Ei se simt mai bine, gasesc iubirea pe care si-o doresc, sanatatea se imbunatateste, primesc banii de care au nevoie, obtin slujbele pe care si le doresc, relatiile lor se imbunatatesc, sau, daca sunt prea negative, se destrama, fiind inlocuite cu altele, mai bune, greutatea lor corporala incepe sa se normalizeze. Si totul porneste de la aceasta premisa extrem de simpla: IUBIREA DE SINE.

Tot ce fac eu este sa te invat prin iubirea de sine cat de minunata esti!  Te ajut sa-ti redescoperi propria putere interioara, propria intelepciune si propriile forte prin diverse tehnici si metode de dezvoltare personala.

Iubirea nu este niciodata in afara ta, ci inlauntrul tau. Cu cat vei emite mai multa iubire, cu atat mai iubita vei fi.

IUBIREA DE SINE nu are nimic de a face cu egoismul, dimpotriva, ea ne invata inclusiv cum sa ne iubim semenii. Si implicit planeta pe care traim cu totii.

Daca ai o problema de sanatate, Viata te invita sa te iubesti pe tine insuti. Cu alte cuvinte, indiferent cu ce problema te confrunti, exista un singur raspuns: IUBIREA DE SINE.

Din punctul meu de vedere, iubirea de sine incepe intotdeauna cu renuntarea la orice fel de autocritici.

Consider ca misiunea mea este sa ii ajut pe oameni sa-si iubeasca corpul fizic, mental si spiritual, astfel incat sa poata raspunde cu iubire la nevoile acestuia. Iar cei care mi-au urmat sfaturile si-au vazut viata transformata dramatic in bine!

Personal, doresc sa contribui la crearea unei lumi in care sa ne deschidem inimile din ce in ce mai mult, sa oferim iubire noua insine cat si celorlalti, deoarece noi suntem IUBIRE.

Biblia spune in aceasta directie: Iubeste-ti aproapele la fel de mult ca pe tine insuti”. Foarte multi oameni uita de ultimele cuvinte: la fel de mult ca pe tine insuti. Practic, nimeni nu poate iubi pe altcineva daca nu se iubeste pe sine. Iubirea de sine este cel mai frumos dar pe care ni-l putem oferi singuri. Iubeste-ti corpul fizic, adoptand un stil de viata sanatos, iubeste-ti mintea, avand ganduri pozitive, iubeste-te pe tine insuti si iubeste-i pe ceilalti.

Cine nu a auzit afirmatia potrivita careia: „Iubirea pune in miscare intreaga lume?”

Iubirea incepe intotdeauna cu tine insuti. De aceea, iti propun sa optezi chiar acum pentru iubire, caci ea reprezinta forta vindecatoare cea mai puternica din lume!

Iubeste-te pe tine insuti si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Multumesc tuturor persoanelor, dar mai ales tie, Tu cel care citesti acum, pentru ca m-ai primit in viata ta. Iti multumesc!

Asa este si asa sa fie! Cu drag si iubire,

Bianca Brighila,

Nutritionist Holistic, Author, Coach, Trainer

Instagram

Join to Instagram
Termeni si conditii | Politica Cookies | ANPC | Solutionarea Litigiilor | Web development MIRC MEDIA