Subscribe to newsletter

Subscribe to the newsletter and you will know about latest events and activities. Podpisyvayse and you will not regret.

0

Cart

Your cart is currently empty.

Ce ofer eu

Buna suflet frumos!

Iubirea de sine este singura care ne ajuta sa fim in armonie cu noi. Ea armonizeaza toate domeniile din viata noastra. Iubirea vindeca tot.

Cand incepi sa te accepti si sa te iubesti pe tine din ce in ce mai mult, toata viata ta se transforma. Atragi experiente, oameni, situatii din ce in ce mai frumoase. Descoperi cat de minunata este VIATA!

Si totul pornind de la iubirea de sine.

Atunci cand lucrezi simultan cu corpul, mintea, si spiritul, beneficiile cresc exponential.

CE OFER EU?

Numerograma personalizata in care afli lectiile pe care le ai de invatat in aceasta viata, karma, predictiile, provocarile, talentele, misiunea pe care o ai…si multe altele.:)

Consultatie de nutritie – Vom petrece impreuna intre 30-60 min, timp in care vom vorbi despre ce iti doresti sa obtii; cat si recomandarile mele in ceea ce priveste obiectivul tau. Mai multe detalii aici 

Meniu personalizat – In functie de obiectivul tau (scadere in greutate, detoxiefiere, energie, amelioararea afectiunilor, imbunatatirea aspectului pielii, parului) iti voi construi un meniu personalizat deoarece fiecare corp este unic. Mai multe delatii aici.

Sedinte de dezvoltare personala si spirituala – Te indrum sa-ti redescoperi propria putere interioara prin diverse tehnici si metode de dezvoltare personala si spirituala.

CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA ONLINE SAU 1:1

PROGRAME ONLINE PE PLATFORMA WHATSAPP : CUM SA AI MAI MULTA INCREDERE IN TINE, SLABESTE IUBINDU-TE, TRANSFORMA FRICA IN IUBIRE, TRANSFORMA-TI VIATA IN 40 DE ZILE, Secretele Numerelor din viata ta (program numerologic).

„Daca ai o problema de sanatate, Viata te invita sa te iubesti pe tine insuti. Cu alte cuvinte, indiferent cu ce problema te confrunti, exista un singur raspuns: IUBIREA DE SINE.” Louise Hay

Consider ca misiunea mea este sa ii indrum pe oameni sa-si iubeasca corpul fizic, mental, emotional si spiritual, astfel incat sa fie fericiti si impliniti.  Iar cei care mi-au urmat sfaturile si-au vazut viata transformata in bine!

Multumesc tuturor persoanelor, dar mai ales tie, Tu cel care citesti acum, pentru ca m-ai primit in viata ta. Iti multumesc!

Asa este si asa sa fie!

Cu drag si iubire,

Bianca Elena Brighila,

Numerolog, Nutritionist Holistic, Coach, Trainer

Instagram

Join to Instagram
Termeni si conditii | Politica Cookies | ANPC | Solutionarea Litigiilor | Web development MIRC MEDIA